• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: a je tam i na zkousku, práve zameřená na protahovaní, pole yoga
    STRIX
    STRIX --- ---
    ha tak open classy uz sou nahrany pro prihlaseni

Rozvrh kurzů - Kurzy & Akce - Vertigo pole fitness
    http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/
    STRIX
    STRIX --- ---
    ZEGA: se naučíš i v PD v hodinách s lektorem.
    STRIX
    STRIX --- ---
    ZEGA: předběžně hlasim že na tuhle neděli budou vypsany workshopy, ukazkovy hodiny za 50kč/osoba, dvě holky na tyč... jinak i ostatní studia maj ruzný worksopy pro zacatecniky, i pokrocily... jestli myslis teda pole dance. strečing, to nevim :/
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    ZEGA: teď mají v Poletime nějaký workshop pro začátečníky (http://poledance-praha.cz/studio/workshopy/)
    IF_
    IF_ --- ---
    ZEGA: Většina studií nabízí strečinky nebo si počkej na toho Alexe, sleduj fb:)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    IF_: já totiž asi nevim, jak se mám správně protahovat. jinak to klidně budu dělat doma deně...

díky moc za odpovědi
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    PASTEL: a existuje něco jako ukázková hodina nebo něco, kde zjistim, zda to je vůbec ono? abych nezaplatila kurzovné 15 hodin a nebylo to k ničemu.
    IF_
    IF_ --- ---
    ZEGA: Od určité úrovně už ten rozsah potřebuješ, ale jak píše Pastel, uvidíš, zda tě to vůbec chytí. Pak se vyplatí zajít třeba k Alexovi (trenér z Ruska co sem jezdí) nebo na nějaký strečink a pravidelně se protahovat sama.

Já se pomalu neohla ateď už je to sakra rozdíl, i když v porovnáníns ostatními pořád velká slabota:)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Hele, rozsahy (většina) se daj vypracovat a jak říká PASTEL, je to skvělá motivace k dalšímu cvičení...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PASTEL: btw. - provaz neudělám doted, jsem v L4
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ZEGA: šla jsem rovnou na kurz, v začátcích žádný provazy apod. stejně nepotřebuješ, ale hodně protahuju , mimo tréninky. Otázka je jestli tě to bude vůbec bavit, když tě to chytne, donutí tě to k tomu protahování (nebo mě aspon touha dělat některý prvky donutila cvičit (protahování, posilování), jak nikdy předtim.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    můžu se zeptat - možná trochu lama dostaz, ale...
    jak to je s člověkem, co má fakt mizerný rozsahy? rozhodně neudělá provaz a skoro se neohne tak aby dosáhl na zem? ale má touhu to zkusit? bude vypadat jak blb a nemá to cenu nebo naopak?
    a jak jste začínali? šli jste na kurz rovnou nebo jste si zaplatili na jednu hoďku trenéra a vyzkoušeli to nebo?

děkuji
    RADOOZKA
    RADOOZKA --- ---
    STRIX: jee ja tam vidim Denisu Dudkovou :-)!
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Pokud to pokračuje takhle do večera, tak určitě. Já prostě můžu až na akce nejlépe od 8 hod:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: kdo dorazí - dá palec nahoru :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    adresa Sázavská 4, Praha 2 (tram Jana Masaraka)

MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    STRIX: já s upřímným pohledem nejen do srdce, ale i na tělesnou stavbu na tohle opravdu nemám. s tyčí umím jen ten trik jak člověk zavře oči, minutu se točí dokola a pak... "někam" padá ;)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    PASTEL: pořád lepší Dis než dys- :))))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: nemělo by tam zůstat nic, co by nešlo umejt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam