MORRIGHAN: Není to tak že bych až po roce dělala inverty, dělám je pořád, skoro každý trénink se zkusím aspoň jednou pověsit hlavou dolů, dělat bohyni a tak. Jen třeba při kočičce jsou problém zpocené dlaně. :D
Ze začátku jsem to měla stejně, těšila jsem se na nové prvky a pak mě právě začalo rozčilovat že to neumím pořádně, že nedotahuju prvky, dělám krabí nohy, neudržím se a podobně, takže zkouším nové věci, ale taky piluju ty staré (včetně několika invertů). Donutilo mě to začít cvičit i doma, protože přeci jen zaposilovat si hodinu týdně je takové nic (beru celý trénink jako posilování protože to je náročné na svaly).
Občas si beru tekutou křídu, snažím se cvičit bez ní protože jinak si nezvyknu a potit se budu furt a furt si budu nejistá.
Jen víš co pak vidím kde kamarádky co svalů moc nemají a už dělají silové prvky a tak nějak to vypadá že je lektoři moc nevedou k nějaké ladnosti bo sice udělají těžký prvek, ale okolo tyče chodí jak lamy (to nemyslím nějak extra hanlivě, jen tam chybí ladnost).