• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    Někdo s námi ještě na červnový kemp? Poslední místa...

https://www.facebook.com/events/1677406805893606??ti=ia
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    SHIVA42: nejsem na instagramu a nevím jestli tak aplikace funguje i s kompem bo nemám chytrý telefon. :)
    Suzukiho střečink je fajn, sice jsem ho dost upravila a některé věci vyházela (je pro bojové sporty, pro tanec ne úplně vhodné) a dělám fakt dlouhé výdrže. Akorát cítím, že potřebuju chodit tak půl roku někam kde to bude mít fakt šťávu :D zkusím přemluvit nějakého baleťáka z okolí jestli nechce udělat i protahovací kurz. :)
    Jinak zkusím asi jednu hodinu s Aničkou, uvidím. Nejsem moc fanda pasivního protahování.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ETTELEA: na instagramu appka stretchitapp - vyzkousej. Suzukiho strecink me osobne vubec nepomahal. zato strecink s Anickou jo.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    ETTELEA: co zkusit wheel yogu? :)
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Proto se ptám na nějaký osvědčený kurz. Hledám, ale nenacházím nic co by mi vyhovovalo.
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    IF_: jo tak k ní nechci. Právě z toho důvodu jak to vede. Nechci aby na mě někdo sedal, někam mě tlačil a podobně. Mám docela dost problémy s klouby a docela snad se mi přivodí úraz a podle toho co jsem slyšela jí je to celkem fuk, prostě člověk musí držet. To není moc dobré.
    IF_
    IF_ --- ---
    ETTELEA: Chození na strečink, holky hodně chválí Aničku Nikulinu, ale asi je dobré chodit ke komukoliv. Mně to teda pomáhá nejvíc, bohužel se nedostanu tak často, jak bych chtěla :(
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Ahoj, mám dotaz takový ne úplně tyčový. Jde totiž o protahování, protahuju doma, mám upravený Suzukiho strečink a celkem mi vyhovuje v mnoha ohledech mi to s rozsahy pomohlo, ale pořád to není ono. Máte nějaký tip buď čistě protahovacího kurzu nebo nějaký druh jógy nebo prostě cokoliv co je zaměřené na protažení a rozsah a něco mě to naučí.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    DUCATIMONSTER: 45mm tloustka je idealni, a povrch chrom, mne vyhovuji x-pole. www.tanecni-tyce.cz. Urcite i se spinovym rezimem.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    DUCATIMONSTER: V současné době to není tak jednoduchá otázka. Dřív se za nejlepší braly X-pole tam se výška řeší dokupováním nástavců, ted ještě vyrábí nějaká česká Gym pole, ale to se myslím dělá na zakázku podle výšky stropu. Otázka je kam tvoje slečna chodí trénovat a na co je zvyklá, jak je pokročilá, jestli bude potřebovat spinovku, nebo bude stačit sport. A pak je taky důležité, jaký máte strop, až budeš řešit uchycení.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj dámy. Poradite mi prosím jakou koupit tyč pro přítelkyni? Podle čeho vybírat? Díky
    STRIX
    STRIX --- ---
    Pro nováčky - zkušební lekce ZDARMA :)
    4.1.2017, 18:50 - 19:50

Trendigo Studio
    https://www.trendigo.studio/lekce/tester-class-zdarma-2/
    _DOLORES_
    _DOLORES_ --- ---
    Ahoj, máte tu někdo dobré zkušenosti s nějakou jinou tyčí než X-Pole? Díky za info .)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PASTEL: ty jo, uz jsem skoro 10 let za zenitem... :))
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    SHIVA42: Jo, je to v červnu, nakonci června. Tyč jsme zkoušeli a drží i když venku pršelo a bylo uvnitř docela chladno. Jinak mají se zařídit věci jako větráky s teplým vzduchem a tak, aby tam nebylo vlhko. To vlhko tam je docela problém no. :( Ale kupodivu i v tom vlhku ta tyč držela i studená a neklouzala. Jinak i organizátoři jsou pro aby tam byla X-pert. Takže jsem zvědavá co z toho nakonec bude :D
    Pokud chceš tak řekni budeme jen rádi. :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ETTELEA: to zni hodne dobre...! ja jsem kdysi mela sen jit s tyci na burning man...tohle mi prijde tematicky trochu podobny :) no a ten festak je v cervnu? ne ze bych se hlasila teda, jen se zajimam, muzu predat info dal
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: tak uz je to pryč
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam