• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    TOMEEK: jestli tak tak OK , není neurobeat ten co nevyplácel v Jaroměři ?
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    KEITHHSTER: whats up? tam me zval Jozef Marsik, kterej me tam uz zval dvakrat pred tim - nebyl tam nejakej zasadnejsi problem... takze?
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    JAHRIDER: no prave, je to asi tejden co jsem uvazoval napsat adminovi, narvat Jahkokota tady do nazvu auditka....
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIHALAKH:
    tak tak a jeho kamarády od stánku. mimochodem s jahkokem jsem dělal skoro první ragga/ska mejdlo (nomad sound system and MC jahkoko - bourama + jahkoko + jestě jeden černoušek). tyve to už bude skoro 20 let kurva. to to letí :D
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    JAHRIDER: jo pokud cernochem myslis Jahcoca, tak potom fajn :D
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIHALAKH:
    slušnej příbeh, jen tak dál :D jinak zajímavý, že sem se tam s tebou vůbec nesetkal :)))

    mno a když jsi tak znalý, tak ti teda asi pořadatel / Maha řekl, veškeré podrobnosti. kolik nám dal na stage, co vše jsme zařídili, obstarali a jak jsme obstáli. samozřejmě nás mrzí že tvé očekávání nebyla naplněna a Maha dal radši na osobní zkušenost, než plky zakomplexovanejch týpků s pochybnou soudností (o znalostech terénu a souvidslostech ani nemluvě - po přečtení té komedie, co jsi napsal). Tož si to můžeš vzít příští rok na starost a za těch 9k tam udělat něco podobného. Rozhodně ti budu držet palce a přát to nejlepší (bez ironie tentokrát :))

    jinak na akci nepřijeli Afarastafa a Joe D (ale za to se tam ukázali jiní lidé, jako narychlo sehnaná náhrada). to proč šulíni nedorazili, se ale neptejte mě, nýbrž jich samotných. nějak totiž zapoměli brát v den akce telefony a celkově pak odpovídat na ně i na maily :)) každopádně a samozřejmě jsem je ale pozval na akci já, takže to jde na mou hlavu, uznávám..!

    jo a kluci z MS tam jen tak mimochodem vypálili, díky nekvalitní a neustále padající elektrice a rozvaděči, část svého soundu. sámoška bez nároku na revanž. k jejich cti, smekám, že to brali tak sportovně !! takže asi tak :))

    příště se zkus stavit a osobně pokecat, než si začneš honit triko nějakejma chytře napsanejma nesmyslama vyplozenejma tvou děsně nezaujatou bembeřicí ...)

    ps
    jinak černoch chodil (a ja za nim) celou dobu pro hulení, v pohodě :D a myslim že mě zná lépe jak ty
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    LOGO: Reggae Area je akce v UnL, delaj ji lidi stylem DIY, mozna nekdy az zbytecne uzavrena spolecnost, nema to skoro zadny promo, jinak fajn Reggae fest na konci leta (tusim ze se to kreje s Trutnovem) - hlavne pro muzikanty

    Letos mel mistr na starosti DJ stage ... poradatele jsme obeznamili s praktikami a nastesti nebyl hlavnim sefem ... kazdopadne oproti svojemu promu se fakt nehrala posledni JAM nebbo UK produkce (co se hralo, jsem poslouchal jako 15 letej od Gardenzity :D )

    pak pauzy mezi DJs :-)

    a nakonec dne dozaril trumpetak nasranej, ze si chce po koncerte zaskakat a maestro chvili po 2 porhlasi, ze vypiname chci jit spat ....

    takze asi tak, s ostatnimi DJ jsem nemluvil, ale myslim ze k zavaznejim voserum snad nedoslo ...
    LOGO
    LOGO --- ---
    MIHALAKH:
    JAHRIDER: tak rajda, vubec nevim o jakou akci slo, ale kdyz se tak hlasis, tak se treba neco dozvime od tebe. nebo nebude nic?
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    JAHRIDER: Hele tak treba jedna. Reggae Area 2013 vzpominas? Nechces snad rict, ze to bylo svetovy, ze? :D jo a vlastne diky, ze jsi nam nelanaril cernocha ... on byl koneckoncu stejne varovan...
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    :) slabý. po čtvrt roce to tu čekuji a musím smutně konstatovat, že Vám nějak docházej patrony přátelé :D
    klidně poslu materiál na gifs a koláže, jestli nemáte nic kloudnýho. moje popularita upadá, tak s tim potřebuji trochu helfnout, ne asi :)))
    PECIK
    PECIK --- ---
    GENERIXX: Internet je velky...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SHMIDOO: no tak kdo jinej stejnýho nicku by mohl mít nápad, kterej přímo souvisí s tím čemu se věnuje? Neříkám, že to je on, ale teda v souvislostech by mě nenapadlo hledat za tím někoho jiného.
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    GENERIXX: to je, ale tohle mi k nemu moc nesedi....
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    M4Y4: Neni náhodou Madface ten ostravskej čupr producentík co na jeho releasy na Deafmuted drambejzníci pějou ódy?? :D
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    HULIN: rajda strikes back - asi došly prachy na zelo
    ADZI
    ADZI --- ---
    BIN81: Neberu :)
    BIN81
    BIN81 --- ---
    ADZI: ty na to taky bereš neco? sem se vrátil po měsících z englandu a adzi tu zase kouzlí. to mně poser!
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    W_2: byla, reggae a playa crew stage, byla mezi dnb a technem ale v podstate uplne odstrcena ulickou, ve ktere se malovaly graffiti...byl jsem tam parkrat, ale reggae jsem tam slysel snad jednou za cele tri dny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam