• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    prej vzkaz djs, co jim dluzim prachy, ozvete se mi :)))
    GORA32
    GORA32 --- ---
    JAHRIDER: hele spis bys mi treba mohl napsat do mailu, kdy konecne dostneme penize co nam dluzis ... ehmmm
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    SOLDIK: bodejt - na redrum doslo 270 lidi, na lir 305 a najednou zas lidi zacinaji chodit jenze si vybiraji - dyt on je v jeho ocich "defka" uplne kazdy, kdo to dela poradne a dostoji zavazkum bez vymluv i kdyz projede... se nedivim, ze to nerozdychal - uz si myslel, ze je jediny kohout na smetisti a ono se mu najednou dostalo vlastni mediciny :D pruuuuuseeeer :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SMARIO: ty defko prodejna! :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    JAHRIDER: proc odpovidas morzeovce? :)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    JAHRIDER: lol - ty jsi fakt kokot na ntou... vrat se odkud jsi vylezl a nevykladej tady blbosti - tys nikdy neustoupil, tak nemel hovna... a nebo jo - mel co chces, aspon se mam komu smat...
    VEX
    VEX --- ---
    JAHRIDER: no jeje, díky bohu že tě neznám. nemusim bejt telepat abych si z toho co tady píšeš udělal obrázek. a hrozně tě řešim, fakt mi ležíš v žaludku, ani nespim :)))))
    PECIK
    PECIK --- ---
    JAHRIDER: kdyz pises ty, tak alterego jiste nemuze...je to fakt moc trapne.
    Myslis ze chce nekdo si s tebou vyrikavat neco do oci? Proc by to kdo delal jeez...proste pochop, ze ´defky prodejne´jen s usmevem okomentuji tvou trapnost, kterou kazdym svym dalsim prispevkem demonstrujes vice a vice, zakrouti si parkrat hlavou a abraka dabra - je jim to totalne u prdele-
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    VEX:
    cece, ty jsi velky kral, ze? vsak me neznas a nikdy jsi semnou nemel co do cineni. jsi tedy telepat a vsevedel? nebo jak to bude hele? nechces me to konecne nekdy rici do oci, nebo se sejit? evidentne me dost resis a zabiram ti urcitou cast ziivota, tak by to asi chtelo, ne? protoze jinak nechapu co tiom vsim sledujes. hmm?

    to ostatne patri na vsechny z vas kdo me neznaji, nikdy semnou nic neresili a jen lezou nekomu do prdele, nebo chtej bejt jen ve stejny lize, pripadne teamu.
    jinak mam tu vzaz i vsem djs, co jim udajne dluzim prachy (mimo Bici). ozvete se me, muzem zacit resit. ostatne tak tomu bylo vzdy!

    KYSLAH:
    hej kamo diky za zastani, ale tady to nema cenu /ono vlastne nikde/. kazdopadne respekt za to, ze jsi chlap s koulema a ne podelana hystericka a ukrivdena defka jako vetsina lidi tady (vztahovaci to je pro vas :D)
    ale radsi uz sem nepis, zbytecna ztrata casu a energie.

    SMARIO:
    hej ty si kamo u me klesl tak jako malo kdo. nejen ze ses defka prodejna, prekrucovacska, ale jeste si seres dost do huby. priste az me budes odrazovat od spoluprace s Kamilem a Stounem a pak me pomlouvat, kdyz te neposlechnu, tak se alespon pote uz na to misto nevracej a nezacinej tam delat akce a jeste natruc mejm.
    pusobi to minimalne trapne :)) tohle muze delat jen opravdouvej chudacek hele a tim si se pro me stal. mas jedine stesti ze jsem hodnej kluk a ze me jsou aktivity malickejch lidi u pice. dokonce jsem zrusil jednu akci aby tam mohlo byt neco tveho. ja vim divne a nepochopitelne, ale to jsem holt ja.

    SOLDIK:
    hele tyve uz jen cekam kdy pujdes bonzovat ty luzre zakomplexovanej. kdybys hulil, nebo bral alespon ty fenixovky, treba by se ti rozsvitilo ty koste nemocny pomateny.

    to ostatne patri na vsechny z vas kdo me neznaji, nikdy semnou nic neresili a jen lezou nekomu do prdele, nebo chtej bejt jen ve stejny lize, pripadne teamu.
    jinak mam tu vzaz vsem djs co jim udajne dluzim prachy (mimo Bici). ozvete se me, muzem zacit resit. ostatne tak tomu bylo vzdy.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VON_GILOTINE: to ti suki poděkuje))) :oD
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ty vole na me vyskoci nahore reklama JAHMUSIC.NET a ja uplne odskocim od kompu ze wtf a pak mi dojde ze to neni jahrider..ale stejne..
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    PECIK: nechal bych zavést nový terminus technicus - jahoven
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PECIK: zabils
    PECIK
    PECIK --- ---
    PIERDUS: slysel na internetech ze se tady mlati do promotera roku, prihlasil se na nyx, napsal par jahovin a ......
    a pak byla schizofrenie vylecena...
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    JAHRIDER: ty ses tady vzal kde?
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    je to jah!
    ses presne ten typ cloveka, co si predstavuje ve svych myslenkach jak bije Jahridera pesti, ve skutecnosti bys stahnul ocas a schoval se...
    to je přesně on, uplně si představuju tu storku s čórkama na poli :D vymluvte mi to :D
    RASTAMIRA
    RASTAMIRA --- ---
    KYSLAH: a ses jah :p
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    no z ignore už ho vyndávat nebudu)))
    REPA
    REPA --- ---
    SMARIO: to je jako hydra. useknes jeden dread a vyrostou dva
    L4MA
    L4MA --- ---
    "ses presne ten typ cloveka, co si predstavuje ve svych myslenkach jak bije Jahridera pesti"

    to je hovado! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam