• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      ADZI
      ADZI --- ---
      JUNGLERADICALS: :D Neznáš druhou stranu Jirko :D :D :D
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      Adzi: a proč by jsi dostal? Za to, že máš ve svobodné společnosti (tedy to si alespoň myslíme) svůj názor? :D :D :D :D ... nebo pro tebe platí nějaká vyjímka, že nesmíš mít svůj vlastní názor? :D
      ADZI
      ADZI --- ---
      Bože já zase dostanu teď zpráv jak jsem ubohej a debilní kokot :)
      Ale díky :)
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      L4MA: nehrotí se tu Klokan, ani hrotit nebude, jen se podalo vysvětlení k jednomu z příspěvků.
      N_I
      N_I --- ---
      co jsem slysel za storky tak by nejakej klokan dal kolikrat jaha do kapsy i s tombolou ...:]]
      L4MA
      L4MA --- ---
      Jah urcite nekde v tombole losuje konopny prcgumy, a tady se hroti nejakej klokan... kluci, kluci...
      N_I
      N_I --- ---
      to je feer tohle napsat..pak ze je nych k hovnu..dik za vysvetleni...
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      Klokan oslovil několik lidí, zda by s ním na festivalu nespolupracovali a oni do toho šli, už jen z té lásky k muzice, ale on jim nesdělil několik skutečností, které byly s festem spjaté už několik let zpátky, většina lidí, kteří s ním "spolupracovali" na letošním ročníku byli na festivalu poprvé a v podstatě o něm i poprvé slyšeli. Jenže jaké zrádné podhoubí festival nabídl, díky zamlčení několika ze strany Klokana, to nikdo z nich nevěděl. Proto se od těchto věcí distancujeme, pro nás to byl první a také poslední Sad-Ska Fest. Proto bychom rádi, aby si nikdo Adziho a další lidi, kteří měli co do činění s festivalem Sad-Ska Fest 2012 nikdo nespojoval se sračkami, které mají kořeny několik let zpátky a táhnou se s Klokanem do dnes a o kterých nikdo z nás nevěděl.
      N_I
      N_I --- ---
      fajn to vedet...7


      ze je klokan druhej jak si teda taky povidaj uz i vrabci na strese...
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      N_I : Sad-Ska Fest, s tímhle musíš na Dj Kangaraa a Adzi nemá s tímto festem nic společného, jen se podílel na reklamní kampani a pokud víme není v žádném org. týmu toho festu a ani nebude, teď, ani v budoucnu, on, ani nikdo z nás, řešit sračky za někoho jiného, to fakt ne. Ale od Sad-Ska Festu se plně dištancujeme, s tímhle musíš úplně na jiné lidi. Lidé, kteří letos pomíhali s festem nevěděli o spoustě věcí, které jim Kangaroo nesdělil, či zatajil, takže špatný příklad.
      N_I
      N_I --- ---
      reference na adziho...? :]]


      je to jeden z novy org party Sad-Ska festu a resil jsem s nim, ze ukradli kod webu sadskafest.cz Dukemu.. ja myslim, ze kluci umi setrit :)
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      Další věc... Adzi nikdy nikoho nepodvedl, nikdy nikoho neokradl, nelže, jedná fér. To že má svůj názor? Copak někoho osobně urazil? Ani prd, někteří z vás stále řvete něco proti státu, policejní stát nebo 23 23 23... ale jakmile se vám znelíbí (některým z vás) názor, či postoj někoho z lidí, ihned ho rozjedete jako největšího póvla na světě....takže kam ta scéna spěje, když nikdo nemůže mít svůj postoj, tak jak to cítí? Podle vás musí být každý tak jak velí současný mainstream? Kam se potom ztratil ten odkaz rave scény jako takové? Vřdyť to pomalu připomíná "politické čistky" před několika desítkami let... nelíbí se nám... tak ho zničíme.... směšný, opravdu směšný....
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      AZAWAKK: Ok to beru, ale teď nám dej jeden jediný příklad kdy Adzi lhal, kdy někoho okradl, NIKDY! A proto jsme si mysleli, že tato místnost slouží právě proto, aby lidi varovala před lidmi jako Jahrider....
      JUNGLERADICALS
      JUNGLERADICALS --- ---
      Adzi má pravdu, jeho postoj na scéně je zcela jiný, nikomu neleze do zadku a je sám sebou, svým postojem, názory. Muziku prožívá srdcem, není to jen obyčejný konzument. Kdyby každý dj měl stejné hudební srdce jako on, možná bychom se dočkali -NEMLUVÍME O MIXECH!!!!- kvalitnějšího hudebního zážitku na parties.
      ADZI
      ADZI --- ---
      BTK: Pátekk :)
      BTK
      BTK --- ---
      ADZI: ser na ně, nenech se vytočit :D
      ADZI
      ADZI --- ---
      DATELON: Hezký pátek i tobě.
      ADZI
      ADZI --- ---
      L4MA: Samozvaný
      ADZI
      ADZI --- ---
      L4MA: Já ? Já jsem tu pouze host :)
      L4MA
      L4MA --- ---
      ADZI: ty ses votravnej, neuveritelny...
      ADZI
      ADZI --- ---
      MUDFUK: Také to nechápu :) Zatím jsem nikoho za ty roky nevosral na penezích, na podrazu nebo že bych nedal co jsem slíbil, nebo že bych nedorazil na jedinou akci kam jsem slíbil že dojedu zahrát.

      Asi jsem se znelíbil svým obhajováním, svým postojem k tomu co láme rekordy nebo tím že si stojím tvrdě za svým a nenechám se poučovat a učit když cítím že to je zbytečný.

      Dokážu zahrát bezchybnej 5 hodinovej set z vinylů (kdo mně zná ví že nekecám !), ale proč bych to měl hrát když nechci ? Ne že bych nechtěl protože na to seru, ale sere mně kam se to všechno za posledních 5 let dostalo. DJe dělá kdejakej 12 letej trouba aby se ukázal že je DJ, vezme konzoly s nakredanými tracky a je king of age.
      Já mám rodinu, mám plno práce, mám plno starostí v životě a když 8x za rok někam vyrazím jako DJ zahrát, tak to dělám pro tu hudbu jako takovou, pro ty skladby, pro ty lidi co to tvořili a podpořím je koupí toho vinylu nebo v případě DVS koupí MP3.
      To jestli to míchnu bez brambor nebo je to procházka rozoraným polem jde v tu chvilku mimo.

      Když mně MDFK pozve do klubu, tak zahraju parádně protože to beru s ůctou od člověka kterej hudbu bere jako nástroj ne jako prostor pro vydělávání peněz.
      Když mně pozve nějakej 13 letej típek kterej v horní-dolní dělá v hospě kalbu, tak neodmítnu protože nejsem svině, nechám si cálnout 150 za cestu, zahraju, pokecam a jedu zase trainem domů, ale to jestli jsem těm "dětem" zahrál dobře nebo ne, to v tomto případě neřešim :)
      Takže asi tak to je semnou.

      Pro ostatní: Jsem debil ? Asi jo když tohle píšu do tohohle auditka kde je 80% z Vás proti mně a mým názorům.

      Jinak hezký pátek všem, a hlavně tobě Petře za tento hezky nakousnutý chléb o dvou kůrkách :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam