• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REK11Kombinované/dálkové studium na VŠ
    REK11
    REK11 --- ---
    já jsem dělala přijímačky na VŠE a tam se fakt musí snad dostat každý :-)) nic tak primitivního jsem dlouho neviděla....... to jsem pak čuměla,když jsem se chtěla dostat na CZU......
    REK11
    REK11 --- ---
    CMLKA: říkala,že dkyž viděla jeho skripta,chtělo se jí brečet....
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REK11: to sou novinky teda...
    REK11
    REK11 --- ---
    CMLKA: bratr me spoluzacky tam studuje a mel ji jednosemestrove, zaroven zcela neschopen spoluzacce pomoct s jakymikoli vypocty,protoze "oni" to nedelaji.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REK11: matika na VSE je rozhodne dvousemestrova a pak je z ni zkouska...jinak vseobecne nejvic lidi asi dojelo na makro
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: mno snad tem predmetum a ne sobe :-D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    REK11: aha, tak zlom vaz!
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: ja nevim,ja sjem ve druhaku a ted se chystam na reakreditacni hruzy a jsem z toho na sracky-mam v jednom rocniku vsechyn hruzy ze vsech tri rocniku:-))) a navazujici je prej jeste vetsi hruza.....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    REK11: no dyt neco takovyho jsem slysela a taky jsem CZU hned vyradila. a na navazujicim studiu treba oboru "verejna sprava" jsou tyhle hruzy taky?
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: já tě nechci odrazovat, je to tovje věc,ale spousta lidí si myslela,že CZU je dávačka, ale fakt není :-) ono na to hodně lidí dojelo.....
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: tak na VSE je matika jednosemestrova sranda, ani pri mikru a makru se tam moc nepocita-na CZU je to jinak, matika dvousemestrove a je tvrde vysejvaci a mikro makro je pocitaci...... primo uz pri te pisemce..... VSE je jinak koncipovana - navic to nema ani zastitu univerzity. Tady se matika dela normalne na technicky fakulte.....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    REK11: no mam kratkou zkusenost z informatiky na VSE, pravda, bylo to bakalarske studium, ne magisterske a fakt mi na tom neprislo nic tezkyho, specielne na matice. ale ano, uznavam, ze u vas na CZU to muze bejt jiny.
    REK11
    REK11 --- ---
    hlavně u nás na dálkovým prvák probíhal výlučně v testech/písemnkách a někdy se zápornyma bodama,vis-nevis,ende.....ke zkouseni se pristupuje v druhaku,kdy se to proseje..... a i to probiha nejdriv pocitac/test/pisemka-udelas,neudelas a teprve pak profesor...... kdo neumi,tak se k nemu proste nedostane a ani u nej to nema jisty :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: tak to bych teda chtela videt, jak okecas matematicke metody pro statistiky,matiku, statistiku nebo mikro,makro :-DDDD nebo ekonomickomatematicky metody,to bych se asi taky pobavila .-)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SWEETSKIN: hm, jenze prave ekonomicky obory mezi ty okecavaci podle me bezesporu patrej.
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    POZITRON: tak o škole, kde by byl Ing. "zadarmo" teda nevim a nečekam, že takovou najdeš. To radši zůstaň u humanitních, tam se to prý okecat dá, tohle by pro tebe byla asi jenom ztráta času - jak píše REK11, ani CZU neni jen tak, tam mam zase spolužáky, tak vim, co berou. Hlavně nechoď do Plzně, fakt je hrozná :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    _ALBETH_: dyt pisu, ze na FPH se nedostanu. letos jsem tam zkousela nmgr. prezencni a nevyslo to o 2 body (ale zase jsem tam sla naprosto bez pripravy...), takze na kombinovany, kam je vetsi naval, to se vsi pravdepodobnosti nevyjde uz tuplem.
    SWEETSKIN: doba pripravy je desne relativni vec. nekdo se uci mesic a vyhodej ho, nekdo se uci den a staci to. a ja se nestydim za to, ze chci titul "levne", proto se tu ptam, jestli nekdo o necem nevi, protoze z popisu na netu se toho moc poznat neda, osobni zkusenost napovi vic.
    REK11
    REK11 --- ---
    _ALBETH_: to ano,to ČZU taky,ale spousta lidí to vzdá.....
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---
    REK11: ale splňuje podmínky ing. a praha a státní škola
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam