• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ADZI
    ADZI --- ---
    KBN: To asi také. Ono je toho více když si zřejmé důvody dole někdo přečte :)
    KBN
    KBN --- ---
    a proč se tady teda vlastně řeší ?

    já myslel že to začalo u toho jak furt mlel dokola že neumí hrát..
    ADZI
    ADZI --- ---
    M4Y4: Goldieho ne to je fakt. Také jsem to poté stáhnul když psal z jeho agentury típek. Ostatní ano. Vždy jsem měl svolení od autorů nebo zástupců autorů ve věci práv na skladby.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    ADZI: Ty jsi měl svolení remixovat dBridgův Wonder Where a Joshe Winka přímo od autorů či zastupující agentury? A ten Goldie? )
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ADZI: neasi:)
    ADZI
    ADZI --- ---
    PAYAMAN:

    jsem nováček - buďte na mě hodní

    uživatelské jméno DIRTY_GROWA
    pozval ho ROCKA

    ____________________________________
    uživatelské jméno ROCKA
    uživatel bohužel nemá vyplněny žádné kontaktní údaje
    pozval ho JAHRIDER
    ____________________________________
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    PAYAMAN: neasi.)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    kluci, bezte domů. http://www.nakluky.cz/
    ADZI
    ADZI --- ---
    JUNGLERADICALS: Už jsem tento názor nebo přirovnání od někoho slyšel tuším že od Conspiry nebo od někoho podobného :)
    JUNGLERADICALS
    JUNGLERADICALS --- ---
    Když to vememe kolem a kolem, něco jako když se děti na pískovišti perou o kyblíček s lopatičkou :D
    ADZI
    ADZI --- ---
    JUNGLERADICALS: Podle mně to je za 90% kvůli setu na TV sety.cz kde jsem zahrál co jsem zahrál, a oni to vzali jak to vzali, a já jsem nebojoval za to že jsem to míchnul dobře, a řekl jsem jim že to je míchnuté mizerně čímž jsem jim dal za pravdu, a tak to že na YoungBlood v roce 2011 jsem poslal dvě skladby, k jedné se Soldik vyjádřil že bude zařazená, k druhé ne, to bylo někdy začátkem roku 2011. Na jaře 2011 jsem na FNR vydával kompilačku kde jsem usoudil že když mně neumístil do YB mojí skladbu a nereagoval, tak jí vydám sám na FNR, protože jsem stejně nedostal žádnou smlouvu o exklusivitě pro YB u dnb.cz a tak na YB seru, a ejhle já jí vydal a chvilku na to je najednou na YB ve 4. kole, a hned s tím že jsem svině že jsem porušil pravidla, a já vůbec netušil o co jde atp. tak mně to osvětlil pár hustě přísnejma e-mailama kde se bránil napadení z mojí strany, vyhrožoval udání na policii jako trestní oznámení za urážku atp. to jsem neunesl tak jsem ho začal trollovat a podrážet kde se dalo a z toho vzniklo tohle parádní spřežení proti mně (si myslím) potom ještě skladba od dBridge a Joshe Winga které jsem měl jako sample jejich skladeb od jejich zast. agentur svoleno remixovat a on to řešil tak, že jsem napsal, že se remix nepovedl a musel jsme to stáhnout z internetu.
    Ať řekne že to není pravda, a budu pokračovat.!
    JUNGLERADICALS
    JUNGLERADICALS --- ---
    Adzi: Tak my se tomu jen smějeme :D :D :D příště si hold na naší taneční scéně budeš muset vyžádat speciální povolení pro své vlastní názory :D :D :D vždyť je to směšné, když tě někdo poblejvá jenom kvůli tomu, jakej postoj na scéně máš :D :D a za tvé vlastní názory :D
    ADZI
    ADZI --- ---
    JUNGLERADICALS: MYSLÍM ŽE JE ZBYTEČNÉ SE VÍCE OSVĚTLOVAT, PROTOŽE STEJNĚ KAŽDÝ VÍ SVÉ :) Takže jsem prostě svině už dlouhý roky !
    JUNGLERADICALS
    JUNGLERADICALS --- ---
    Přesně tak.
    ADZI
    ADZI --- ---
    N_I: Abych tu osvětlil to co se dělo semnou ve spojení se Sadskafest 2012, tak to bylo tak, že jistý Klokan mně požádal abych nějak dohodl přístup na web sadskafest.cz od nějaké Byci nebo Bici z Wakkaty. Tak jsem to zkoušel a dostalo se mně odezvy že na mně sere protože tohle je věc mezi klokanem a Bicou. Tak jsem to přeposlal klokanovi, že diplomacie mezi mnou a Bicou selhala že si to musí řešit sám. Dva dny na to mně přišlo, že mám za jakýchkoliv podmínek web odblokovat a najít přístupové kódy a zablokovat ho jiným administrátorům protože to je to web registrovaný na Klokana a web zadával on a protože administrato nereaguje a dělá mrtvého brouka, tak se rozhodl to předat na mně, rovnou jsem mu řekl, že nemám zájem mu na webu dělat, protože se starám už tak o dalších 9 webů a nemůžu si dovolit přibrat další. Přesto mně dal písemné svolení web osvobodit a tak (k blbosti toho kdo to dělal a nesmazal konfigurační vstupní soubor) jsem našel db. konfigurační PHP soubor který obsahoval veškeré kódy. Psal jsem o tom klokanovi, že jsem našel přístup na administraci webu i na superadmina a supervisora atp. a jestli mám tedy pokračovat. Tak jsem dostal opět povolení s konstatováním že se nemám ptát že to je jeho web a on jej potřebuje před festivalem mít aktuální a na aby tam byl 2011. Tak jsem shodil veškeré přístupy a nastavil nové, smazal vše po sobě a předal to klokanovi. To je vše.
    Potom přišel s logem který mělo 2011 a potřeboval změnit na 2012, ptal jsem se ho jak je to s tím logem jestli to je free nebo jestli to není někoho autorské dílo, a řekl mně že to dělala nějaká holka od který to za práci koupil takže logo je jeho, a tak jsem mu tuto poslední věc udělal. To je vše a více jsem se do toho neangažoval, 7.7. jsem mu za cesták na festivalu zahrál a od té doby se od všeho distancuji.
    Pokud to stačí, tak to je vše :)
    ADZI
    ADZI --- ---
    JUNGLERADICALS: :D Neznáš druhou stranu Jirko :D :D :D
    JUNGLERADICALS
    JUNGLERADICALS --- ---
    Adzi: a proč by jsi dostal? Za to, že máš ve svobodné společnosti (tedy to si alespoň myslíme) svůj názor? :D :D :D :D ... nebo pro tebe platí nějaká vyjímka, že nesmíš mít svůj vlastní názor? :D
    ADZI
    ADZI --- ---
    Bože já zase dostanu teď zpráv jak jsem ubohej a debilní kokot :)
    Ale díky :)
    JUNGLERADICALS
    JUNGLERADICALS --- ---
    L4MA: nehrotí se tu Klokan, ani hrotit nebude, jen se podalo vysvětlení k jednomu z příspěvků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam