• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Mám stejný pocit, bylo to super. Ale dobitá jsme pěkně teda:) jedna tréninková.

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KAROLINA182: To jsem ráda :))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    PASTEL: už jednu na zkoušku objednávám na žižkov a celková cena včetně daně a dopravy je světe div se 12 tisíc :D
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: Pardon za včerejší zmatky :-) Bylo to super. Hodně mi to dalo :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    MONOEGO: nebud drzej jinak te zejtra zbiju :D
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    STRIX: "fujky" botky... :D
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: tak to jsme na tom skoro stejně, nosim normálně 43, ale podpatkový botky taky 41, hrozně mě to překvapilo =)
    IF_
    IF_ --- ---
    42-3.
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: a jakou velikost nosíš normálně?
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: jinak jestli ot nekomu pomuze, normalne mívám boty 37, vyjímečně 38. a tady mi sedela 36 dokonale.
    A objednávám max do konce tydne.. Tak dejte kdyžtak echo ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    A ještě jeden last call, kdo by se chtěl od 8 dnes přidat na Hradčanský, tak bude individuálka s Lindou:)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Joo, ten shop znám, je nanic. Hlavní je mít to na dost vysoký platformě, aby člověk trochu vyvýžil ten šílenej podpatek:))
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: jj vim, sem si vcera byla zkouset v tom shopu na vaclavaku,.. vyber teda mizernej... ale velikost sem zjistila a dala 10kc za silonku :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Kdyby byl eventuální zájemnce...Mám tyhle, ale pásek není průhledný, ale černý a podpatek tušim 13.

Střední sexy boty | allure-601 | SEXY BOTY
    http://www.sexyboty.com/sexybota/eshop/2-1-Stredni-sexy-boty/0/5/238-allure-601
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Jedny mám a bacha, ty taneční boty chce objednávat trochu menší. Doporučuju vyzkoušet. Já objednávala ze sexyboty a chlap dojel až za mnou. Kdyby měl někdo zájem, mám je pořád doma, velikost 41, téměř nepoužité a už je nepoužívám..
    STRIX
    STRIX --- ---
    holky neplanujete si ted nekdo objednat pole dancovy platformovy botky? ze bysme se podelili o postovny... nebo pánové, nějaké botky svým ženám... PRAHA.

Boty na podpatku s platformou - boty, obuv
    http://www.sexystore.cz/boty-obuv-na-podpatku-s-platformou/
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    PASTEL: ta sport co je jenom statická stojí nová nějakejch 5000, ne? čili bazarová by mohla být levnější asi?
    STRIX: tak jí pak zas prodá ne? =)
    OVEC: zase je pravda, že volné hodiny nejsou vždycky v době kdy má člověk chuť a energii cvičit a taky se to ve výsledku prodráží, já už bych mohla mít doma dvě tyče, kdybych nechodila na volné, ale já jí momentálně nemám kam dát
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    STRIX: Jasný.... Já jen říkám, že tohle je o vnímání a že to někdo může vnímat jinak. :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KLAIR: mám prostě opačnej názor
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    IF_: A vždyť jo, já jen chci říct, že já osobně třeba jsem o něčem přesvědčená, že mne to bude bavit strašně dlouho, ale pak to přejde... A to, že nevím, jak dlouho mne to bude bavit neznamená, že mne to nebude bavit dlouhé roky. Stejně jako to, že jsem přesvědčená, že mne to bude bavit dlouhé roky neznamneá, že mne to nepřestane bavit za dva týdny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam