SOLDIK: MZ OA fiasko... Vyjetá bába a naprosto zoufalej Jah snažil zachránit co šlo.. Jenže všechno padalo na jeho hlavu protože on domlouval celej lineup. Nikdo z nás netušil, že to ve skutečnosti řeší ta bláznivá vyjetice. Nedala nikomu ani korunu a ještě nás tam přemlouvala ať zůstanem na sobotu potom co bylo clearly jasný, jakej k tomu má přístup - prej sme divný že po ní prachy chem a to na to dostala grant od města (skončil neznámo kde).. To jen tak na pozadí..
Ad Lukáš: já když vidím, že někdo nedělá co má, dostane dvě upozornění. Na potřetí jde jeden z kola ven.. Buď neschopnej blbeček nebo já. Nebudu si kazit jméno táím, že někdo něco nedělá.. Pokud to není postavený na mě a vím, že by to dopadlo fiaskem - odstoupím od toho, nebo se snažím vše vyřešit alespoň ku minimální spokojenosti všech.. Je úplně jedno co za tím stálo, důležitý je jak se k tomu L. postavil > vysral se na to a radši lhal lidem do očí, než aby se snažil něco vyřešit a zjevně to asi nepřiznal ani posléze, jinak by asi slečna Lucie neměla potřebu se takhle obhajovat...