• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IF_: a to jsem nenašel tu značku v NY, na který ses fotila :)
    IF_
    IF_ --- ---
    NAVARA: Ten nyx je hroznej:)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Jezis, tohle video jsem si sveho casu poustela nekolikrat denne :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    DRAGON: jo a jeste bys mel znat tohle video, ktere zmenilo cely pole dancovy svet v r. 2006... https://www.youtube.com/watch?v=u6KnUW9N3Zo
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    DRAGON: ona je uplne nejlepsiii.... ja jsem do ni seriozne zamilovana, kdyz tady byla v CR tak se mi splnil sen, dala jsem s ni rovnou 3 workshopy. Hlavne ma takovou charizmu, ze kdyz mluvi, jakoby se porad usmivala... no proste...jeji boyfriend musi byt lucky guy .)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PASTEL: v poho.)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    se mi to nejak slilo s tim postem o Marlo
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OMG, sry
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    IF_: ok :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PASTEL: ja se ptal IF, ale to vubec nevadi :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DRAGON: Ja jsem se k tomu dostala uz pred deseti lety v zahranici a pak kdyz to zacinalo tady v Cr,tak jsem vydrzela asi dva roky, ale moc mi to uz pak neslo,aby se clovek dostal mezi ty lepsi tak to chce hrozne driny,cas a trpelivost a ja mam i jine sportovni zajmy:)) Urcite ale zas nekdy zajdu, je to fajn-tak treba se uvidime zas mezi zacatecnikama nekde:))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    DRAGON: yes, taky taky s s nějakou rok trvající pauzou už to budou tak čtyři roky, byla jsem advanced a ted začínám v podstatě znovu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    IF_: a ty taky tyčkuješ? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PASTEL: Marlo Fisken je proste moje favoritka :) A navic je to krasna baba :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Ha ha, pamatuju si, že na prvnim mistrovství byly kritéria do amatérů helikoptéra z tye a superman a přišlo mi to pěkně těžký :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: uroven hrozne moc stoupa, polovina lidi uz skoro umi i Spatchcocka, o tom se nam pred par lety ani nezdalo... vsichni valej Russian splity a Deadlifty jakoby nic, a to pomalu uz i v kategorii Amateru!! :) tesim se na letosni mistrak, treba tenhle moonwalk je tusim za 0.9 nebo 1 bodu dokonce, taky jsem to chtela zaradit do sveho prihlas. videa ale pak mi do toho neco -ehm- vlezlo :DD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EWOKK: tanecni pruprava je dulezita, ale jak to v sobe nemas, tak ses mrtvej Homolka, to mi rekl muj instruktor na Salsu a ja si to myslim taky :)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    DRAGON: řekla bych že ladnost získáš především taneční průpravou, ale cit pro rytmus a styl je určitě hodně individuální záležitost, taky mám ráda na PD to, že každý to dělá po svým
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam