• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Dovoluji si aplikovat svůj zákon z učení se na státnice.

Čím blíže je kýžené datum zkoušky, tím méně má člověk pocit, že toho umí.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ja nevim ja jsem tak v pr.... z tech zkousek a to je teprve listopad, ze v prosinci uz asi budu jako vsichni na antidepresivech a budu si brat zakony i na zachod..tim chci jen rict ze asi ten vylet nedam, uz i cestou na trenink mam pocit ze plytvam casem :[ litujte me pozdeji.
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: To je dobrý nápad. Případně kdybyste sedámy chtěla některá přidat, tak ve dvou by to bylo ideální. Kdyžtak mě do pošty a já se domluvim s Lindou.
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    LINDAAMELIE: bude to super, truper akce..
    bohužel opět nebudu..:(
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: hahahaha ))) můžu tě seznámit Sisi, dva z nich znám.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: kdybych sla, tak kvuli WORKOUT BRNO!!!!! ;] mnam slint mnam
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    IF_: Och dámy, děkuji Vám :))))

If a co takhle občas nějakou soukromku, hm hm? To bychom mohly časově doladit, ne?

Jinak - dovoluji si upozornit na novou akci - Winter Fantasy DECADANCE BALL - http://www.facebook.com/events/347428065354157/ - a těšit se můžete na mě a pravděpodobně black / light show :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: sak ja neporovnavam zkusenosti ale právě tu schopnost naučit :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VAMPYRCIK: :))) je to dost mozne :))) jsem nejvyssi a nejtlustsi z nasi skupinky :)))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: K Anne na spinovku chodim v patek na ty pokrocile, a je fakt mega super nejlepsi. Ale je az tak dobra, ze se na pulku veci vlastne moc nechytame :)) Ale to presne mi vyhovuje, ucit se od tech nejlepsich (mezi kt. patri i Linda :), plus ma dobry floorwork protoze ma za sebou nejake kurzy flirt dance.

STRIX: misicko diky, ale nemuzes me porovnavat s nikulinou .) vsechno co jsem se naucila na spinove mam bud od ni, nebo Lindy nebo z workshopu
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: tak to chodim na hodinu před tebou =) to už jsme se určitě viděly =)
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Napodobne..a taky me stve ze nikde nejsou ranni ani vecerni kurzy:((
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: to je pravda, u nás taky. Půlka holek odešla a už se nevrátila po první hodině. Ale díky vysoko nastavené laťce jsem to dotáhla víc.

No vida, probrat pořádně lektory je potřeba. Pořád hledám nějakou ideální :-))
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: tak asi to vedla trosku jinak než nás, po tom co píšeš. u nas to teda ruskej trenink vubec nebyl, spíš trenink v duchu "koukejte jak sem hustá". jako představení brutus triku to bylo super.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: doplním, ať není někdo zklamanej. Jako lektorka není úplně z nejlepších, ale z dlouhodobého hlediska jsem jí za hodně vděčná. Naučila jsem se na spinovce krásné věci, protože se tam na té hodině dře a nenechá vás na pokoji, dokud to neumíte. (Holčina z L1 dělala po 10 hodinách na té spinovce V invert + škorpiona atd a nebyla z nejobratnějších) :-)) Tak asi tak, to je spíš pro ty, co jim vyhovuje ruský způsob tréninku. :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: no nevim, mě teda naučila vic na spinovce Shiva42 s Cat než Anna.. vážně. Podle mě Anna super příklad toho, že ne každej nejlepší pole dancer je taky nejlepší lektor.

Za mě doporučení spíš: vytáhněte Shivu na volnou hodinu a zapněte si spinovku :)

KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: bohužel také nemám místo na tyč a ani ji nemám, většinou je to kurz+volné hodiny. Ale teď kurz nemám, není žádný otevřený, pořád čekám, až někde něco bude. Všechny studia mají asi milion začátečnických, ale pořádný pokročilý nikde :-).

Jinak malá reklama, kdo se chce naučit krásné věci na spinovce a dát si pořádný ruský trénink (na strečink i protahování), tak rozhodně doporučuju Annu na Hradčanské v úterý od osmi tuším. :-)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: tak to je ovsem slusna frekvence, a kde trenujes, doma?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: no zacinala jsem 1x, pak pridala 1x tydne volnou, ale ted uz je zavislost v pokrocilem stadiu, snazim se 3x tydne - ten treti krat je bud strecink, nebo druhy kurs, nebo volna h., nebo workshop, nebo otviracka nejakeho studia .] v prumeru 2x - 3x tydne, a ver nebo ne, je mi to stale malo...nejstastnejsi bych byla mit vlastni mistnost s 1 tyci k dispozici abych si tam mohla zajit kdykoli chci, doma mam tyc ale nemam misto ani na spin
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VAMPYRCIK: ve stredu 19.00 k verce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam