• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: to je v pohode prece, normalni helikoptera, akorat z jineho uhlu
    SHMAIDA: nechodime, ale rekla bych ze je to byvala Soleila/Diamond Dance... ted uz pod tretim nazvem? kdyz tak me opravte
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    chodite nekdo sem?

MOSCHNA dance center
    http://www.poledanceprague.cz/
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    todle se prostě musím naučit............!!!!!
    Danča z decadance Brno..
    http://www.youtube.com/watch?v=JrikfzS7xkk&feature=g-all-u
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEANUT: já přeci, co máš něco proti mýmu dizajnerskýmu umění? to bylo dělaný v praci narychlo no :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Zakynthos pole - tyč byla hodně tlustá:)

IF_
    IF_ --- ---
    Bré ránko děvčátka:)

GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Sákryš, tak jsem se chtěla dneska přihlásit na L2 a plno v obou studiích. Kua.. :/
    STRIX
    STRIX --- ---
    jinak pro pány a již nabušené dámy :) (L4 a výš) změna! 1.10. a 8.10.2012 power pole je jako open class, pokud by si někdo chtěl vyzkoušet dryl Jirky Fiřta :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: V baru jsem viděla lepší:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    konec toto... klaniam sa kralovnej floorworku... masaker, proste masaker...
    Bringing Sexy Back - Alethea Austin Pole Dance - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Lwg2yJHXwjk
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    otvíračka moc příjemná, bavil sem se dobře a teda holky klobouk dolu bylo to moc pěkný :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: mimochodem svaliky narostou at trenujes kdekoli...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    BIDAK: tyjo, nebude takhle vypadat ta pole yoga, že ne? :DDDD
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Kamarádka je ta dole. :o)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    SHIVA42: Jako úplně malá jsem dělala rok balet, pak pár let na nižším stupni ZŠ moderní gymnastiku. Takže mám asi nějaký cítění pro ladnost pohybu, zároveň ale svalíky ochably... :) Tak uvidím, děkuju.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: to je tezke, vzhledem k tomu ze sem chodi jak lektorky z vertiga tak z firefly, ale obecne lze rict, ze pokud nejsi tanecni typ a pritahuje te spis fitness, tak Vertigo, pokud se ale vidis vic umelecky a chces tancovat tak Firefly
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Tak jsem hrozně naštvaná... Říkala jsem si, že letos už určitě začnu. Místo toho se teď v prváku na vejšce rozčiluju nad debilitou lidi, který nám vymysleli fixní rozvrh... Takže mám hafo času ráno, kdy nikde kurzy neprobíhaj. Dělala jsem si zálusk na Destiny, pondělí 16:50 v Karlíně, a to bohužel... Nejvíc by mi vyhovovalo právě tohle studio, ale zdá se mi, že mají hrozně málo termínů na výběr. Takže už mi zbejvá jen malá naděje na úterý 16:15 Vertigo nebo středa 20:00 Firefly. Teď se ptám, co radíte? Obojí mám bohužel z ruky vzhledem ke škole i místu bydliště :(
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: A bude ta pole yoga i jako open class do budoucna? Nebo to bude jen placený kurz?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ZEGA: me je ted 30 a zacala jsem s pole dance v 29ti, muj rozsah by se dal na zacatku charakterizovat jako "90 stupnu v sedu na zemi" ...bolelo me to a porad boli, ale ver svemu telu v tom ze je ohebny, i kdyz o tom jeste nevis :] proste se tim nenech omezovat...za ten rok a pul udelam na tyci veci o kterych by se mi v zivote nesnilo...na flexibilite clovek musi makat, neprichazi to jen tak, a rozhodne ne zdarma, musis se protahovat aspon 3x tydne na udrzeni a 5x tydne na zvetseni rozsahu...to ale neni moc realne. Ja ted davam treninky vcetne strecinku tak 2-3x tydne a pokroky jsou pomaly ale jsou...z 90 stupnu je najednou asi 120-130 a v provazu jsem se taky dost posunula. K zemi ;] Ale porad ho neudelam! No a co? Zlepsuje se to a jednou se mi to povede...
    Zacinala jsem tak, ze jsem si rovnou zaplatila kurz, ale po prvni lekci me to strasne rozhodilo, jak je to tezky... necekala jsem ze budu takovy drevo. Pak jsem sla na volnou hodinu a tam jsem zjistila ze je to hrozna prdel a ze se to asi casem postupne chci naucit.
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: a je tam i na zkousku, práve zameřená na protahovaní, pole yoga
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam