• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    Co že má člověk udělat, když ve hře nefunguje to co má? Naprostej opak logiky. U Wolfa je hrůza hrát ho na ATInách protože je neoptimalizovanej a fps je tak na patnácti. Takže po asi třech pokusech snižovat detaily s nevalným výsledkem bylo lepší dát detaily na absolutní maximum. Voilá, vše se najednou hýbe slušně hratelně.

To vše samozřejmě až po nainstalování 14.4 beta driverů, protože na normálních uptodate hra padne 10 sekund po spuštění, po druhém uvodním logu firmy Machine.

Jinak hraju asi 20 minut a myslim, že novej Wolfenstein se HODNĚ povedl (až na ty bugy no...) Ale doopravdy uvidim samozřejmě až dál.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jj, uvidíš no, třeba Ti to pomůže. Osobně používám Firefox, ale nemá to žádný konkrétní důvod, jsem prostě zvyklý.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Zkusím to díky každopádně
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to je zvláštní, explorer dneska nikdo nepoužívá. Tak si nainstaluj sám Chrome:

Prohlížeč Chrome
    http://www.google.com/intl/cs/chrome/browser/

To bys asi měl zvládnout sám a u něho se s žádným Adobe starat nemusíš.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tqak teď mám explorer, i když ten hoch co měnil ty disky tam nainstaloval Firefox, ale ten co to po něm dodělával to zase vrátil na Explorer. Potíž je v tom, že ani ten Adobe nejde stáhnout. No tak zítra večer nastoupí třetí borec, snad ten to vše nějak umravní, snad.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: prosímtě a co máš za prohlížeč, Firefox? Chrome?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Problém bude v tom, že ten borec, co mi přeinstalovával vše kvůli tomu SSD disku mi nanahrál Adobe Flash Player a proto to nefunguje. Zítra má přjit ještě jeden známý, co znovuzprovozní hru Titanfall- ta teď taky nefunguje- a já mu řeknu ať to nahraje, v tom bude ten problém. Ten pán, co mi ten SSD disk zajistil a i nainstaloval tu celou práci nedodělal, pak se ještě urazil kvůli penězům, no problémů kopec. Za čas se to ale vše zvládne.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: tak to nevím, mně to normálně funguje a jiný jsem bohužel zatím nenašel. Zkus F5 - reload page nebo jiný prohlížeč, třeba se Ti jenom nějak zaseklo.

Jinak stačil mi jenom úvod hry, vybírání obtížnosti a už vim, že ta hra bude stát za to. Ty obličeje jak ze starýho wolfa 3D .)
    GAF
    GAF --- ---
    Wow, Wolfenstein má jako iso 43 GB
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Jasně, někdo má rád holky, druhý vdolky, tak to na světě bývá.... Řekni mi vylezu z toho potopenýho letadla, vynořil jsem se uvnitř, vyšel jsem po nějakých odelových schodech a dvře přede mnou jsou zataraseny nějakýma trámama, kam tam odsud....???
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak ten odkaz na videohru se ukáže, ale pak napíše, že je chypa ať se to zkusí později, tak zkusím později.
    APIN
    APIN --- ---
    Vyhrajte 5 aktivačních klíčů do alfy Orcs Must Die! Unchained | Orcs Must Die!
    http://orcs-must-die.cz/rozdavame-5-pristupu-do-alfy-omdu/
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: no, tak hodí se ještě atmosféra a nebo hratelnost jako taková. S grafikou je to jak s pěknym rohlíkem. Koupíš si ho, že vypadá hezky, ale když Ti blbě chutná, protože je uvnitř nedopečenej a je nedosolenej... :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No zatím jsem jen na začátku, ale je to hustý, grafika je super, a to v takovýhle hrách jde, že? Mrknu se na ten návod a děkuji. R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: https://www.youtube.com/watch?v=BvIlO6pKA6Y

A pokračuje to dál. Je to sice videonávod z PS4 ale myslim, že to je jedno. Akorát místo myši a klávesnice používaj gamepad no... hra je stejná.
    GAF
    GAF --- ---
    Týjo, jestli vůbec je na takhle novou hru, podivám se

Mimochodem jak se Ti líbí?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Napište mi někdo, prosím, nějakého videoprůvodce na hru Wolfenstein The new Order- hraju ji, ale moc mi to nejde, jsem v potopeném letadle a totálně zakysnutý, ach jo
    RCROW
    RCROW --- ---
    S velými porodními bolestmi nainstalován, měl jsi příteli pravdu, nebylo to jednoduché

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: takže neautorizované prodejce ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: od autorizovaného resellera? nebo od retardů jako g2a, mmoboost apod., kde riskuješ blokaci klíče
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam