MIHALAKH:
slušnej příbeh, jen tak dál :D jinak zajímavý, že sem se tam s tebou vůbec nesetkal :)))
mno a když jsi tak znalý, tak ti teda asi pořadatel / Maha řekl, veškeré podrobnosti. kolik nám dal na stage, co vše jsme zařídili, obstarali a jak jsme obstáli. samozřejmě nás mrzí že tvé očekávání nebyla naplněna a Maha dal radši na osobní zkušenost, než plky zakomplexovanejch týpků s pochybnou soudností (o znalostech terénu a souvidslostech ani nemluvě - po přečtení té komedie, co jsi napsal). Tož si to můžeš vzít příští rok na starost a za těch 9k tam udělat něco podobného. Rozhodně ti budu držet palce a přát to nejlepší (bez ironie tentokrát :))
jinak na akci nepřijeli Afarastafa a Joe D (ale za to se tam ukázali jiní lidé, jako narychlo sehnaná náhrada). to proč šulíni nedorazili, se ale neptejte mě, nýbrž jich samotných. nějak totiž zapoměli brát v den akce telefony a celkově pak odpovídat na ně i na maily :)) každopádně a samozřejmě jsem je ale pozval na akci já, takže to jde na mou hlavu, uznávám..!
jo a kluci z MS tam jen tak mimochodem vypálili, díky nekvalitní a neustále padající elektrice a rozvaděči, část svého soundu. sámoška bez nároku na revanž. k jejich cti, smekám, že to brali tak sportovně !! takže asi tak :))
příště se zkus stavit a osobně pokecat, než si začneš honit triko nějakejma chytře napsanejma nesmyslama vyplozenejma tvou děsně nezaujatou bembeřicí ...)
ps
jinak černoch chodil (a ja za nim) celou dobu pro hulení, v pohodě :D a myslim že mě zná lépe jak ty