N_I: Abych tu osvětlil to co se dělo semnou ve spojení se Sadskafest 2012, tak to bylo tak, že jistý Klokan mně požádal abych nějak dohodl přístup na web sadskafest.cz od nějaké Byci nebo Bici z Wakkaty. Tak jsem to zkoušel a dostalo se mně odezvy že na mně sere protože tohle je věc mezi klokanem a Bicou. Tak jsem to přeposlal klokanovi, že diplomacie mezi mnou a Bicou selhala že si to musí řešit sám. Dva dny na to mně přišlo, že mám za jakýchkoliv podmínek web odblokovat a najít přístupové kódy a zablokovat ho jiným administrátorům protože to je to web registrovaný na Klokana a web zadával on a protože administrato nereaguje a dělá mrtvého brouka, tak se rozhodl to předat na mně, rovnou jsem mu řekl, že nemám zájem mu na webu dělat, protože se starám už tak o dalších 9 webů a nemůžu si dovolit přibrat další. Přesto mně dal písemné svolení web osvobodit a tak (k blbosti toho kdo to dělal a nesmazal konfigurační vstupní soubor) jsem našel db. konfigurační PHP soubor který obsahoval veškeré kódy. Psal jsem o tom klokanovi, že jsem našel přístup na administraci webu i na superadmina a supervisora atp. a jestli mám tedy pokračovat. Tak jsem dostal opět povolení s konstatováním že se nemám ptát že to je jeho web a on jej potřebuje před festivalem mít aktuální a na aby tam byl 2011. Tak jsem shodil veškeré přístupy a nastavil nové, smazal vše po sobě a předal to klokanovi. To je vše.
Potom přišel s logem který mělo 2011 a potřeboval změnit na 2012, ptal jsem se ho jak je to s tím logem jestli to je free nebo jestli to není někoho autorské dílo, a řekl mně že to dělala nějaká holka od který to za práci koupil takže logo je jeho, a tak jsem mu tuto poslední věc udělal. To je vše a více jsem se do toho neangažoval, 7.7. jsem mu za cesták na festivalu zahrál a od té doby se od všeho distancuji.
Pokud to stačí, tak to je vše :)