• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    REPA
    REPA --- ---
    LION: treba jen za par gramu ze sklizne a jeden gulasek a polivcicku:)
    LION
    LION --- ---
    SMARIO: "Myslím, že pro něj to bylo nakonec ještě horší než pro nás a Vás. Nejel sem totiž vydělávat peníze, ale pobavit sebe a Vás. " takže přijel za cesťák? :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SMARIO: tak večerníček už byl a teď šup děcka na kutě :D
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    SHMIDOO: taky si myslim, ze mu tohle smecko jen pokrylo naklady, aby sam nemusel davat nic...
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    meche mel byt dalsi den v HB ne? podle me ho vubec nemel v planu tahnout do stounu kdyz bookoval letenku, pak ho napadlo ze muze udelat takove smecko jakoze prijede pozdeji a bylo mu jasne ze to nemuze stihnout
    LOGO
    LOGO --- ---
    buhvi jestli to neni cely vymysleny s nejakym mechem a ted jen hraje na to, jak to nestihl atd?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    jen kokot si muze myslet, ze muze naplanovat cestu z UK do frydku stylem: v sest ti to leti, v osm si v praze, o pul jedenacte ve frydku.. a jestli to bylo z hlavy mecheho a jah na to kyvl, tak nevim kdo je vetsi debil..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SMARIO: ty woe on neni Chuck...............
    on je:

    VEX
    VEX --- ---
    SMARIO: typyčo něco takovýho jsem ještě v životě nečet
    PTT
    PTT --- ---
    SMARIO: pohadky a pribehy tisice a jedne noci...
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    MAXXB: tak fakt je to mecheho vina :D

    Jahrider Bwoy Michal
    Omlouvám se Všem, kteří se těšili na dj Meche. Bohužel se přes veškerou snahu nepodařilo stihnout vše tak, aby mohl zahrát. Už díky jeho pozdnímu letu (někdo se možná bude divit, ale Meche normálně pracuje na směny ve Volvu a není prdel si tam vzít jen tak volno - navíc bylo dopředu avizováno že to bude mít na těsno), který byl tak naplánovaný kluli jeho práci, bylo jasné, že to bude jen taktak. Bohužel let měl hodinové zpoždění a ještě navíc byly obšrukce na terminále, takže se i přes veškerou snahu nepodařilo přijet všas, ikdyž to řidič valil 150km/h skoro nonstop. Doufám, že to pochopíte a nebudete se na Mecheho zlobit. Myslím, že jinak akce byla podařená a natuněná o několik prvků které dříve chyběli a navic i Atham podle mě za Mecheho velmi kvalitne zaskočil.
    Jinak sám Meche dorazil do Stounu kolem 03.40, byl velmi smutný, zkalmaný a naštvaný na sebe, že se mu to nepodařilo stihnout. Kdo ho viděl tak mě dá jistě zapravdu. Myslím, že pro něj to bylo nakonec ještě horší než pro nás a Vás. Nejel sem totiž vydělávat peníze, ale pobavit sebe a Vás. Tak je asi jasné jak to pak celé vnímal. Každopádně jako gesto a náhradu za tyhle nepříjemnosti Vám na příštím BC uděláme stage ještě vymazlenější a vstup nebude klasických 70czk, ale o něco málo menší a můžete se těšit hned na 2 zástupce dnb a junglu zezahraničí. Stay tuned!
    LION
    LION --- ---
    kdyžtak se ptejte, nebo do pošty /cocoman
    W_2
    W_2 --- ---
    T_E_L_K_A: precti si tu puvodni zpravu od Cocomana znova....
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    reakce od Cocomana:
    To, že chce majitel strhnout půlku honoráře kvůli pozdnímu příjezdu, je zcela legitimní a vůbec to není předmětem jakékoliv diskuze. Vznila nová dohoda ještě před hraním všichni jsme s kompromisem souhlasili. To, že přes naše (a jak čtu, tak i tvoje) snahy ho kontaktovat, není ani čtyři dny po akci schopen si udělat pár minut na zvednutí telefonu, bohužel značí cosi o jeho zájmu to řešit. My opravdu nemůžeme za to, že nemáte jasno, kdo koho zve a kdo ho pak má vyplácet. Jak je možné, že jeden něco dohodne, když pak má nulové pravomoce to vyplatit nebo řešit? Jak je možné, že o pozdním příjezdu jsme kolegu celou cestu průběžně informovali, aby nám na místě majitel řekl, že ho to nezajímá, že jsme měli psát jemu? Oceňuji vaší snahu to řešit a nebýt kolegy na místě, dopadneme ještě daleko hůř, za to mu patří maximální dík. Ale čím jsme si to celé zasloužili nechápu.

    popřípadě můžete sami čekovat další komenty tady, nevim jak kdo máte/nemáte přístup na fb:
    https://www.facebook.com/reggaecz
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    AKISAN:
    JAMALORD: Ale jiste preceeee... je jasny ze je to naky hovado a rozhodne ho nebranim. Prislo mi ale ze akira tam zpochybnoval narok poradatele penalizovat DJs (a MCs) za pozdni prichody a ze dohodnout se na 9 prijit v deset je ok, kdyz tam stejne nejsou lidi.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    VKLF: Štafle jsou lepší;-)
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    T_E_L_K_A: imho nejde o sebrání půlky honoráře, ale spíš o jeho následující chování a bránění jim násilím v odchodu
    VKLF
    VKLF --- ---
    ..nebylo by lepsi seznamit "šéfa" s lesenovou trubkou?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    T_E_L_K_A: no ja bych mu za to jak se choval uprel narok i na chozeni mezi lidi :)
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    AKISAN: hele mozna to neni pekny, ale je to prece normalni dohoda... slibili ze tam budou v nakej cas, prijeli pozdejc, jestli tam lidi byli nebo ne, je vedlejsi. Jestli a jak je za to penalizovat, to uz je vec nazoru a situace. Jo, sebrat jim pul honorare kdyz party probehla cca jak mela je rozhodne neprijemny a prisny (obzvlast pokud to treba bylo proto, ze se jim rozbil vuz a ne proto, ze si dlouho vybirali bagetu na pumpe), ale na tohle bych mu narok neupiral.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam