• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, přítelkyně shání chrániče na kolena na tyč, ale nedaří se nám nic sehnat po netu ani nijak doptat. všechno zahraniční a zbytečně složité k získání. nemohl by někdo prosím poradit? pošta a děkuju.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    Prodavam sve milovane high heels, velikost 39, z duvodu, ze jsem zjistila, ze bych mela mit spravne o cislo mensi. Nikdy jsem je moc nepouzivala, vzaty jen nekolik krat na par workshopu a vystoupeni. Jedna se o model Adore 709, zn. Pleaser USA, klasicky cerny, podpatek 16,5 cm, platforma 6,5, lakovany povrch, zapinani na reminek. Puvodni cena: 1990 Kc, prodam za: 1100 Kc vcetne pripadneho postovneho, jinak osobne v Praze. Omlouvam se za spam, pokud to sem nepatri... zde je foto a link http://www.sexyboty.cz/...adore-709-b-boty-na-vysokem-podpatku-a-platforme-velikost-39/notRedirect/1
    IF_
    IF_ --- ---
    Chvalim lekci ve FireFly s Pavlou a detma "na volno". Deti se nam zapojuji do treninku nebo si hraji spolu a je to takove pekne spolecne vyziti:) Samozrejme to clovek nemuze brat jako trenink na 100% naplno:)
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    PASTEL: Volala jsem tam a bylo mi řečeno že se s něčím takovým ještě nesetkali.
    Taky mě zajímá za jakých okolností je možné ohnout tyč?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETTELEA: S tim pootocenym X, si netroufam rict, podle me pokud vis kde to mas utahovat a nebudes si tema sroubama nicit zavit, tak by to vadit nemelo. Jestli mas tyc z obchodu, tak bych se obratila na ne, byvaji ochotni.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Objednali jsme spoustu náčiní i na posilování úchopu, tak si přijďte vyzkoušet.

Den otevřených dveří ve FITNESS KLÁNOVICE!

https://www.facebook.com/events/633572573449153/

Přijďte s námi oslavit otevření nového nejmodernějšího sportovního centra v Praze – Klánovicích.

Můžete si přijít vyzkoušet jedinečné vybavení nejen pro silové, funkční tréninky a CrossFit (Rogue, Concept 2, Pro-form Tour de France atd.), pobavit se s přáteli, profesionálnímí sportovci a trenéry nebo si zasoutěžit v Mas Wrestlingu!

Těšíme se na vás!

Kdy? Pondělí 4. 1. 2016, 09:00 - 20:00 hod.

Kde? FITNESS KLÁNOVICE, Slavětínská 620, 190 14 Praha 9 – Klánovice,

FITNESS KLÁNOVICE
    Slavětínská 620, Praha 9
    Tel.: +420 604 903 903
    info@fitnessklanovice.cz
    www.fitnessklanovice.cz
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    PASTEL: Tyč už jsem srovnala, musela jsem ji přemístit, protože máme šurý strop v místě kde jsem ji původně chtěla. Takže tohle je už v pohodě, akorát jedna věc co mi nejde do hlavy. Tyč jsem rozebrala a zjistila jsem že v dolním kotvení nejsou plochy pro šrouby naproti vyznačeným bodům X, prostě se ten střed otočil kousek vedle. Je to nějaká velká závada nebo to můžu nechat plavat a tyč normálně používat? Když potřebuju statiku tak vím kde to mám utáhnout, já jen jestli je to kotvení poškozené hodně, protože zatím drží všechno jak má, ale nerada bych aby se to třeba pak urvalo nebo něco.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETTELEA: Ve vsech smerech... no zvolis si dve pomyslne na sebe kolme roviny ve kterych to pomeris a pak ti tim padem musi sedet i vsechny ostatni smery. Kazdopadne az budes mit pocit, ze to mas dostatecne srovnany, tk to dotahni a poradne s tim zacloumej do vsech smeru, vubec se toh neboj, a obcas o takhle proskousej, to pisou i v tom navodu. Co se prohybani tyka myslim ze je to normalni u kazde delsi tyce
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Zdravím kdo tady vlastní od X-pole tyč X-pert? Včera jsme ji poprvé instalovali doma a mám dotaz jak moc je důležité aby byla po všech směrech rovná nahoru? Protože srovnat tu tyč přesně podle vodováhy je skoro nadlidský úkol. Dělali jsme to snad hodinu a stejně je v jednom směru malinko šikmo. Chci to mít fakt pořádně než na tom začnu divočit aby ta tyč s nikým nespadla. Pak mě zajímá jedna věc, když chci utáhnout tyč a udělat z ní statiku tak mi oba ty šrouby dycky uhnou z bodu X kousek vedle, ale tyč pak drží. Zkoušela jsem to několikrát a dycky to prostě uhlo. A pak ta tyč se občas prohne, nemám se strachovat že by vypadla? Nebo je lepší ji ještě dotáhnout? Zkoumám videa, ale odpovědi nedostávám. :D
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    KASUMI: mas to asi proste jenom natazeny, paku ted nedelej, cvic s mickem treba lehce (mackat) a bude to za chvili dobry :) ostra bolest je urcite varovnym signalem abys polevila
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    KASUMI: Monkey brass? A jinak asi - bez k doktorovi a priste suplu reknete, ze jste jeste to nebo ono nedelali... Neni to nic ostudnyho a clovek se zbytecne nezkrypli (zteba i na dalsich x mesicu).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jsem zacatecnik v PD.. meli jsme ted nahradni lektorku a delala s nami docela uz pokrocily cvik, absolutne netusim nazev, obe ruce na tyci, spodni v pace (opacne) pod zahaklou nohu, odrazit se na zemi, a tu nohu na zemi za letu zvednout a vystrcit nahoru a dotocit se tak, ze mam ruku mezi nohama na tyci v pace, jedna noha zahaknuta na tyci, druha vyrovnana podel
    bohuzel, nikdy jsme predtim paku nedelali a ja jsem nevedela, jak s tim zachazet. zkrizila jsem si levou (spodni)ruku v predlokti o tyc a docela to zabolelo, ale nic, co bych mela pocit, ze je to zlomene, zas takova sila to nebyla
    uz je to druhy tyden, trochu to pobolivalo, neresila jsem, jen jsem minule nedelala moc cviky v pace (to uz nam bylo vysvetleno poradne a ja si davala pozor)
    kazdopadne ted uz asi dve hodiny mi v tom co par minut dost ostre zaboli, jako by mi neco zasouvalo tupy nuz do kosti..
    nejaka zkusenost s necim podobnym? docela mi to ochromuje tu ruku az do prstu, ze kdyz to boli, nemuzu psat
    vcera jsem cvicila na ruce (nejaky kliky a tak), ale nic me nebolelo..
    diky z anazor
    ISHKA
    ISHKA --- ---
    Hledáme instruktorky do pražského pole dance Studia Shouhei. Máš-li zkušenosti s POLE DANCE, OBRUČÍ a nebo ŠÁLAMI a chtěla by ses přidat do našeho týmu, kontaktuj nás na info@shouhei.cz.

Studio Shouhei se nachází v centru Prahy, na Arbesově náměstí.
    www.shouhei.cz
    STRIX
    STRIX --- ---
    ETTELEA: tyo, no ot je fakt vopruz teda :( to nezavidim...
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    STRIX: To jsem si taky říkala, ale po roce a půl to prostě nepovolilo ani o píď. Modřiny a tyhle věci mi nevadí a vím, že dost prvků prostě musí přebolet např. superman. Jenže otoky na hnátách jsou fakt protivné a pak mě to omezuje v soustředění na další prvky, ale jinak to samozřejmě vůbec nepotřebuju...
    STRIX
    STRIX --- ---
    ETTELEA: podle mě jsou návleky totalní nesmysl... na ruce ještě ok - na těžší prvky, je fajn mít jistější stisk, ale nohy? stejně si je musíš obolet... návleky na nohy mi prijdou prostě zbytečná vymoženost pro kňouraly. na začátku to bolí, a bolí to jako svině (ano přesně u šplhu sem si řikala, že na pole dance se*u - ještě že sem měla zaplacenejch 4500 v CT na 20 lekcí :D), ale musí se to obolet, návleky ten proces jen zpomalí... Jinak s kvalitou návleků moc zkušenost nemám, spíš jen od holek co si to pořídily, přišly mi docela jetý po chvilce...
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Jaké máte zkušenosti se značkou Mighty grip? Koupila jsem si návleky na nohy http://www.tanecnityce.cz/Images/431/646/80/1231mgankleprowtk3.jpg trénovala jsem s tím dvakrát, vždycky na kruhu z toho ani jednou fakt pořádně a už se to párá (na kruhu se nedá šplhat a já nedělá cviky kde bych nárty používala nějak hodně, takže zátěž na návleky skoro žádná). Je fakt Mighty grip tak špatná značka nebo jsem jen narazila na špatný kus?
    WICHSER
    WICHSER --- ---
    Hledáme dívku do připravovaného představení „Ein und Kabel“- vycházíme z biblického příběhu. Dívku, která ovládá své tělo na tyči vertikálně, horizontálně – Pole Dance. Naším záměrem je poměrně v krátkém časovém úseku, částečně v červenci a částečně v srpnu v Praze postavit pouliční představení, kde mimo jiné vystoupíme na chůdách a odjet do Švýcarska za účelem Baskingu. Termín výjezdu do Švýcarska je 14.8-24.8.2015, a proto se ozvěte co možná nejrychleji. Jsme tři kluci-dva chůdaři, jeden muzikant, máme zkušenosti z Itálie a Německa kde jsme hráli představení „PoPePi“, dále máme k dispozici dodávku, kde se dá bydlet. Dívky pokud máte čas a chuť vyzkoušet pouliční divadlo volejte na tel. č.: 776811880, nebo pište na: neduha@seznam.cz. Jsme herci Petr Pochop a Samuel Neduha a můžete nás kontaktovat i skrze facebook, kde jsme pod vlastními jmény.

ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    IF_: dík, mi jde o rukavice hlavně u kruhu a pokud budu cvičit (posilovat) na hrazde bo v těch vedrech ty křídy prostě nic nezmůžou.
    Každopádně co nutně potřebuju na hodně dlouhou dobu jsou ještě návleky na nárty, pákrát si vyšplhám a dělají se mi bolestivé boule a zbytek tréninku je dost na nic. Akorát ty od Mighty grip mi buď nesednou veliskotně nebo pak dávají "podporu" kotníku a tyhle vymoženosti tam taky nechci :D potřebuju něco mezi.
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Jo a ty rukavice mela myslim od Mighty grip? Myslim ze kdyz ji napises ba fb rada ti odpovi ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam