• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    AKT and GLAMOUR photography
    rozbalit záhlaví
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jenže já vole nechci pomoc od tebe, ty mě reálně nemáš co naučit, já po tobě jen chci abys držel hubu a nekazil mi jméno svýma zasranýma domněnkama. thats all, za hlavu se chytni ty.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: přečti si, co jsem psal níže o tom, jak si o pomoc máš říct. Chyť se za hlavu a uvědom si své chování. Měl jsi šanci. Tímto končím komunikaci s Tebou a už na Tebe nebudu reagovat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Narcismus je nadměrná sebeláska a potřeba obdivu, která se často pojí s nedostatkem empatie a pocitem vlastní výjimečnosti. Lidé s narcistickými sklony mají tendenci vnímat kritiku či odmítnutí jako hlubokou křivdu (narcistické zranění) a reagují na ně silně, což může vést k mezilidským konfliktům a pocitu nespravedlnosti vůči ostatním.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nemusíš se vnucovat, ale aspoň potom kurva o mně nepiš píčoviny, když je nemáš podložený, debile.
    Bych chtěl vidět tebe, co bys dělal, kdyby ti někdo neustále někde házel klacky pod nohy. To bys taky pak hovořil jinak, a možná bys i pochopil proč tak okolo sebe kopu. Jeden z důvodů proč tak dělám jsem ti napsal. Je to ten, že o mně píšeš nějak, a přitom mě neznáš. Tak se pro příště raději vyvaruj jakýhokoliv komentáře.
    STOURA
    STOURA --- ---
    tak ať jen nežvaním... modelka z té upoutávky na kamarádův workshop

STOURA
    STOURA --- ---
    SPOUSTA: tak, když má člověk dítě autistu, tak ho to jisté trpělivosti naučí....
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    STOURA: Ty by sis zasloužil metál (nejen) za trpělivost. Že běžně vychováváš děti předškolního věku?
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: Proč bych se měl vnucovat? Ty něco po mně chceš. Ty by ses měl třeba do zprávy slušně představit svým jménem, povědět něco o sobě, o tom jak, co a kde fotíš, ukázat něco. Na mne je pak zvážit formu té pomoci. Tím, jak kopeš, jsi veškerou mou ochotu Ti pomoci naprosto zabil.
    Jo a se zvětšovákem bych si nehrál kvůli tobě, ale především kvůli dobré fotce
    KULA
    KULA --- ---
    GEMBIC: zajeď si do Ústavní ulice v Praze, na číslo popisné 182, hezky je tam pozdrav a řekni jim, jak je svět vůči Tobě nefér, oni už budou vědět co s Tebou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A to nejspíše nezná tvoje eskapády z ostatních klubů na nyxu…
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Ale zajímavý no. Papír bys kvůli mě ničil, svůj čas taky věnoval nastavování zvětšováku, ale 10 sekund na zeptání někoho, to ne. :D Nebo nedej bože na poznání mě. :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Nebo bych měl spíš napsat, ať nešťouráš? :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jinak jsem teda zrovna od tebe očekával profesionálnější přístup. :D Čekat ode mě, že budu chtít fotit u mě, (né, že bych proti tomu vyloženě byl, je jen známkou toho, že mě opravdu neznáš. :D Ale jo, píchni si, když si píchá každej, proč ne. Alespoň to něco vypovídá o tobě. :))
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DWAY: Urputnej prej. :D Jen je mii 28 a rád bych neumřel bez týhle zkušenosti. :) Hateři budou říkat urputný, to je holt život. no. :))
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: :D Já ti ale nebráním v tom mě poznat. :DDDDD
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: co pro Tebe jako mám udělat? zavolat své nejlepší modelce a říct... hele, třeba Evo, je na jednom webu pán, co s ním žádná nechce fotit. Nikdy jsem ho neviděl, vůbec ho neznám a ani jsem neviděl jedinou jeho fotku, ale řekl mi o pomoc. Jeď k němu se nechat fotit, jo a zadara. Nejen, že by mne poslala do háje, ale co kdybych se o ní další den dočetl v novinách?
    Promiň, ale takhle to fakt nefunguje, nebo teda alespoň já ne.
    Pokud někomu někoho dohazuji, tak musím vědět, že je spolehlivý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GEMBIC: ty jsi tak urputny, ze se nedivim, ze s tebou zadna nechce fotit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jo, no to nemusíš. Spíš bych ocenil, kdybys mi pomohl sehnal modelku na focení aktů, než aby ses piplal s tímhle, pro mě.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: pod zvětšovákem nasvěcovat světlocitlivý papír a při tom selektivně v některých místech světlo ubírat, aby více vystoupilo i to méně zřetelné...
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nerozumím co se snažíš napsat. Co až budeš dělat na papír a co zkusíš nadržet? Až to budeš dělat na papír je myšleno tak, až budeš na zvětšováku vyvolávat film? Nebo až si vezmeš velkej formát papíru a na něm budeš provádět koitus? :D A zkusíš nadržet, jakože zazoomovat a vyvolat jen ty kameny? Jestli jo, tak se na to vyprdni. Anebo je ho nadržet myšleno tak, že, no však ty už budeš nejspíš vědět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam