ale samozřejmě přiznávám, že mám vůči němu předsudky, protože v sobě spojuje několik věcí, který moc nemusím. Bílí negři z dreadama uctívající Jaha, Halle Sillasie (nebo jiné diktátory) či další obskurní kulty a náboženství a mající plnou hubu prázdných keců o respektu, toleranci atd. je jedna věc. Zhulky, kterým očividně mnohaleté kouření podlamp už leze na mozek je druhá věc. Dobrovolný poslech něčeho tak stupidního jako je ragga jungle je třetí.
Ale i pokud bych měl vycházet z věcí, které řekl přímo on (a tím pádem se nespoléhat na "pomluvy") tak bych tam našel věci, kvůli kterým si myslím, že je to idiot. Někde na nyxu jednu svou pseudoomluvu podal tak, že "je možný, že někomu ještě neúmyslně něco dluží, že ať se ti lidi ozvou. On totiž hodně hulí a občas na někoho zapomene, ale není to schválně". Omlouvat svojí neschopnost tím, že jsem vymatlanej z hulení mě příjde dost ubohý.
Druhá neodiskutovatelná věc, která není "pomluva" je ten mail, co svého času koloval po netu, kde Jah vyhrožuje konkurenčnímu klubu, že na ně pošle policajty za rušení nočního klidu. Aneb jak říkají černoši "Never trust white man with dreads" :-)