• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    včerejší kroužkovaná..
    docela zklamání, čekal jsem víc,,.. zůstanu věrný tyči...:)

VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    MURHAAYA: v Moschna dance center máme ve čtvrtek od 18.30 takový pole posilko. který vede kluk a další dva chlapci tam choděj =) je to myslim něco na způsob power pole ve vertigu..děláme tam různý silovější prvky, který jsou myslim pro kluky ideální..
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: ja bych mozna tem chlapum doporučila L1 přeskočit.. přece jen se tam učí spíš jen ty točky, a zrovna takovy ty spíš fakt holčičí točky... :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    nebo si zaplatit soukromou hodinu (cca 400–800)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MURHAAYA: na volnou muze kamkoli, pak bych mu doporucila asi open class (neoficialni jednorazovy trenink s dozorem-maji asi vsechny studia), a pak pripadne kurz od L1 jenze ciste pro chlapy se to zatim nevede nikde (afaik) ...Vertigo je nejvic na fitness, asi bych ho poslala tam
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    MURHAAYA: v Brně se toho nebojíme a chodíme už rok......!!!!!
    I dohromady s holkama :D alespon je na co se koukat a potit se jen s chlapama je dost NUDA..:D :D !!!!
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    STRIX: sem, ale cekal jsem ze me prave zahrnou nabidkama zdejsi reprezentantky studii ve snaze ulovit si docela fesaka :)

a dohromady s buchtama mu asi vadit nebude .) skoro premyslim, ze bych zacal taky chodit...
    STRIX
    STRIX --- ---
    MURHAAYA: ty vole si benn murhaaya, kterej mě zna? nebo si ho sežral a si někdo jinej... :D
    bohužel dokud s enejakej borec nehecne a nezačne do toho pořadně šlapat třeba v kombinaci v lekcich s buchtama (treba od L3 a výš) + ve vertigu power pole, tak zatim nic spešl jen pro chlapi tu asi nebude...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    kamos se zajima o pole dance a premysli ze by zkusil pansky pole dance, mate nekdo sajna, kde se otviraji nejaky pansky kurzy nejlip s nejakou volnou hodinou? dik
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: kdyz je to jedina alternativa tak nema moc na vyber... :]
    STRIX
    STRIX --- ---
    MONOEGO: podle ty fotky s nepropnutou spickou nic extrooo :)
    ale tak zaklady ji urcite naucej. ja bych do toho sla. 1680 na tri mesice neni tolik
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    nevíte náhodou někdo jakou úroven má toto:
    Ústí nad Labem, lektorka Baruna...
    kámoška chce začít a to je jediná alternativa ve městě.

Klinika Van - esosluzby-pole-dance
    http://www.van-eso.cz/sluzby-pole-dance.php
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KLAIR: :D :D nene ))))
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    BIDAK: Achhhhh pokérovaná na tyči,, chci ji doma...! :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    REINITA: No.... kouzlo je to, že je do toho zapojíš :D Prostě
    "pane Vomáčka, já bych Vás o něco poprosila, jo? Já vám takhle do toho prvního patra podám tyč, vy jí jen vyručkujete o patro vejš, že jo, že tam jste nachystaná, paní Vopičková. No vidíte. Tak já si to běžím do třetího patra vzít od paní Vopičkový"
    REINITA
    REINITA --- ---
    KLAIR: třetí patro starého baráku - věřím, že by to byla pro sousedy dobrá show :o)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    REINITA: Nastěhuj to oknem, ne? :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: díky :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: no dyt to je mi jasny ze nemas tu z jednoho kusu. ty se delaj na míru :)
    prave nase 45ky co sou dlouhy temer 4m se prohybaj, ale stejne to nicemu nevadi
    takze si myslim, ze 45ka sroubovaci z vice casti se nebude prohybat vic nez ta tva 50ka :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ta 50ka x pole se neprohýbá nijak dramaticky, ani se na ní necítím nijak nepříjemně. Ale s tou 45kou už trochu váhám.
    Možná je klíč právě v tom, že musím mít doma tyč skládací a nikoli jednolitou, protože tu bych nevytočila z předsíně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam