• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    REPA: Live n direct))))
    REPA
    REPA --- ---
    AKISAN: ruska ruleta, kterou hraje Jah sam se sebou, by byla zajimavejsi ne?:)
    ADZI
    ADZI --- ---
    AKISAN: :)
    Mně spíše fascinuje, že já do JAHa nikdy nerýpal ani za zády ani osobně ani nikde, a přesto mně nazývá idiotem a ču?ákem...
    Takže na něj seru !!!

    Jo celé to vtipné :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    me spis zaujal dalsi rajduv profil Rocka:)
    http://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=ROCKA;f=%3Fl%3Dmarket%3Bl2%3D4%3Bid%3D65619

    reference: nespolehlivost....nekomunikace ...lhani..nevyzvednuti zbozi...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ADZI: To + americka ruleta me zaujalo! ;)
    ADZI
    ADZI --- ---
    DRUMAX: djschool@seznam.cz ? :D :D :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    DRUMAX: to ber ne
    DRUMAX
    DRUMAX --- ---
    Dobrý den
    Nabízíme k přenechání provozu a pronájmu celý prostor klubu Pumpa Negra. Ten se nachází v suterénu uzavřeného areálu s vlastní parkovací plochou, necelých 500m od absolutního centra města. Celková plocha pronajímaných prostor je cca 300m2, z toho cca 90m2 činí hlavní prostor, 70m2 je věnováno baru / hospodě a 50m2 herně. Zbylou část tvoří sociální zařízení, skladové prostory, kancelář a ostatní provozní místnosti. Kapacita je cca pro 100 - 150 lidí. Vytápění v celém prostoru je plynové a jeho cena je zahrnuta do měsíčního nájmu. Teplá voda je pak na samostatné průtokové ohřívače. Cena přenechání pronájmu, včetně kompletního vybavení (stoly, židle, křesla, VIP sociální místnost + saunosprcha, kompletně zařízený bar / výčep s výrobníkem ledu, el. hry a jukebox, atd), tak, jak je v současné době v provozu je 90.000,- Kč vč. DPH. Měsíční nájemné činí 16.000,- Kč vč. DPH + služby (voda + energie). Lze se však domluvit i na jiném kompromisu. Prostor je navíc po celkové rekonstrukci, čerstvě vymalovaný, upravený a až na malé detaily plně připraven k provozu. Jako bonus má přidělenu licenci na provozování herny a americké rulety, které se dá samozřejmě dále využít (získání nové, je v dnešní době velmi obtížné). Pokud by bylo potřeba, může jedna z místností posloužit dokonce jako provizorní byt. Dále je zde také funční internetová přípojka, možnost připojení na TV anténu, telefonní přípojku a další maličkosti. To je ve stručnosti vše, v případě potřeby, či jakýchkoli dalších dotazů mě kontaktujte na mailu: djschool@seznam.cz, nebo natel. čísle 722406684.
    S pozdravem
    Michal
    BTK
    BTK --- ---
    PAYAMAN: hele hulil sem 7 let a dávno mě to přestalo bavit...tot vše...a tyhle fotky prostě nechápu...nepsal se tu nikde nic že nemam rád trávu, ba naopak, je mi to těžce u prdele..... nehledě na to že moje minulost ti může být fakt fuk.... tak klid...
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    co delate????!!!! vsichni jsme zakomlexovani luzri co si hrajou na promotery adelaj komercni sracky :D tahaji komercni mena ktere vubec lidi nebavi a na party nikoho nepritahnou!!!!!!

    za to RASTAPAVIAN je BOH!!!!! ktery sem taha djs "beckovy jmena, ktere nikdo nezna" ktery mu totalne naplni klub aj. a za to se povazuje za nejlibovejsiho "POHADKOVYHO" PROMOTERA ROKU :)
    vlastne on veri v to, ze jim je :D

    imho se divim ze ho nikdo nenavrhnul na DNB AWARDS :D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ty kecy u toho Je taky libovka:)
    https://www.facebook.com/events/228162713956345/
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    rajda si napsal dvakrat na Barrak nejake UK umelce, a vzdycky dojel sam:) majitel nasrany jak cyp, bo vrazil prachy do plakatu a taky vyjeb:))ted tam ma akci 11.kvetna, tak sem zvedav jak to bude, bo particka v OV se uz chysta na čuraka:)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ADZI: tak to mas nejvyšší čas začít:)
    ADZI
    ADZI --- ---
    JAHRIDER: Já se v evoluci už zastavil bohůžel :(
    ADZI
    ADZI --- ---
    PAYAMAN: Ne ! Těch 30 mi je !
    BOLTONSONE
    BOLTONSONE --- ---
    JAHRIDER: Jak vidím, opět si vůbec nepochopil. Nevšiml jsem si, že bych někde zmiňoval něco o zrušení akce. Mám na párku. Ale k tomu co sem napsal ses vůbec nevyjádřil. :)
    PECIK
    PECIK --- ---
    JAHRIDER: Jo Boltne...zrusil nam hrani, budme nadosmrti jeho nepratele...
    Prave takove stupid komenty, reakce hodne 12ti leteho ditete + lidl 2nd hand akce po cele republice, ktere nikdo (rozumej nikdo rozumny) nekvituje s povdekem, z tebe delaji to, co jsi....Osel ... Proste ty si asi fakt myslis, ze zachranujes scenu, poradas vymazlene, superunderground akce se superunderground jmenama, pro superunderground lidi, se superunderground zvukem, za super underground cenu a ocekavas superunderground pristup djs (tudiz hrani zadarmo) ... tudiz toho osla neber nijak hanlive, proste tomu tak je...
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    JAHRIDER: ty si me ale vubec nepochopil mi nejde o ojebavani, mi jde o to ze delas navonenou bidu a znicis behem dvou akci to co se mistni snazi vybudovat nekolik let.
    a pokud si dobre pamatuju, tak jsem hral na prvni nebo druhe bass contact ve stounu a nedostal jsem ani korunu a ani nic na baru, neresim to jen proto ze to je muj domaci klub a hravam tam na nasich akcich cili jsem si na to zvykl
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    SHMIDOO:
    si myslím, že spíš ty si nejsi něčeho vědom hele. pokud se pamatuji, párkrát jsme spolu měli něco do činění a nevzpomínám si, že bych tě okradl, vyjebal s tebou atd. takže bys měl být minimálně neutrální. ale chápu, tak se moc lézt do prdele nedá..)
    a vůbec jebu na Vás, mám lepší věci na práci, než vysvětlovat a ospravedlňovat se před bandou zakomplexovanejch úchylů.
    že jsem sem zas vůbec něco psal já debil, boha....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam