• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PELDA
    PELDA --- ---
    Je to je vtipna diskuze tady :)

    Pridam svou zkusenost, resp. dve:

    Loni v lete jsem tady na nyxu narazil na inzerat, ze nejaky Jahrider shani odvoz do Litvy a zpatky... mel tam hrat na udajne super festacku a sliboval ze zaplati cestu, zaridi VIP vstupenky, ubytko v hotelu, jidlo a piti zdarma a kdovico jeste. Rekl jsem si, ze to prubnu, vzal jsem jeste svou holku a udelame si vylet na sever. Vyjizdeli jsme v patek vecer, ja celou noc ridil, 1300 km prevazne po polskych slinicich, v poledne jsme byli na miste. Trochu me zarazilo, ze jsem benzin musel kupovat sam s tim ze "ti to da poradatel", ale nakonec OK.

    Ta akce byla dost hrozna, ale hlavne tam nebyli zadni lidi, rekl bych tak 20 lidi na vsech ctyrech stagich dohromady. U vstupu se divili kdo jsme (ja a moje holka) na zadnym guestlistu jsme nebyli (toto se ale vyresilo), ubytko zadne nebylo (spali jsme nakonec v aute) o jidlu a piti ani nemluve. To ale porad nebylo vsechno. Rano nam poradatele oznamili, ze nejsou lidi a ze nemaji prachy a ze mi nezaplati ani tu cestu. To uz bylo na me moc.. po zhruba ctyrech hodinach (!) dohadovani a cekani ("uz jeli pro prachy, za chvilku pojedem"), kdy jsem potreboval jet co nejdriv zpet a moje nasranost stoupala, jsme nejake penize dostali. Ale nestacilo to ani na naftu, nakonec jsem byl v minusu asi 50 EUR, nemluve o tom, ze bych cekal neco navic za amortizaci a cca 30 hodin rizeni. Jahrader tvrdil, ze mi prachy posle, jak to (ne)dopadlo je vam asi jasny.

    Nicmene rikal jsem si, ze to byla z velke casti chyba litevcu a holt "se to nepovedlo" z zas tak jsem neresil.
    To byl taky duvod, proc jsem se vypravil se svou novou holkou v prosinci na akci na Javoru. To uz tu probehlo , takze jen strucne - bylo to strasny, lidi asi tak stejne jako v litve, katcha neprijela, ze slibovanych atrakci tam nebylo skoro nic... nastesti bylo krasny pocasi a tak jsme ten vikend pojali jako vylet do Krkonos a snazili se to brat optimisticky.

    V podstate nic tragickeho, ale jeden voser za druhym a jako never more...

    P.S. obe dve ty holky se me ptaly, co to mam za debilni kamarady :-)
    WTG
    WTG --- ---

    ADZI
    ADZI --- ---
    BIN81: Ne nedělal. To je moc profi práce !
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    BIN81: na adziho se mi to zdá moc high tech :D
    BIN81
    BIN81 --- ---
    KEITHHSTER: masakr jako! ten je fakt mimo. Jo a vsadim se že flaja dělal adzi :-D
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    hmm dalsi "pochvala". pujceno z FB

    Nto Da Weed
    party ve Woku fajn - pár lidiček se ukázalo a Jahrider jako organizátor opět "nezklamal" a nic nezařídil a ani se neukázal :D ..klasika ..
    jinak velký díky Pyrotekkovi, bez něj by se nehrálo!! :)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    https://www.facebook.com/events/347425922042630/?fref=ts :D
    Computer artist . qo .) no to sem na co těšit
    ADZI
    ADZI --- ---
    PAYAMAN: Jsem měl za to že je to true truntablist a ono turnwinampist :) mazec...
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SHMIDOO: a já myslel že to je nějaká nová verze traktoru bo serata :)
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    SHMIDOO: Dirty Winampa :D
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    PAYAMAN: co blbne s tim vinylem kdyz hraje z winampu?:D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    mate rádi rum?si dejte, toto je opravdu síla:))Backuje MajstroRajdoDirtyHowna.)real underground:))
    wanda 6.4.2013 Plzen BELFAST BENEFIT FREEDAY with afarastafa , joe d , dirty growa , wlastaman - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9HqT_GqihW8#!
    GARNIE_C
    GARNIE_C --- ---
    no do prdele, ale mne to vytocilo.....parta nasamponovanejch buziku........kua no nejdrive bych jim dal ci nechal dat poradne pres hubu a pak podal regulerne trestni oznameni....kua kde to zijem..chjo...
    ADZI
    ADZI --- ---
    TOOMIX: O tom 4events jsem slyšel něco o nějakém PM klubu v Troji kde udělali nějaký bugr a bordel asi na 5 akcích, a pak s nimi snad rozvázali kontakty a zrušili smlouvy o vyhradním porateli jakozto 4events a taky něco o maximalu v Liberci. Co je na tom pravdy nevím, ale asi dost když čtu toto :(
    VEX
    VEX --- ---
    TOOMIX: jj 4Events fakt zlo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    teď to na mě baflo na FB, tak t jen přepošlu sem

    Zdeněk Novotný
    Zdravím mám tu varování pro všechny členy skupiny. Dnes jsme měli v jednom podniku vystoupení Ektora a Dj Wich a to vše bylo organizováno společností 4events. Začnu pěkně od začátku. Akce započala a chvíli po té se začly ukazovat první problémy. První byl organizace...no po pravdě žádná nebyla, když jsem se potřeboval optat na cokoliv pořadatele, tak mi zpravidla odpověděl nevím...si říkám kdo by to měl vědět lépe? Další se ukázal chvilku po té, když přijel Dj Wich do podniku a začal po celém podniku hledat gramofony a mix, ze kterého by mohl hrát. Co by napadlo asi každého, zeptat se jednoho z cca 4 lidí od 4events...zeptal jsem se a ten mě poslal za jedním ten za druhým atd. No výsledek byl, že gramofony nejsou ani mix, ale shodou mnoha náhod a okolností jsem měl své v autě. Samozřejmě nenabídl jsem je zadarmo, ale v rámci situace za fér cenu a to 1 000Kč k půjčení. Dopadlo to tak, že hlavně k úctě kterou mám k Dj Wich jsem souhlasil s 500Kč. Mezi tím se sehnal od zvukaře mix a zapůjčil jsem k tomu ještě mé Serato Sl3. Takže problém se vyřešil a to bez jakého koliv přičinění, snahy od lidí z 4events. Ti se jen dohadovali, čí je to chyba. Wich spolu s Ektorem vystupovali btw musim říct, že snad lepší vystoupení jsem live neviděl :) opravdu paráda, ale ve mě začlo hlodat podezření, že ty peníze neuvidim, tak jsem si pro ně zašel do backstage, tam jsem viděl dost opilé členy 4events a oznámili mi dost razantně (včetně výhružky násilí), že až zkončí akce. Akce byla bez mála u konce a vidím jak členové 4events opouští klub tak jsem se za nima vydal...musim říct, že za tu dobu co se pohybuju na discotékách jsem zažil opravdu mnoho, ale tak ožralé pořadatele, kteří nejsou chopni mluvit a ještě k tomu, když se zmíním o penězích tak se do mě málem pustili, tak to jsem neviděl a tak podle hesla bav se s debilem, když nemáš v ruce klacek se raději loučim s 500 a říkám si že to za to vystoupení stálo, ale pak přišla "třešnička na dortu" a to pohled do backstage (viz foto) předpokládám, že do pár hodin bude i video celého místa jak to vypadalo nejen tato fotka. Takže pozor pokud si do podniku zvete 4events! I u vás to může dopadnout takhle.


    video
    https://www.facebook.com/photo.php?v=568253789873317&set=o.69631906296&type=2&theater


    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    W_2: consider it done :)
    W_2
    W_2 --- ---
    GENERIXX: ok, dej vedet plz... rad uslysim, ze se situace zmenila, nerad bych to rusil :D
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    APIN, W_2: jak rikal N.E.D. - duveruj ale proveruj :) Tak snad to dopadne dobre, pak porerferuju. Akci máme 26.4.
    W_2
    W_2 --- ---
    GENERIXX: napodobne... taky sme s ni delat nechteli po prvni silenosti, kdy sme se na nicem nedomluvili, pak koukam, ze nekde hrajem, aniz by to bylo domluveny a ve finale, kdyz sme tam radsi jeli, neb nam psali lidi, jestli tam jako fakt budem, se cukala nas vyplatit.... ale uz se asi srovnala trochu, asi zdrazili nosni frkot a presla na neco lehciho :) ted cekam, jak dopadne kveten, na kdy sme se domluvili, neb jeji jednani se radikalne zmenilo k dobremu... takze za sebe rikam: proc ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam