• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    IF_: já mám radši Stacey a silové prvky, ale to je tím že jsem chlap a todla ladnost mě moc neoslovuje..
    No já to tak pochopil, jakože byl zákaz a tudíš si musela upravit choreošku aby tam nejezdila jak čamrda.. nicméně jde to vidět, že to jede..! hlavně ta spinovka,
    IF_
    IF_ --- ---
    MONOEGO: Já to četla, ale naopak mi přijde, že jí tohle sedí, mně s eteda líbí víc, ale to je určitě o tom, jak se cítí ona. VBtw nepochopila jsem to s tim gripem, to tam byl zákaz gripovat?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    IF_: coment Stacey z fb na toto video:
    Tento krat jsem chtela udelat neco uplne jineho, jiny styl hudby, jiny tanec, proste takovy experiment a sice miss glamour je hekzy ale asi me sedi vic neco jineho. Za par veci jsem moc rada, za par se docela stydim...a nenagripovany tyce jsou docela "jiny", takze kdyz se musi zmenit pulka programu, je to normalni:) (PS: ne jenom v mem pripade), talze holky, negripujte si tyce:)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Jo jo taky jsem měla od něj podobné názory v poště...
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ja hlavne toho typka, co dělá ty ankety měla v ignoru, páč mě spoustou svejch anket hrozně vytáčel a pak mi psal hrozny nesmysly do pošty a oduvodňování proč ty ankety dělá, a když se mi snažil vysvětlit, že nesexuje normálně, jen análně, kvuli tomu, že je u normálního sexu risk otěhotnění, tak sem ho dala do ignoru..
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Škoda, bylo to tak trapné, že ani nevznikl flame:/
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: už se dohlasovalo :/
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    PEPENKA: Řekněme, že každé studio má asi na tohle jiný názor. Vím o tom, že osnovy některých studií jsou víceméně podobné a některá studia mají zase docela rychlo postup dle mého názoru. Ale jestli to ty holky dávají, tak proč ne :) Taky mi chodí na soukromky několik "nadaných" , které po pár lekcích visí v handspringu )))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    TERKA23K:
    EWOKK: jj dámy, to je ONA :)

Podle mě teda na tyči už netancuje, ten záznam z Uvolněte se je víc než 3 roky strarý. A díkybohu proto, že o sobě třeba zcela vážně tvrdí, že to ONA vynalezla flirt dance. No a v mém případě proto, že "vojebala" partu deseti holek o sto litrů, ze kterých si následně zaplatila pobyt v Anglii. Aneb proč jsem alergická na to, když někdo, kdo na to nemá absolutně vůbec žádné právo a nárok, slibuje certifikaci instrukrorů pole dance. Vytáhla z nás z každý 10 tis, proběhl jeden/dva termíny, pak si zlomila nohu, pak nám dala vypálený CD Jamilly Devile a řekla "zkoušejte", pak se pár termínů nekonalo a nakonec když jsme přišly na to, že nás nemá co víc naučit než nás naučila během 3 měsíců v kurzu, a že si ten certifikát vytiskne doma na kopírce, to jaksi vyšumělo..
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    PEPENKA: tyjo nevim, já spíš přemýšlím jak se dostane z jednoho triku do druhého, bohyní asi nemyslí padající bohyni ne?
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    hlavou dolů visime, dáváme ptáčka škorpiona, anděla,gemini, butterfly, kupida atd... ženo Z1 :)))aha, tak vy to máte opravdu trochu jinak,hele já mám od září do prosince za sebou cca 15 lekcí a my jsme začli hlavou dolů už tak v 6 lekci....ted třeba jedem už sestavu a vté dáváme...větrník,židličku, vajíčko...dolů a do invertu z toho bohyně z toho pomaličku anděl nebo gemini jak kdo chce a to je ted začátek naší porvní sestavy...//

Tohle mi teď psala známá na fb. Zajímal by mě váš názor na to, že mají úplně prohozený systém v učení prvků. Začínají inverty, pokračují spiny... Není to nebezpečný? Nebo neprofesionální to takhle vyučovat?
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Respektive na vystoupeni taky ne...
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: No na freestylu typu battle treba ne ale urcite ne na soutezich..
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Děkuju. Ale když to někdo ovládá a dokáže propojovat prvky, pak asi není problém ani improvizovat, co? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: :))To je predem vymyslene a natrenovane.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Taková hodně blbá otázka, ale... To si tu choreografii nějak předem vymýšlí a pilují, nebo prostě improvizují?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak tohle se mi hodně líbí a pro mě na Stacey hodně ladné, jsem u ní spíš zvyklá na silovější věci..

Anastasia Akentyeva - Battle of the Pole 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=DyBBmLevtgc
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Tak to mně ta hudba zase sedí, nutno říct, že teď je o dva roky starší a lepší :)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Ze začátku mi to přišlo mírně krkolomný, ale nedá se jí upřít, že je dobrá. Jen mi tam docela chybí tanec a nějaká ta ladnost... A song "show must go on", tak to nikdy...
    IF_
    IF_ --- ---
    Vítěžka ruského X faktoru.

THE WINNER of Miss Pole Dance Russia 2012 CHILDREN
    http://www.youtube.com/watch?v=ZxJzWo3W2xk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam