• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    _DOLORES_
    _DOLORES_ --- ---
    Ahoj, máte tu někdo dobré zkušenosti s nějakou jinou tyčí než X-Pole? Díky za info .)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PASTEL: ty jo, uz jsem skoro 10 let za zenitem... :))
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    SHIVA42: Jo, je to v červnu, nakonci června. Tyč jsme zkoušeli a drží i když venku pršelo a bylo uvnitř docela chladno. Jinak mají se zařídit věci jako větráky s teplým vzduchem a tak, aby tam nebylo vlhko. To vlhko tam je docela problém no. :( Ale kupodivu i v tom vlhku ta tyč držela i studená a neklouzala. Jinak i organizátoři jsou pro aby tam byla X-pert. Takže jsem zvědavá co z toho nakonec bude :D
    Pokud chceš tak řekni budeme jen rádi. :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ETTELEA: to zni hodne dobre...! ja jsem kdysi mela sen jit s tyci na burning man...tohle mi prijde tematicky trochu podobny :) no a ten festak je v cervnu? ne ze bych se hlasila teda, jen se zajimam, muzu predat info dal
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: tak uz je to pryč
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    IF_: hustě jsme s manželkou zmoknuli a viděli prd, jen kousek kruhů... :( škoda toho počáska
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: jj. Je to stejná majitelka, kde sem trénovala, když sem skončila ve vertigo.
    Funguje od března.
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Se máte, to studio neznám, tam teď trénuješ?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes na Náplavce party pořádaná id Lindaamelia a FireFly studiem, bohužel záhy začalo pršet:( Fotila Shiva42.

ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Ženy!
    Máte některá doma "snížený" strop kvůli tyčce? Myslím tím desku na vrutech? Potřebovala bych fotku pro techniky. Prosím prosím.
    A další věc hledám někoho (klidně i víc než jednoho) na vystoupení v pole dance na festivalu JunkTown. Je to "až" příští rok. Je to postapo festival, choreo může, nemusí, být v tomto stylu (asi je to nejlepší cesta když je celý festival takto zaměřený ;) ). Honorováno to není, ale vstup je zdarma na všechny dny. Budou fotky a videa takže si to pak můžete dát do portfolia a tak. Pokud umíte ještě nějaký styl tance tak klidně! Budeme tam mít i několik vystoupení aerial hoop a tribal belly dance.
    Tyč bude jedna (na víc není místo, pódium je docela malé cca 4x5,5m je spíše delší než širší). Zatím nevím jestli tam bude x-stage nebo x-pert, ale raději bych tam dostala x-pertku, délka bude něco přes 3m. Podle toho kolik bude pole dancových vystoupení tak uvidíme jestli to tam vůbec bude, protože zatím jsem jediná a já dám sotva dvě chorošky (budu tam toho mít víc v různých stylech) a kvůli dvěma vystoupením se nebudu tahat s tyčí, bo na stejném pódiu budou všechny styly tance (v jiných časech) a manipulace s tyčí je prostě komplikovaná.
    Podmínky jsou trošku bojové, je to v armádním krytu takže je tam trochu vlhko a chládek (vyloženě zima tam není, není to v podzemí). Příští neděli tam jedeme ozkoušet podmínky pro tyč a neotejpovaný kruh. Kamarádka tam letos vystupovala s kruhem a bylo to v pohodě, ale její kruh je oblepený páskou a neměla obrtlík. Takže jedeme zkusit neoblepený kruh a máme k dispozici i obrtlík takže i to bude příští rok. Sice to zní děsivě, ale zatím bylo všecko v pohodě a fesťák je naprosto boží sám o sobě.
    Snad jsem na nic nezapomněla.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: je to trochu tezsi nez normalne, to je fakt...zkus treba butterfly, to mi prijde takove bezpecne v botach .] jak chodim ted na exotic ke stacey tak jsme tam s tema botama delali table top V (drzis se jednou rukou za zady, druhou normalne, s tyci v podpazi a nohama udelas V) a taky jsem s tim bojovala...je to holt "zavazi":D
    IF_
    IF_ --- ---
    Holky dnes jsem poprve zkousela inverty v high heels a slo mi to teda pekne blbe. Je to tim, ze boty co nejsou pevne prikurtovany k noze (pantoflicky s 10 cm podpatkem platformou...ale tanecni) nebo je to fakt tak tezky :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    PASTEL: díky moc za info.
    LILY
    LILY --- ---
    PASTEL: já jsem dotaz nevznášela. Krom toho u mě už je to šest let po porodu jedno :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Když jsem se ptala doktora na pooperační za jak dlouho se mužů vrátit k normálnímu cvičení a posilování břicha, řekl mi že za tři měsíce. Což jak mi potom řekla rehabilitační je blbost,protože nezáleží na čase, ale na stavu svalů.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    LILY: za monu byla, je to péče na kterou máš nárok a předejde možným horším problémum v budoucnu. Ja jsem to rehabilitační cvicila jen tak aby se neřeklo a spíš jsem dělala posilování. Takže jsem cvicila jak magor a pupek jsem ještě rok po porodu měla jak kdybych chodila na ddvacet piv. Tuhle cestu fakt nedoporučuji. Pokud chceš rychle vidět výsledky vrátit de do formy a nevynakladat zbytečne úsilí, venuj se fakt poctivě rehabilitaci
    IF_
    IF_ --- ---
    LILY: Za mnou prisla i po klasickym porodu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam