• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: sak ja neporovnavam zkusenosti ale právě tu schopnost naučit :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VAMPYRCIK: :))) je to dost mozne :))) jsem nejvyssi a nejtlustsi z nasi skupinky :)))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: K Anne na spinovku chodim v patek na ty pokrocile, a je fakt mega super nejlepsi. Ale je az tak dobra, ze se na pulku veci vlastne moc nechytame :)) Ale to presne mi vyhovuje, ucit se od tech nejlepsich (mezi kt. patri i Linda :), plus ma dobry floorwork protoze ma za sebou nejake kurzy flirt dance.

STRIX: misicko diky, ale nemuzes me porovnavat s nikulinou .) vsechno co jsem se naucila na spinove mam bud od ni, nebo Lindy nebo z workshopu
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: tak to chodim na hodinu před tebou =) to už jsme se určitě viděly =)
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Napodobne..a taky me stve ze nikde nejsou ranni ani vecerni kurzy:((
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: to je pravda, u nás taky. Půlka holek odešla a už se nevrátila po první hodině. Ale díky vysoko nastavené laťce jsem to dotáhla víc.

No vida, probrat pořádně lektory je potřeba. Pořád hledám nějakou ideální :-))
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: tak asi to vedla trosku jinak než nás, po tom co píšeš. u nas to teda ruskej trenink vubec nebyl, spíš trenink v duchu "koukejte jak sem hustá". jako představení brutus triku to bylo super.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: doplním, ať není někdo zklamanej. Jako lektorka není úplně z nejlepších, ale z dlouhodobého hlediska jsem jí za hodně vděčná. Naučila jsem se na spinovce krásné věci, protože se tam na té hodině dře a nenechá vás na pokoji, dokud to neumíte. (Holčina z L1 dělala po 10 hodinách na té spinovce V invert + škorpiona atd a nebyla z nejobratnějších) :-)) Tak asi tak, to je spíš pro ty, co jim vyhovuje ruský způsob tréninku. :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: no nevim, mě teda naučila vic na spinovce Shiva42 s Cat než Anna.. vážně. Podle mě Anna super příklad toho, že ne každej nejlepší pole dancer je taky nejlepší lektor.

Za mě doporučení spíš: vytáhněte Shivu na volnou hodinu a zapněte si spinovku :)

KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: bohužel také nemám místo na tyč a ani ji nemám, většinou je to kurz+volné hodiny. Ale teď kurz nemám, není žádný otevřený, pořád čekám, až někde něco bude. Všechny studia mají asi milion začátečnických, ale pořádný pokročilý nikde :-).

Jinak malá reklama, kdo se chce naučit krásné věci na spinovce a dát si pořádný ruský trénink (na strečink i protahování), tak rozhodně doporučuju Annu na Hradčanské v úterý od osmi tuším. :-)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: tak to je ovsem slusna frekvence, a kde trenujes, doma?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: no zacinala jsem 1x, pak pridala 1x tydne volnou, ale ted uz je zavislost v pokrocilem stadiu, snazim se 3x tydne - ten treti krat je bud strecink, nebo druhy kurs, nebo volna h., nebo workshop, nebo otviracka nejakeho studia .] v prumeru 2x - 3x tydne, a ver nebo ne, je mi to stale malo...nejstastnejsi bych byla mit vlastni mistnost s 1 tyci k dispozici abych si tam mohla zajit kdykoli chci, doma mam tyc ale nemam misto ani na spin
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VAMPYRCIK: ve stredu 19.00 k verce :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Me treba pole vic jak jednou tydne uz moc nebavi,mimoto delam i jiny veci a treba samotny posilovani ve fitku je k moji praci mnohem variabolnejsi casove..
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    já cvičím každý den, pole tak 3x - 5x do týdne, podle času (jinak zbytek cirkusový techniky)
    a nejsem sportovec od malička.
    a nic mě nebolí, naopak, hezky se mi vyrýsovalo tělo a je mi dobře:-) čím víc cvičím, tím víc energie mám a nejsem unavená
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: jeee a kdy chodíš a ke komu?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PEPENKA: http://www.dancenter.cz/ meli jako jedini volno v case, kterej mi vyhovoval a meli tam misto :)))
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    SHMAIDA: A do jakýho studia jsi začala chodit? Já jsem hrozně za minulej rok zlenivěla - od tý doby, co bydlím v Praze a nemám denní procházky se psem. Takže je to na mně vidět. Ale že by mě teda bavilo cvičit denně doma 40 minut, to fakt nebaví. Zkoušela jsem 20 a po měsíci toho nechala. Když pohyb, tak takovej, abych ho dělala s radostí a ne s nechutí, takže takový fitko třeba asi není nic pro mě. A jak říkám, vůbec není čas, jsem první semestr na vejšce, takže nám dali ten nejhorší rozvrh od rána do večera, co jen dát mohli. Snad najdu síly a čas hnout prdelí :D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PEPENKA: :)))) je tam dulezite sluvko "snazim" se cvicit kazdy den doma :))) neprijde mi, ze bych se nejak prepinala. Samozrejme, kdyz se necitim nebo vim, ze jsem prestrelila, tak cviceni vynecham. Jen posloucham svoje telo. A kdyz se nehybu, tak pozoruju, jak jsem nas***a. tak se radsi hybu, abych moc nebyla. Nejsem zadnej sportovec. Jsem takovy ten "fit fat" typ, jak se o me onehda na nyxu nekdo vyjadril :)))
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    SHMAIDA: To už je trošku moc, ne? :) Jsi sportovec odjakživa, nebo se takhle přepínáš až teď?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam