GALERIE: Vítejte v nákupní galerii Kolbenka! Výhradně pro sociálně slabší zákazníky | FOTO 1 | Reflex.cz
http://www.reflex.cz/galerie/zpravy/22343
Priznavam ale, ze z tohoto "clanku" sem spis vztekla. Ty kecy o sockach a hlavne abyste vedeli, fotograf ma bilyho ajfouna!! (a tim foti...eh:-/)
Mne to prijde strasne trapny, ano Kolbenka je balkan nonplusultra, ale, priznavam, mne prijde uprimnejsi, nez to na Miraku. (To je takovy...no...postavim si stanek s haraburdim kramu z doby dvacet let zpet a jety slunecni bryle, co na Kolbence maj tak za dvacku, tady maj za dve kila, ponivac tůristo, toto je echt komůnizmus, jak vod Mattela!:-( )
Kazdopadne ton toho clanku o sockach a bnily vrane s ajfounem je...zoufalej.
Jo a ja na Kolbenku sla v nedeli, v tuto dobu ale fakt nedoporucuju: jede ta cast s novym zbozim (vcetne eklu proslych potravin:-/), ta cast s vetesi je obsazena tak z 10% oproti beznymu stavu. Nicmene i pres to sem tam nasla to,co sem tam hledala na podzim v plnym "provozu" (kovani-hacky na zed. Jo a ty cerveny letny saticky s puntiky za pade, co mi vytecne sedej a uzasne vonej(!!), ty mne taky moc potesily!)