• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: myslím, že jsem to shodou okolností viděl nedávno na videu na Youtube. Souhlasím, že je to značně ...drsné a morbidně zajímavé.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Právě hraju Sniper elite III, docela dobrý, místama až příliš hnusný, když ukazují do udělá střela když zasáhne tělo, jak se lámou kosti, praská srdce, no místy hustý. Je tam zajímavá informace, že v nedaleké budoucnosti budou jedntlivé střely vybaveny takvými kamerkami a střelec bude vidět to, co je teď ukazováno v této hře, bude vidět poškození nepřátelského vojáka. Děsivé, že? Grafika dobrá. Doporučuji kamarádům.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ja se tim taky docela bavim
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nějak, ani nevím jak jsem získal jako jakousipremii hru Ghost Reckon a je to docela dobrý. Jen, jestli to někdo hrajete nevím, co znamenají ty modré a zelené spojnice při akci mezi mnou a ostatními "spolubojovníky" To nějak umožňuje koordinaci? Moc se mi to tam graficky nelíbí. Jaký je Váš názor na tuto hru? Zítra mi doručí Sniper Elite 3, tak na to se taky těším.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAF: Tak uz vim, co je potreba.

OK, takze mate-li DeusEx tmavej, vyberte OpenGL. Pak uz to bude OK.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to asi ano. Ok, tak jestli těch deset sekkund tak to je asi to dlouhé nahrávání (všude). To jo.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No to tak může kolem těch 10 dlouho, jiné hry jsou mnohemrychlejší, ale co se dá dělat, že?
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jak dlouho? Mně se to nahrává tak deset sekund řekněme.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Jen mě štve to dlouhé nahrávání,vždy když mě zabijí a mám se dostat zpět do hry (E), to je dlouhé i s tím SSD.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: nápodobně, je to skvělá hra ve všech ohledech.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak Wolfenstein se mi líbí velice moc, přidal jsem si na obtížnosti a je to zajímavý, prostě dobrý.R
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak hlasim, ze u DE upgrady fungujou, no problem.

Jen to zobrazeni mne trapi.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jednička s hvězdičkou pro něj!
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: borec přišel, dvě minuty něco s compem dělal a najednou všechno zase šlo. Koukal jsem jako vůl po první ráně, kdo umí, tak umí. Hned se jdu podívat na ta videa, jak jsi mě odkazoval. A děkuji moc. R
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Díky, snad dnes ten borec přijde a vše zprovozní, to víš Most je vesnice, kde o pořádného odborníka nezakopneš a ani peníze ti nepomůžou, ach jo.
    GAF
    GAF --- ---
    K předchozí otázce.

RCROW: Tak, jak jsem psal, já jsem skončil ve vraku toho potopeného letadla a nevím jak dál. to video, co jsi mi napsal nefunguje, ale to má souvislost s tím přeinstalováním na ty nové disky.Večer by měl přijít ten borec a vše to zprovoznit. Hra to bude určitě super o tom nepochybuji R
    GAF
    GAF --- ---
    [ RCROW @ GAFA (- univerzální stahovač) & WD-40 (- univerzální povolovač) ]

RCROW: Musíš se v letadle potopit pod vodu a otočit se jakoby zpět odkuď si přišel (ale pod tou vodou). Je tam místo, kudy se dá plavat dál a plavat pryč z letadla pod vodou. Příběh pak už pokračuje.
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: to by mělo jít nastavit normálně ve Windows v ovládacim panelu grafiky. Ale sakryš, nemůžu to tam najít. V dřívějších Catalystech bylo separovaně ovládání sytosti a jasu a takovejch pro 3D a pro Video. A teď je tam jenom to video nebo co a to se neprojeví do hry.

Ale jsem si jistej, že něco takovýho může být jako aplikace ovládající cokoliv 3D, jestli se Ti to nepodaří v rámci hry jako takový.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw nevim, jestli je v GOTY verzi jina grafika, ale pres den se to neda hrat. Driv jsem mel CRT monitor (kvalitni Eizo), grafika parada. Ted mam 24" LCD a je to desne tmavy, baterku musim zapinat i tam, kde jsem pred 10 rokama nemusel. Kdyz zvysim jas, tak je to akorat hnusnejsi, ale hratelnejsi moc ne...

Nejakej LCD mod by se hodil, zkusim pohledat,
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Prubnu doma, zatim diky.
    GAF
    GAF --- ---
    Jestli to říkám nejasně tak:

cant use my augmentation canister upgrade - Eidos Forums
    http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=97312
    Medical bots don't see my upgrade canisters. HELP! - Deus Ex Message Board for PC - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/boards/250533-deus-ex/49588035
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam