• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    EWOKK: Mě latina tež nic neříká, ale líbí se mi že je Růženka tvrďák. Hodiny jako učitelka nefláká a nutila nás makat. To já ráda. :)
    Na PoleTime se podívám, ještě si říkám, že bych zkusila Destiny.
    Jinak moje kritéria pro lektorku jsou takové, že musí mít něco odvystupováno a odtančeno. Zjistila jsem, že tyhle zkušenosti těm lektorkám kolikrát fakt chybí.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    ETTELEA: tezko radit, kazdy lektor/ka ma svuj styl. Doporucila bych ti proste zkusit vic studii. Namatkou ke Firefly muzes zkusit treba Poletime v Karline. Centrum tance a ruzenka je super, ale ja jsem proste dosla k zaveru, ze latina, kterou Ruzenka hodne spojuje s hodinama, mi nic nerika. Nemam rada latinu a vubec se mi nelibi hudba - takze alespon u me to zalezi hodne na sympatiich :) good luck :)
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    A ještě, v Centru tance jsem byla u čtyř lektorek (takové ty otevřené hodiny, náhrady a podobně) a i když jich je víc tak se přikláním k tomu, že buď Růženka nebo jiné studio. Tím nechci říct, že by tam nebyly kvalitní lektorky, ale jsem v tomhle ohledu fakt vybíravá. :)
    To jen tak pro upřesnění.
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Čus, zná někdo ty pole dancové knihy? Jsou k něčemu? Třeba knihy jako Pole moves nebo Pole dancing? Sice chci do kurzu, ale moje děravá hlava to potřebuje mít na papíře.
    Taky máte nějaký tip na lektora v Praze? Chtěla jsem k Růžence, ale na to mi asi nevyjdou finance a tak se dívám po studiu FireFly, kvalitu jejich lektorů neznám i když na ně slyším samou chválu.
    A jo učila mě kamarádka a poslední rok tyči moc nedávám takže hezky od začátku... -.-
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    kdyz to tak sleduju tak je asi lepsi koupit novou nez vymejslet kde usetrit
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    holkyyy link na nejakej slusnej bazar by byl prosim?
    STRIX
    STRIX --- ---
    BIDAK:
    Ten, kterej bude na té akci fotit :)
    Michal Trojan
    Uz sme s ním fotili několikrát a je super..
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    STRIX: Dobrá fotka, kdo to fotil?
    STRIX
    STRIX --- ---
    Venkovní tyčo a kruho focení :)

https://www.facebook.com/events/217634161948409/

ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Má někdo zájem o tejpu na kruh? Mám k dispozici 50m a 25m se slevou.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    Přítelkyně moc děkuje
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PFAUST: www.tanecnityce.cz, tam prece maji chranice od Mighty Grip
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Já používám na snowboard taky takový ty tenčí, jsou tušim na florbal nebo co, ale daj se normálně sehnat někde ve sportissimu apod...
    STRIX
    STRIX --- ---
    PFAUST: no jestli chceš mít vycpany tak to co píše if, ale jinak já třeba na floorwork používám takový tenci a mensi návleky který ohnu 2x a dám si je na koleno. Tlačí to min ale zároveň to kolinko pomalu zvykas na tlak.
    IF_
    IF_ --- ---
    PFAUST: Chrániče na volejbal:)
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, přítelkyně shání chrániče na kolena na tyč, ale nedaří se nám nic sehnat po netu ani nijak doptat. všechno zahraniční a zbytečně složité k získání. nemohl by někdo prosím poradit? pošta a děkuju.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    Prodavam sve milovane high heels, velikost 39, z duvodu, ze jsem zjistila, ze bych mela mit spravne o cislo mensi. Nikdy jsem je moc nepouzivala, vzaty jen nekolik krat na par workshopu a vystoupeni. Jedna se o model Adore 709, zn. Pleaser USA, klasicky cerny, podpatek 16,5 cm, platforma 6,5, lakovany povrch, zapinani na reminek. Puvodni cena: 1990 Kc, prodam za: 1100 Kc vcetne pripadneho postovneho, jinak osobne v Praze. Omlouvam se za spam, pokud to sem nepatri... zde je foto a link http://www.sexyboty.cz/...adore-709-b-boty-na-vysokem-podpatku-a-platforme-velikost-39/notRedirect/1
    IF_
    IF_ --- ---
    Chvalim lekci ve FireFly s Pavlou a detma "na volno". Deti se nam zapojuji do treninku nebo si hraji spolu a je to takove pekne spolecne vyziti:) Samozrejme to clovek nemuze brat jako trenink na 100% naplno:)
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    PASTEL: Volala jsem tam a bylo mi řečeno že se s něčím takovým ještě nesetkali.
    Taky mě zajímá za jakých okolností je možné ohnout tyč?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETTELEA: S tim pootocenym X, si netroufam rict, podle me pokud vis kde to mas utahovat a nebudes si tema sroubama nicit zavit, tak by to vadit nemelo. Jestli mas tyc z obchodu, tak bych se obratila na ne, byvaji ochotni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam