• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    DO_ME_NICK_A: To se zlepší. Já měla na začátku provaz 90° :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Myslíš:)? hele tohle je web na kterym se za návštěvnost platí, jako příklad to moc neslouží.

Ale co je to proti Státům, kde jsou striptýzy a očumování krasavic ve strip barech celonárodní kratochvílí.
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: asi pujdu dělat redaktorku, takovej splácanej blábol... :) ani s eto pořádně nedá číst, a to nehodnotim obsah ale styl nebo spíš nestyl, kterým je to psaný
    IF_
    IF_ --- ---
    Super článeček:)

To je pokoukáníčko: Striptérky z celého světa si daly závody u tyče naFloridě! | eXtra.cz
    http://www.extra.cz/to-je-pokoukanicko-stripterky-z-celeho-sveta-si-daly-zavody-u-tyce-na-floride
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    KAROLINA182: Haha ja s mojim rozsahem bych na šále vypadala jako absolutní chudinka :D
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    a mě šály :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    IF_: :)mne cycling -a beh,no:)
    IF_
    IF_ --- ---
    SARAJ: Me bavi body balance:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    STRIX: oboje,

premyslim, jestli bude lepsi kombinace - core+pole,nebo pilates+pole - vic toho casove proste vic v tydnu nestiham,ale suzukiho protahovani bych mohla zkusit
    STRIX
    STRIX --- ---
    SARAJ: jo aha, tys myslela na protahovani?
    ja myslela, že reaguješ na to, že spousta holek neuděla klik :)

no strečink je best ten suzukiho. to maj holky pravdu.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    SARAJ: Já dělám pole i pilates a musím říct, že se to celkem dobře doplňuje, pilates je výborný na celkové držení těla, tedy i na páteř, ramena, břicho :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    STRIX: ok, dik

ja mam problemy s bederni pateri a prave hledam neco k pole - mne napadlo pilates,ale tenhle strecink mne zaujal,tak uvidime
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    IF_: Jj tak podle nej taky cvicim :))))Ale faktem je ze jen parkrat zatim
    IF_
    IF_ --- ---
    DO_ME_NICK_A: Suzukiho strecink,najdi si bud tady pres filtr ci google,ja nez si to pamatovala tak sem cvicila podle obrazku.
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    IF_: Suzuki'? pls foto nebo nejake priblizeni :) diky
    STRIX
    STRIX --- ---
    SARAJ: to bych ti tu mohla vypsat milion cviků. ja docela čerpám z videí zuzany light
    youtubuj "zwow" (http://www.youtube.com/...rch_query=zwow&oq=zwow&gs_l=youtube-reduced.12..0l4.1153.3965.0.5081.9.7.2.0.0.0.220.694.5j1j1.7.0...0.0...1ac.1.xTvC8hsrwHI )

jinak na ruce sou masakroidální cviky, co děláme na power pole (pondělí s tím jirkou) ale v tom si ještě nejsem uplně jistá, jak bych ti to mohla popsat, abys to dělala spravně - sama to zdaleka neovladam - je to beh na delsi trat. jsou to cviky hlavně na ruce, příprava co dělaj i gymnasti.
    IF_
    IF_ --- ---
    DO_ME_NICK_A: Muj rozsah byl katastrofalni a porad je ale strasne se zlepsil a to hlavne kvuli tomu ze se snazim aspon trikrat tydne po cviceni,nejcasteji po posilce delat Suzukiho...u me se to teda osvedcilo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    STRIX: a muzu se zeptat -mimo kliku - jake jeste radis cviceni - na doma?
    IF_
    IF_ --- ---
    Jo ja poprve chodila na pole dance v Anglii pred deseti lety a tehdy to tam.tancoval taky kazdej ale ten boom uz taky opadl a to bude tady to samy:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak máme vypsané nové kurzy :)
    jinak první týden v dubnu budou open classy, ty budou do rozvrhu v příštíc dnech dopsány ;)

Rozvrh kurzů - Kurzy & Akce - Vertigo pole fitness
    http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/?kat=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam