• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: je to bejvalej diamond, vede to jedna z kurzistek byvalý majitelky Inky,.. no a ke zbytku se radsi moc nechci vyjadrovat, ale ano IF_: maj to drahý jako svině.
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: A ten web dělal nějaký student:)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Diocela drahý ne :O
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: to je v pohode prece, normalni helikoptera, akorat z jineho uhlu
    SHMAIDA: nechodime, ale rekla bych ze je to byvala Soleila/Diamond Dance... ted uz pod tretim nazvem? kdyz tak me opravte
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    chodite nekdo sem?

MOSCHNA dance center
    http://www.poledanceprague.cz/
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    todle se prostě musím naučit............!!!!!
    Danča z decadance Brno..
    http://www.youtube.com/watch?v=JrikfzS7xkk&feature=g-all-u
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEANUT: já přeci, co máš něco proti mýmu dizajnerskýmu umění? to bylo dělaný v praci narychlo no :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Zakynthos pole - tyč byla hodně tlustá:)

IF_
    IF_ --- ---
    Bré ránko děvčátka:)

GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Sákryš, tak jsem se chtěla dneska přihlásit na L2 a plno v obou studiích. Kua.. :/
    STRIX
    STRIX --- ---
    jinak pro pány a již nabušené dámy :) (L4 a výš) změna! 1.10. a 8.10.2012 power pole je jako open class, pokud by si někdo chtěl vyzkoušet dryl Jirky Fiřta :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: V baru jsem viděla lepší:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    konec toto... klaniam sa kralovnej floorworku... masaker, proste masaker...
    Bringing Sexy Back - Alethea Austin Pole Dance - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Lwg2yJHXwjk
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    otvíračka moc příjemná, bavil sem se dobře a teda holky klobouk dolu bylo to moc pěkný :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: mimochodem svaliky narostou at trenujes kdekoli...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    BIDAK: tyjo, nebude takhle vypadat ta pole yoga, že ne? :DDDD
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Kamarádka je ta dole. :o)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    SHIVA42: Jako úplně malá jsem dělala rok balet, pak pár let na nižším stupni ZŠ moderní gymnastiku. Takže mám asi nějaký cítění pro ladnost pohybu, zároveň ale svalíky ochably... :) Tak uvidím, děkuju.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: to je tezke, vzhledem k tomu ze sem chodi jak lektorky z vertiga tak z firefly, ale obecne lze rict, ze pokud nejsi tanecni typ a pritahuje te spis fitness, tak Vertigo, pokud se ale vidis vic umelecky a chces tancovat tak Firefly
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Tak jsem hrozně naštvaná... Říkala jsem si, že letos už určitě začnu. Místo toho se teď v prváku na vejšce rozčiluju nad debilitou lidi, který nám vymysleli fixní rozvrh... Takže mám hafo času ráno, kdy nikde kurzy neprobíhaj. Dělala jsem si zálusk na Destiny, pondělí 16:50 v Karlíně, a to bohužel... Nejvíc by mi vyhovovalo právě tohle studio, ale zdá se mi, že mají hrozně málo termínů na výběr. Takže už mi zbejvá jen malá naděje na úterý 16:15 Vertigo nebo středa 20:00 Firefly. Teď se ptám, co radíte? Obojí mám bohužel z ruky vzhledem ke škole i místu bydliště :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam