• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALDEMIKBlešáky - chodíte nakupovat/prodávat?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Tak chystáme v Roztokách u Prahy další blešák, kdybyste měli čas a chuť, zastavte se :-)

    Zatím je víc než 14 dní před akcí a máme přihlášených přes 80 prodejců, tak trochu řešíme, jak se do místního parku vejdem, ale snad to bude v pohodě... :-)

    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Přijďte strávit první únorový víkend v ALTĚ! | Alta@rt o.s.
    http://www.altart.cz/?p=1577
    BOCCA
    BOCCA --- ---
    Ahoj, zvu vás na web www.laboka.cz, jsou tam šperky za dobré ceny, určitě něco vyberete :-)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    KAROLINA182: Ja prodala asi 20 veci, vetsinu za par korun. Ale na konci mi ujela charita, kam jsem nesla dve tasky veci, co jsem vybrala, ze jim tam necham, tak jsem to musela tahnout zas domu. Jak kriceli, jestli ma jeste nekdo neco pro charitu, tak jsem byla az uplne vzadu a nebylo slyset.

    Vubec k nam dozadu slo dost malo lidi, ale bavila jsem se dobre, bylo to fajn. :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    ALDEMIK: bylo míň lidí než minule, ale i tak dobré. Utratila jsem všechny penízky na dárky :-). Ale stálo to za to.... pořád teď poslouchám "kdes to koupila" :-). Prodali jste něco LADY_CANDAR: ?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Byli jste nakonec na tom blešáku Ony Dnes? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá... :-)
    LAURA_P
    LAURA_P --- ---
    MOUNTBATTEN: To zní dobře. My jsme to dělaly taky v kavárně a šlo to dobře, ale bylo tam málo místa a byla to taková komorní akce. Chtěly bychom zkusit nějakou trochu větší - k někomu se připojit, aby celá organizace a promo nebyly na nás.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LAURA_P: Obcas jsme se v klubu [ Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct? ] dohodly a udelaly takovy druh blesaku.
    Po dva roky v lete na Parukarce, to bylo nahodou dobry! Pak si pamatuju v zimnejsim obdobi, ze jedna aktivni slecna domluvila moznost akce v jedne zizkovske cajovne, to bylo taky dobry!
    Ja pri vymysleni takoveto akce uprednostnuju ne v byte u nekoho, ale (je-li pocasi) nekde venku, nebo se domluvit v nejakem podniku. Tak, aby to bylo verejny (ne kazdy si chce tahat domu cizi lidi!), tj.moh prijit vicemene kdokoliv a dostali se k tomu i netusici lide, tj.navstevnici cajovny, parku.... (na ty Paruce to bylo dobry, pamatuju si, jak stojim frontu na pivo a pani na rade se sveruje vycepnimu,ze je super denm,ze si ted tady v sekaci koupila X veci za Y kacek. Vycepni se pta, kdeze je sekac. Ona, ze tady nahore na louce, improvisovany. On na to, ze to ani nevedel, ze hned se musi jit kouknout:-))) )
    LAURA_P
    LAURA_P --- ---
    Ahoj, nevíte někdo o nějkém bleším trhu, kde není placená registrace a je to v interiéru? Mám na mysli třeba nějaké menší akce, pořádané dobrovolníky. S kamarádkami jsme dvakrát takovou akci uspořádaly a bylo to fajn, ale lepší by asi bylo spojit se s někým, kdo už má tradici a kupující o něm vědí. Na druhou stranu takové ty mamutí akce nejsou zrovna to, co nás zajímá. Díky :)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    ZU_22: Tak ja zabalim a v nedeli tam vyrazim. Pokud tam budes a uvidis divnou krabicoidni osobu se zmatenym vyrazem a oranzovymi vlasy, to jsem ja XD
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    LADY_CANDAR: jestli mas hezky veci, tak je prodas, je tam vetsina desnych prodejcu a par stylovych holek, ktery maji furt plno u svych stolu a dost tam lidi kupujou a to i ochozene boty, kdyz jsou znackove a hezke :)) cili se fakt neboj, ja treba hodlam nakoupit dost veci, doufam ze budu mit stesti jako minule!!:)
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    úlovky z říjnového výletu na Mauerpark v Berlíně:-) a to nemam nafoceny bratrovy úlovky! jinak pardon za kvalitu, nevlastním jiný aparát než telefon:/

    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    GEISHA: No, ja myslim, ze jim to je jedno. Jde jim myslim jen o to, aby nemeli vic lidi, nez stolu. Ale ja toho budu mit fakt hafo, takze vetsinu tech dvou stolu stejne zaberu. Na druhou stranu boty se daji v pohode seradit treba na podlahu na neco :) A aspon bychom mely sanci odbihat na zachod a tak, pripadne probrat veci ostatnich prodejcu XD
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    GEISHA: Ja se toho popravde taky bojim. Ale rikam si, ze treba se to nejak povede a zbavim se velke tasky veci a neco sobe i kamaradce vydelam. Uz me stve, jak mi to tu lezi. Nebo nechces dorazit s par vecmi a pridat se ke me? Mela bych mit dva stolky, tak pro par veci by se treba misto naslo :)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    ZU_22: Tak ted mi potvrdili registraci a stul, tak to asi zkusim. Zkusim ty veci nejak dat od pade do stovky a uvidime. Mam hafo orsay a tak veci, znackove kosile, vsechno skoro nove, tak snad se to za tu cenu proda? Popravde, kdyby se prodalo vsechno, tak to klidne dam i za min XD Ted me spis desi, jak to tam odtahnu. Auto nemam XD
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    LADY_CANDAR: ja myslim ze kdyz mas hezky veci, tak je tam prodas, ja tam pravidelne nakupuju a vzdy tam najdu super kousky, ale kupuju jen znackove levne veci no :)) myslim jako znackove zara, adidas, atd...takze zalezi co mas :) kazdoapdne uz je tam podle me plno pro prodejce..
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    KAROLINA182: Ja to chtela zkusit jako posledni sanci, nez kamaradce vratim veci, co mi tu nechala na prodej a zbytek dam do charity. ALe zas bych nerada kvuli par korunam zazivala nejaky straslivy stres a travila nekde cely den kvuli padesat korunam XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam