• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Jako zhulit se před protahováním, jo? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Právě mi kamarádka doporučila na protahování flexibility marihuanu, že prý to hrozně pomáhá:)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: píšeš "asi" :D
    ale to byla tak odpoved vsem sem :) akorat sem dala odpovedet na tvuj prispevek no :) sorý :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: No dyt ti píšu, že máš pravdu, čti pořádně:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: akorat že tady - monkey brass - ma telo na druhy strane tyci. ten prvek co nahodila moona bude docela tezkej na stabilitu myslim
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: no jenze ta buchta ma prave tyc na vnejsi strane stehna, jako když si v monkey brass.

IF_
    IF_ --- ---
    Hele asi mas pravdu, pac ted na to koukam, tady se drzim, ale tezko bych to udelala jako na ty fotce:))

STRIX
    STRIX --- ---
    TRISTANNA: hele, jestli je andel scorpio, tak takhle ale u scorpia ta noha neni. u scorpia mas tyc z vnitrni strany stehna
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ja nevim... ja jen psala ze to vypada že by se do toho mohlo vlezt z monkey brass
    TRISTANNA
    TRISTANNA --- ---
    SHIVA42: Workshop s nim? Tak to závidim :-)
    TRISTANNA
    TRISTANNA --- ---
    Je to jen anděl a ruce do mostu. Prostě uděláš klasicky anděla, prohneš se v zádech a máš to. Ale já bych to teda asi ještě nezvládla :-DDD
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Takže to neni angelúscorpio? Mně to přijde stejný :O Vysvětli rozdíl pls:)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    STRIX: joo, podle toho, co jsem nasla, to vypada jako nejaka variace na brass monkey...tak na to se zeptam!:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    MOOONA: ja myslim, že z monkey brasse
    IF_: jak z helikoptery? :O
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    IF_: ha!! diky!:)
    IF_
    IF_ --- ---
    MOOONA: Tak to uděláš normálně z helikoptéry:)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    IF_: ja se v tech vyrazech moc nevyznam:/ no, dneska to zkusim kazdopadne:)
    IF_
    IF_ --- ---
    MOOONA: To je normální angel/scorpio ne?
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    hehe,koukam na fb na Zoraya Judd- Pole Pose Raffle
    veverka pobavila:)

a tohle se mi hrozne libi, je to tam pojmenovany jako Diana, jak do toho?z bohyne a toho uchytu, kterej nevim jak se jmenuje, most? u ouside leg invertu? neni mi jasny,jak tam soupnout elegantne ten zadek, aniz bych letela jak zrala hruska:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    TRISTANNA: jj, i workshop s nim byl super... brzy podam report na blogu, ale bylo to moc prinosne [a on je tak sexxxxy :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam