• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    LILY: Moschna dance center, což je sice ve Školské (nejblíž zastávka Vodičkova), ale otvíráme teď od 20.11. nový začátečníky - středa 17-18 a 2030-2130 myslim a pátek 1730-1830..www.dancenter.cz
    STRIX
    STRIX --- ---
    někdy je vybirání songu na (vanocni) vystoupení náročný
    tohle na mě vyjelo na youtube... :D

Santa Baby GAY VERSION | Daveo Falaveo - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tJFa7Ca85WE
    STRIX
    STRIX --- ---
    LILY: tak vydrz, do novyho roku moc casu nezbejva, svatky vanoce vožíračky a za chvili mas novy kurzy vypsany ;)
    LILY
    LILY --- ---
    Mno jo, tou dobou jsem ještě netušila, kde a jak dlouho budu v práci.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LILY: podle me ted zacatecnicky kurzy nebudou nikde. dyt vesmes cca pred mesicem kurzy zacaly.
    LILY
    LILY --- ---
    IF_: mrknu na to. Děkuji :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LILY: Tak jeste Vertigo na Vinohradech:)
    LILY
    LILY --- ---
    IF_: ty jsem právě našla jako jediné, akorát začátečnické kurzy jsem evidentně prošvihla. Tak holt budu muset asi počkat, jestli něco neotevřou po novém roce. :)
    Ale stejně díky :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LILY: Ve Vršovicích je Destiny.
    LILY
    LILY --- ---
    Prosím, nemáte někdo tip na pole dance někde v oblasti Nusle, Vršovice, Vinohrady, ideálně kde by mohli otvírat v nejbližší době kurz pro úplné začátečníky? Díky za případné info!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    DO_ME_NICK_A: :( tak at se brzy zahojí!
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    LINDAAMELIE: No zatim nijak... Udelala jsem si neco s nohou takze jsem ted na chvilku odepsana... Budu ale informovat :///
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Sis a ještě jedna věc - achilovka ti je v případě spinovéhou SM k hovnu, musíš to chytat větší plochou, jakoby celým lýtkem nebo tě to bude právě točit dál a dostaneš se právě kam nechceš ))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MONOEGO: taky mě vůbec nedrží ten twist grip nahoře )) Ještě jsem nepřekonala.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    DO_ME_NICK_A: Jak to dopadlo? :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: ty popisuješ jen jak se z klasickáho shouldermautu dostat do handspringu..
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Sis, t je trochu blbost protožev momentě kdy děláš spinnový shouldermount nemáš stabilní rameno. Pokud je v tom nějaký fígl, tak jedině v tom aby se ti během toho spinu v shouldermautu nedostala ruka na biceps, ale zůstala ti na rameni :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: jo, to je dobry! taky zkousim. ale zatim mi nejde ten twist..ale pujde to, i can feel it
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    právě strach hraje roli asi nejvíc,, já jsem už "starej pes", takže se bojím, že si ublížím,,.!
    Jako fakt je to zpočátku na chrániče a helmu+hodně nadávek..:D Jsem si 3x po sobě, dost cinknul palicí..
    Ales Stacey mi psala, že je na to nějakej fígl..
    Tak až se ho naučím, pošlu video..:)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MONOEGO: neco podobnyho jsme nedavno zkousely...ta horni ruka me furt pousti a bojim se:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam