chlapecku bez vzdelani, priste postni celou komunikaci, respektive se neser tam, kam nevidis. je me jasne ze si tady klukum chtel trochu polechtat rit, toz ok, preju ti to.
jen pro vysvetlenou. dredatejma poustecema jsem myslel Jamaican Sound z Trebice a okolnich prdeli a to jsem jim jeste lichotil (sice to jsou supr lidi a maj dobry pecky, ale poslouchat jejich selekci je tak tezka nuda az to skoro boli) a puvodne jsem mel hrat po dr. karym a prejit z reggae na raggajungle.
jinak se tu opet muzete bavit nesmyslama a vymyslenejma jokama. alespon sirim usmev na rtech, a to me dela dobre :D
mimochodem jedinej kdo tenhle post nepochopil a nasledne vytrh z kontextu tak, aby ho pochopili stejne tak i tady, jsi ty. schvalne napis organizatorovi akce, kdo jim dal kontakty na spustu subjektu, pomohl s akci, zaridil growshop stanek atd.
jo a abyste meli co resit a nenudili se, tak diky mejm ojebum a tomu jakej jsem nymand a jak vsechny okradam a delam spatnou povest ceske republice u cizincu, jedu hrat do litvy, francie a belgie a zvou me tam lide co sem je tu malem prodal na organy :D asi me tam budou za moje hrichy tezce mucit :)))
jinak hosi muzem dat nejakej dj battle. teda pokud jeste umite hrat na gramcich vy cdckari diskousky :))))