• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    CICIN
    CICIN --- ---
    VEX: Jo to byla výstava jednoho umělce, první byl drak, ten uměl pouštět mlhu a svítily mu rudě oči, v závěsu za ním ty bubny od praček, v každém bubnu byla žárovka a přes ty díry to hezky svítilo ven, akorát to nešlo vidět přes tu světelnou show kterou dělal pixie no, ten naopak nehorázně zabil s tou diskokoulí :p
    VEX
    VEX --- ---
    CICIN: Na fotce jsem viděl bubny z praček jako dekoraci dnb stage. Moc se mi to líbilo. Ještě kdyby bubny nebyly jen tak ledabyle poházený. Btw k nim vedly nějaký kabely, to svítily nebo se točily?
    CICIN
    CICIN --- ---
    _IOB_: No nemusíme tu zasírat Jahovi jeho milovanou diskuzi, ohlas je fajn, i když negativní, aspoň člověk ví na čem máknout:p já jinak řeším čistě DnB stage, do jiných věcí nemluvím :p
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    edm zlo - viz druha polovina tohohle (btw po fajn poslechovem dnb takovy...)
    BEATS 4 LOVE 2014 - 1. Den (3.7.2014) finaledit cz
    https://www.youtube.com/watch?v=4Aft2DpsJ7Q#t=78

    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    spise teda resim muziku a fest az ke konci, ale nejaky "chill" (ne nutne aby s hral chillout a ambi vecy) pripadne idealne moderni klubovy vecy (novy uk-garage, bass...) nebo prog/alter (IDM, cosmic, synth...)

    a ty mas pod palcem cely fest nebo jenom nektery za stages, kdyz uz jsme u toho?
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    CICIN: vypadas fer, takze to tu nahodim (muj repast reakce znameho na b4l, z fb)

    μ-report: usmevne malickosti vynecham, prvni stage po vstupu shodou nahod vzhledem k misti combo-diskuzi b4l/edm sem nevericne zakroutil hlavou - zrovna tyhle spatnosti hrajici mladik vylez na pult aby tak hajpoval behem sveho setu, no wtf?! uff, tak pujdu dal, dalsi podia misty vice/mene ne/zajimavy, jen me vrtala hlavou premira tvrdych "machoidnich" stylu a absolutni absence nejake pohody, chillu atp. (a treba neco noveho nebo progres. jsem ani moc necekal). o to vic pak ale velmi prijemne prekvapili starici z x-press 2, a to i kdyz nejsem kdovijaky staromilec vycpelych jmen, hrali skvely ne-li vynikajici (vzhledem k akci a umisteni navic na tom stejnem stagei jako predtim edm hyper - a to podobne zlo nasledovalo i po nich, o to vic tak vyniknul ten hudebni rozdil) tanecne-poslechovy naladovy divno-house set ktery byl pro me nej co jsem tam i za loni vubec slysel, klobouk dolu panove a hlavne diky aspon za to... zbytek uz jen ve zkratce - zahranicni reggae se zpevaky celkem potesilo (pohoda vibe oproti zbytku festu mi sedlo); skyline jen kousek z povzdali a nechapal jsem co se z nich stalo brkbt stage snad the worst - jestli je ted tahle scena to co jsem tam slysel tak to je smutny dost... ale jinak fest obecne - celkove prekvapive to i slo, urcite lepsi nez loni, navstevniky takovych akci hodnotit nebudu a asi nastesti sem nebyl v prelidneny patek. a zvuk podia areal i techno stage dobry, technicka stranka trochu prekvapive na skvele urovni. a proste areal je pohadka. a priste klidne zajdu jen tak mrknout zas. amen:)

    )a jeste nasledny dodatek, at to mas komplet:)
    no holt patek je "akcni" den, takze sem byl nakonec rad ze sem sel v sobotu. pivo s prehledem do par minut a nikde rady (wc, food...) a lidi vyslovene zlo asi ne, ale mistama to bylo hoodne podivny dav (tak jako snad uz vsude na komerc festacich zejo)
    CICIN
    CICIN --- ---
    To bylo spíš na IOBa:p jsem tam nedal odpověď, chápu že to není nejdokonalejší festival a i slovičkaření se slovem Free není úplně fér, ale děláme to pro lidi tak by jsme mohli občas schytat i nějakou chválu a ne jen hnuj :D
    CZECZOOO
    CZECZOOO --- ---
    CICIN: vsak just kidding :) bavil jsem se tak hodne, ze jsem totalne nechapal, jak jsem mohl nebyt minuly rok :)))
    CICIN
    CICIN --- ---
    A co ti tam chybělo aby ses bavil? Jen ať víme co do budoucna vylepšit i pro tu náročnější klientelu:p
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    no, ani ne prave - jednim slovem - nuuudaa
    CICIN
    CICIN --- ---
    No vidíte kluci, a jak jste si to všichni užili :p
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    b4l, true story: sekuritak u vstupu "mas listek?" (myslel tim naramek o zaplaceni kelimku) ja v duchu "wtf prece free ne?) skoda ze me to nenapadlo rict nahlas...
    CZECZOOO
    CZECZOOO --- ---
    DRUMID23: vidis, na to jsem uplne zapomnel :D :D :D
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    CZECZOOO: nebo V.I.P. all inclusive "kelímek" na 3 noci za 2200 na free festivalu :-D
    CZECZOOO
    CZECZOOO --- ---
    _IOB_: jj slo to tu uz loni :) no letos me celkem pobavili, ze si muzes koupit kelimek na 1 den za 50, nebo na 3 dny za 100 :D
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    SPAM: no prave ze spocitat ne, rozmyslet ne, ale svobodne se rozhodnout ano a to je ten problem. kazdej kdo je v dnesni dobe schopnej vyhrknout ze sebe "jeden Blesk", ma pravo na penizky s likvidacnima podminkama splaceni. nechapu jak si to ty humanisti jako subtitles predstavujou. ze prijde nekdo slabej na duchu pro pujcku a ta osoba rekne "ne pane, vy vypadate ze nezvaldnete dejchat a premejslet zaroven, z vas my zadnej profit mit nechceme, to by bylo neeticke a ovlivnilo by to vasi kvalitu zivota, ne, nee." :)
    ale ocivdne je to tu samej ochrance slaboduchejch a nesvepravnejch. nebo vam nekomu osklivy nelidsky "smejdi" z Providentu osalili babicku, ktera je ted v dluhovy pasti a vyrazi dluhy Providnetu u lichvaru, protoze si to "nedokazala spocitat"?
    SPAM
    SPAM --- ---
    L4MA: samozřejmě je to byznys jako každý jiný, tady s tím rozdílem, že vědomě utápějí v dluzích lidi, o kterých vědí, že si to nejsou schopni spočítat, rozmyslet, svobodně se rozhodnout. ano, hloupost jedněch je jedna věc, vydělávat na ni druhá. i když je fakt že by si stejně půjčili jinde takže problém není přímo v providentu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SUBTITLES017: hele sory za ot, ale tady sme snad samy rozumny lidi, co vedej, ze hovna nejsou Provident, ale jeho klienti ne? :)
    zas at nekomu nekrivdime. takze "hovno k Providentu"... :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PAYAMAN: jestli mel nekdy nekdo bubnovat s Providentem, tak je to prave jahrider.. hovno k hovnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam