• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    AKT and GLAMOUR photography
    rozbalit záhlaví
    STOURA
    STOURA --- ---
    SPOUSTA: tak, když má člověk dítě autistu, tak ho to jisté trpělivosti naučí....
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    STOURA: Ty by sis zasloužil metál (nejen) za trpělivost. Že běžně vychováváš děti předškolního věku?
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: Proč bych se měl vnucovat? Ty něco po mně chceš. Ty by ses měl třeba do zprávy slušně představit svým jménem, povědět něco o sobě, o tom jak, co a kde fotíš, ukázat něco. Na mne je pak zvážit formu té pomoci. Tím, jak kopeš, jsi veškerou mou ochotu Ti pomoci naprosto zabil.
    Jo a se zvětšovákem bych si nehrál kvůli tobě, ale především kvůli dobré fotce
    KULA
    KULA --- ---
    GEMBIC: zajeď si do Ústavní ulice v Praze, na číslo popisné 182, hezky je tam pozdrav a řekni jim, jak je svět vůči Tobě nefér, oni už budou vědět co s Tebou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A to nejspíše nezná tvoje eskapády z ostatních klubů na nyxu…
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Ale zajímavý no. Papír bys kvůli mě ničil, svůj čas taky věnoval nastavování zvětšováku, ale 10 sekund na zeptání někoho, to ne. :D Nebo nedej bože na poznání mě. :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Nebo bych měl spíš napsat, ať nešťouráš? :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jinak jsem teda zrovna od tebe očekával profesionálnější přístup. :D Čekat ode mě, že budu chtít fotit u mě, (né, že bych proti tomu vyloženě byl, je jen známkou toho, že mě opravdu neznáš. :D Ale jo, píchni si, když si píchá každej, proč ne. Alespoň to něco vypovídá o tobě. :))
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DWAY: Urputnej prej. :D Jen je mii 28 a rád bych neumřel bez týhle zkušenosti. :) Hateři budou říkat urputný, to je holt život. no. :))
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: :D Já ti ale nebráním v tom mě poznat. :DDDDD
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: co pro Tebe jako mám udělat? zavolat své nejlepší modelce a říct... hele, třeba Evo, je na jednom webu pán, co s ním žádná nechce fotit. Nikdy jsem ho neviděl, vůbec ho neznám a ani jsem neviděl jedinou jeho fotku, ale řekl mi o pomoc. Jeď k němu se nechat fotit, jo a zadara. Nejen, že by mne poslala do háje, ale co kdybych se o ní další den dočetl v novinách?
    Promiň, ale takhle to fakt nefunguje, nebo teda alespoň já ne.
    Pokud někomu někoho dohazuji, tak musím vědět, že je spolehlivý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GEMBIC: ty jsi tak urputny, ze se nedivim, ze s tebou zadna nechce fotit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jo, no to nemusíš. Spíš bych ocenil, kdybys mi pomohl sehnal modelku na focení aktů, než aby ses piplal s tímhle, pro mě.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: pod zvětšovákem nasvěcovat světlocitlivý papír a při tom selektivně v některých místech světlo ubírat, aby více vystoupilo i to méně zřetelné...
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nerozumím co se snažíš napsat. Co až budeš dělat na papír a co zkusíš nadržet? Až to budeš dělat na papír je myšleno tak, až budeš na zvětšováku vyvolávat film? Nebo až si vezmeš velkej formát papíru a na něm budeš provádět koitus? :D A zkusíš nadržet, jakože zazoomovat a vyvolat jen ty kameny? Jestli jo, tak se na to vyprdni. Anebo je ho nadržet myšleno tak, že, no však ty už budeš nejspíš vědět.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: az to budu dělat na papír, zkusím ho nadržet

GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: A, nojo, už tam vidím ty kameny.. :D Škoda.. :D
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: to je ten vodopád
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    To vypadá jak pár provádějící koitus.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Nejsou tam dvě rusalky, nebo co je ta šmouha vzádu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam