• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALDEMIKBlešáky - chodíte nakupovat/prodávat?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    A, tralala, my v Roztokách chystáme Jarní bleší trh na 28. května, jako vždy v parku na trávě pod stromy, více než 200 prodejců všeho možného (zvláště dětské zboží se nám trochu kumuluje, ale statečně vytváříme protitlak jiného sortimentu), hudba, skvělé občerstvení, a tak :-)
    /// ROZTOCKÝ BLEŠÁK ///
    http://www.blesak-roztoky.cz/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Pokud chcete obměnit šatník a současně přispět na dobrou věc, nebo pokud se chystáte probrat skříně a nemáte chuť to někde prodávat, doporučuju bleší trh Cesty domů:
    https://www.facebook.com/events/1241085239253116/
    STROUHANANOHA
    STROUHANANOHA --- ---
    zvu vás na další blešák na Letné, tentokráte u nás poslední, snad se podaří brzy jinde. Kdo zatím nebyl v našem krámku s retro doplňky do bytu (lampy, porcelán, dekorace), vintage šperky a kabelkami, oblečením nejen vintage, má tedy poslední možnost, v neděli se z prostor stěhujeme, na blešáku samozřejmě nebudeme jenom my, celkem 24 prodejců s různorodým zbožím. Každopádně já blešák pojmu jako VÝPRODEJOVÝ, spoustu oblečení za 50kaček. https://www.facebook.com/events/948908455174296/


    TSOH
    TSOH --- ---
    Největší vetešnictví najdete na zámku v Martinicích: Otevřel si ho automechanik a nakupují zde i celebrity | ExtraStory.cz
    http://extrastory.cz/...h-se-stalo-nejvetsi-vetesnictvi-v-cesku-za-vetesi-sem-jezdi-i-celebrity.html
    MARKETI
    MARKETI --- ---
    Příležitost pro všechny, kteří mají doma věci, které by chtěli prodat:
    Dne 20. 12. 2015 se ukuteční první vydání MARKETI - Trhu dle principů uvědomělé spotřeby. Cílem trhu je v čase předvánoční nákupní horečky upozornit na význam uvědomělé spotřeby a férového obchodování. Uskuteční se v Radlické - kulturní sportovně v Praze a zákazníkům nabídne produkty lokálních výrobců, produkty dovážené ze zemí globálního jihu, i věci, které hledají svého nového majitele.
    [ MARKETI #1 - Conscious Consumption Market / ostatniother / 20.12.2015 / CR - Praha - Radlická - Kulturní sportovna ]

    Máme ještě několik volných míst v BAZAR ZONE! Pokud se chcete stát prodejci, napište nám!
    V BAZAR ZONE uvítáme:
    - oblečení, knihy, doplňky
    - bytové doplňky
    - vinyly
    - knihy
    - hračky atd.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Vánoční dobročinný bazárek v divadle Semafor v Dejvicích
    Vánoční Bazááár 2015 - Nadační fond Šestý smysl
    http://www.nfsestysmysl.cz/akce/vanocni-bazaaar-2015
    PETRASIPOSOVA26
    PETRASIPOSOVA26 --- ---
    holky, hodně lidí chválí http://unimoda.cz/, už mám taky pár věci vybráno tak to vyzkouším (y) V jiné diskuzi psali že ok a super
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: A bude mít repete 13.12.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: 10. října bude opět bleší trh ve Velkých Přílepech, kdo máte rádi menší lokální akce a jste od Prahy, můžete tam zajet... kousek nad statkem je skvělá cukrárna/kavárna. :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Bleší trh/bazárek na Míráku pro dobrou věc

    https://www.facebook.com/events/483162215184607/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ARILIN: Jo, já ho našla víceméně omylem přes FB.
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    ALDEMIK: Předpokládám, že termín se zveřejňuje na fb?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Byla jsem se dneska podívat na blešák v MeetFactory.
    A byl príma - ve dvou velkých místnostech, plný lidí, s dobrým občerstvením a živý. Prodávající tvořily povětšinou podle vzhledu studentky a studenti uměleckých škol, sortiment tvořilo prakticky jen oblečení a doplňky, ale opravdu pěkné a zajímavé. A levné, ceny tak 20-150 korun i u větších věcí.
    Rozhodně nejlepší zdroj oblečení, co jsem zatím viděla - pokud je člověk zhruba postavy a vkusu studentky umělecké školy.
    Blešák se koná na jaře a na podzim, prodejní místa se registrují předem elektronicky a dle konverzací na fb jsou okamžitě pryč.



    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    A blešák u nás v Roztokách u Prahy - 3. 10. 2015.
    Stále stejný nevyřešený problém, není kam expandovat :-) Všech 235 míst (když nepočítám nějaké podpultové rezervy) rozebraných během prvních asi 28 hodin, teď po pár dnech přihlašování přes 30 náhradníků.

    (A blešák v Letenských sadech nějak neprošel, Praha 7 by byla pro, ale spadá to pod magistrát a ten má pocit, že je tam věcí moc...)


    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Bleší trh v Holešovicích

    Možná jste někdo na Holešovickém nádraží zaznamenal ceduli na bleší trhy, probíhající každou sobotu a neděli v kryté hale. Dneska jsem se tam vypravila (protože jsem jela na Sousedské trhy na Puškiňáku, které jaksi začínají až 13. 9., jak jsem sama psala níže, a když už je člověk v té Praze...)

    Trh je v malé průmyslové hale vedle mekáče, tam, kde staví autobusy, co na Holešovicích končí. Před halou je takový brownfield za plotem z vlnitého plechu, kde jde zaparkovat, je tam nějaký stavební bordel, rostou tam škumpy, u vchodu sedí babka s puštěným rádiem. Je to takový ten styl malého trochu zanedbaného trhu, ale když to má člověk rád nebo tamtudy jede, proč se tam nezastavit...

    Hala je celkem malá, je v ní něco přes 20 připravených stolů - stlučené z prken, velké do podkovy, takže místa pro zboží opravdu hodně - navíc to měla většina z prodejců vyskládané ještě za stolem a pověšené na stěnách. Nevýhoda je ta, že se tam tímpádem moc prodejců nevleze.

    Koupila jsem si tam pěknou sklenici a několik autíček pro batole, člověk tam každopádně sežene různé kabely a nabíječky, autíčka a podobné hračky, drobnosti, vcelku pěkné grafiky a vcelku nic moc oblečení. Velmi levně.

    (omlouvám se za nekvalitu fotek, můj telefon se nedávnou koupal a jde to poznat)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam