• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      ADZI
      ADZI --- ---
      AKISAN: Amen ! S tím plně souhlasím...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      ADZI: ano, tak se rid tim co pises. Desky poustej a nesnaz se je michat. Ta hudba si to nezaslouzi, amen.
      PTT
      PTT --- ---
      KEITHHSTER: udalost smazana...:)))
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      VYHULENY_UFO: jen jestli ne klukům :)
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      ADZI: tak to bys ale měl psát že máš za koníáček poštění desek, ne djing, to je asi trochu něco jinýho v tomhle případě;)
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      ADZI: tak každej máme něco žejo, já sem tě tím nijak nechtěla shazovat, dělaj se mnohem amaterštější flyery...jo no v ps a ai je to jiná :)
      též přeji hezký víkend bez voserů :D
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      AKISAN: Co teda vlastne chcete? Fakt trapny tyhle komercni kluby.. btw. kdo se prihlasi na fb nebude platit vstup ... :-*
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      Nechte ho, byl na tour po rakousku))) nikam chodit nemusite, nikdo vas nenuti)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      VON_GILOTINE: konecne to nekoho napadlo
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      CHONGX: vsak se v pdstate nic nestalo. nebo co vlastne resite? jesti jste chteli katchu chodit nemusite, nebo vas snad nekdo nuti?

boha jeho...
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Jahrider Bwoy Michal
      Katcha neprijede kuli tomu ze jsem nepodepsal smlouvu, teda spis ze jsem ji nedorucil. je to moje chyba, uznavam. byl jsem na tour v rakousku a mel jsem to trochu komplikovane. pokud me za to chcete pranyrovat, ok. kazdopadne jak jsem dohodl s managerem katchy, pristi mesic klidne prijede. navic jsme snizili vstup na nulu opokud dorazite do 22h, tak nevim co vic jeste udelat. vsak se v pdstate nic nestalo. nebo co vlastne resite? jesti jste chteli katchu chodit nemusite, nebo vas snad nekdo nuti?
      To se mi líbí · · 11 · Před 35 minutami ·
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      VON_GILOTINE: ok. nicmene jsem rad, ze mi tento svet unika :)
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      SOLDIK: myslis to dobre, ale realita facebooku ti unika, takovych skupin jako 'milujeme dnb' apod. je tam asi 30. kazda 10000+ clenu.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      VON_GILOTINE: ty zas pochop, ze je to na nasem malem dnb placku napadne podobne tomu co ma uspech. neni problem prece vymyslet neco jineho, taky otreleho, ale ne tak napadne podobneho a jeste v rezii nejvetsiho tuzemskeho podvodnika :)
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      SOLDIK: nevim kdo je apoka, ale sam to zkopiroval jinejm. respektive prvnimu komu napadlo zalozit skupinu "najde se xxx lidi cehokoliv"
      ADZI
      ADZI --- ---
      L4MA: Relaxuju :)
      PTT
      PTT --- ---
      VON_GILOTINE: patek :D
      L4MA
      L4MA --- ---
      ADZI: jaktoze nerelaxujes?
      ADZI
      ADZI --- ---
      KEITHHSTER: Když mně ta akce přišla před týdnem na FB, tak jsem si říkal že to bude další z průserů Jaha. A zdá se že se "očekávání" naplnilo !
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      VON_GILOTINE: zkus tu prvni vetu pomaleji, nejak ji nerozumim.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam