• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      ADZI
      ADZI --- ---
      SOLDIK: No já když jsem ještě akce pořádal, tak jsem po špatných zkušenostech chtěl mít v ruce něco o tom, že za nájem klubu na jednu akci nezaplatím ani o korunu víc než klub avizoval.
      Stalo se mně že řekli za pronájem klubu 2000, a pak chtěl 3000 protože si myslel že dorazí lidí víc ale ne ničem takovém jsme se s klubem nedohodli.
      To samé (nebo podobné) by si měl ten co nevěří druhým také zajistit. Email mně nikdy v argumentcích a obhajování nestačil.
      Asi jsem opravdu v pravěku (nebráním se tomu...), ale papír s podpisem je papír s podpisem :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      papir? v jakem stoleti ty lojze zijes? staci ustni aka komunikace na FB, pres email atd. zadny papir nepotreujes.
      ADZI
      ADZI --- ---
      DARTHFADER: Jinak s tím přikynováním to je fakt, ale tak pokud se člověk bojí voserů musí si zajistit papírově aby se měl čím ohánět a voseru co mu nechce hraní a náklady s ním spojené zacvakat :)
      Pak je zbytečné "brečet" že někdo to a jinej tohle :(
      Hodně DJů si nechá od promotérů potvrdit to na čem se dohodli, to pak má něco v ruce...
      ADZI
      ADZI --- ---
      DARTHFADER: Čau. no Jirků znám hodně ale tototo neznám :)
      at 2. Špatně jsi mou reakci pochopil, ale tak HK se nemá myslím za co stydět když už to tak vezmu :)
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      ADZI: neznas Jirku woe nebo co ?! ;)
      ADZI: ..v Hradci je megascena.. - doufam ze nemyslis Hradec Kralove, to bych se musel opravdu smat az se za bricho popadat... a btw. rozumne se domluvit znamena, ze s tim budou souhlasit oba, ne ze si hejsek neco vymysli a Jirka bude horecne prikyvovat, jak je to bajecny, i kdyz pro nej nevyhodny ;)
      ADZI
      ADZI --- ---
      SOLDIK: Tak pokud to vyjde tak ok, revanž je OK věc, ale když to nevyjde a zbytečně si pak rozmlátíte držky i když se to dá třeba vyřešit jinak mně příjde zbytečné. Já jsem se ještě nedostal do sporu s tím kdo mně na akci pozval tak to neznám, ale už jse mse dostal do situace kdy jsem opravdu neměl na zaplacení DJů, sepsal jsem s nimi prohlášení že jim prachy pošlu přístí měsíc a bylo po problému. Pamatuji si u situaci kdy mávl člověk rukou a řekl že přijel rád.
      Jak znám Jardu Neurobeata tak je stejný, než mít průšvih a oplejtačky tak se raději dohodne. Ale záleží samosebou i na druhé straně jak se chová ten "dotčený" co nedostal co mu slíbil. Tam jsou pak spory ega a drzosti :(
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      udelal jsem to taky a udelal bych to znovu. prenosky, player... ty jedes na akci bavit lidi, sam se jdes bavit a nejdes tam resit curaky, vychcanky a profi podelavace. tudiz udelam, to co je pro me v ten moment nejjednodussi a pdchazim. proc bych se mel ja starat o to ci je co a s nekym se dohadovat, kdyz navic vim, ze se mnou vyjebal. a vite co, ono to funguje. uz je to sice dyl, ale s playerem jsem odesel az skoro k autu, nacez pribehl pan "promoter" a maval s kasou. kdyz je pruser, domluvime se, jsme lidi, ale kdyz citim ojeb, jsem nekompromisni.
      ADZI
      ADZI --- ---
      DISKOPANKER: Mám o tom trochu jiné informace od Čápy a jeho kamarádů co tam byli, ale budiž. Nebudeme to řešit. On to bere jako házení klacků pod nohy, špinění kde se dá a s tím já souhlasím.
      Když něco chci řešit s dotyčným, tak si to vyřeším s ním osobně nebo korespondencí jemu, ale veřejně ? To by snad muselo jít o statisíce ne ? :(
      Nelíbí se mně to, ale tak já jsme jinej přiznávám :(
      DISKOPANKER
      DISKOPANKER --- ---
      PAYAMAN: už se to tu psal, nebylo to tak, že sem si je prostě vzal, bylo to po vzajemny domluvě, prej sem mu i něco doplatil, což si teda nepamatuju uplně přesně, ale řikal mi to typek, co u toho byl. Vubec se nehodlam nějak ospravedlňovat, každej, kdo nas kdy kam pozval vi, že je nějaka domluva, a v připadě dobryho supportu (kterej v bastionu fakt nebyl) si s promoterem placnem i na minimalni častku, aby se nam prostě zaplatili naklady v případě, když dojde malo lidi, nebo je tam třeba nějakej drahej headliner, prostě když ty prachy nejsou. i v obrácenym případě, nikdy se nestalo nikomu, koho sem zval, aby se mu neproplatili naklady, plus každej odjel ještě přinejmenším dobře občerstven z baru, kolikrát i najedenej plus další srandy. Někdo tyhle připady řeší poskákáním ksichtu dotyčnýho ksindla(což se čápovi už párkrát stalo), někdo si holt pomože něčim, co ma hodnotu dannejch nákladů, mam svědomí čistý a tuhle dva roky starou věc beru jako zkušenost, od ty doby sem s timhle člověkem neřešil vubec nic a sem rad.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      DISKOPANKER: a byly ty přenosky vubec jeho nebo je měl pujčene?
      DISKOPANKER
      DISKOPANKER --- ---
      PAYAMAN: svinárna je pozvat 4 lowbudged DJe, vybrat vstup od stovky lidi a tem DJum nedát ani na naftu, řikám sice, že "to dělám za prachy, za vlastní" ale všechno ma svy meze, mimochdem mezi Undergroun DJs a Undergroun podělama snad rozdíl ještě je ne?
      LOGO
      LOGO --- ---
      tak popcorn prej ne a jak se nám to tu pěkně rozjíždí. a co teprv v pondělí až budou lidi dřít v háku :b
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      DISKOPANKER: sory, ale sebrat nekomu přenosky, protože nemá pro tebe nejaké posrane prachy za hraní jakože undegroundových djs je celkem pěkná svinárna taky...co si je prodal v nejbližší zastavárně?
      ADZI
      ADZI --- ---
      DISKOPANKER: Mně to povídal asi před rokem a půl že jste mu vzal jako jakousi kompenzaci přenosky a že to z Vaší strany nebylo moc hezké že se s Vámi chtěl rozumně dohodnout ale (nevím jestli jste byli oba moc nebo co... ale) prostě to dopadlo jak to dopadlo...
      DISKOPANKER
      DISKOPANKER --- ---
      ADZI: popsal si to hezky, ale popsal si něco jinyho, to, že neměl ani na tu naftu pro mě sme vyřešili tim, že sem si vodnes ty přenosky, a udajně sem mu ještě doplacej nějakej cash (to mi řekl kamoš, co tam taky hral) ať pro to byl duvod jekejkoli (sam dělam akce, vim) tady jde spiš o to, že jak chce neco po mě, tak se sam vozve, že by takhle starou zaležitost vyrovnal (což je sice komicky, ale svym zvrácenym zpusobem i fer) ale když mu nevyhovim, protože prostě nemůžu, tak najednou dlužim cash ja jemu
      ADZI
      ADZI --- ---
      DISKOPANKER:
      Tím podpisem myslím aby člověk který o Vás něco čte se mohl něco dozvědět na profilu apod. Neřešte to. NYX je prostě o inkognitu což je v určitém směru ok ale....
      Vím přesně o co šlo tenkrát na té zářiové akci v Bastionu, a myslím že jste se nezachovali dobře ani jeden z Vás.

      Já rád jezdím Jardovi hrát na akce už od roku 2008 protože se mně nestalo že by mně někdy podělal, že by mně někdy nedal co sliboval apod.
      Netuším co proti němu lidé mají.

      Bohůžel Bastion si říká poměrně o celkem ošklivou částku za pronájem tak zaplivaného klubu, vstupné na akce sice nechává na pořadateli akce, ale když tam příjdu s tím že chci za vstup dát 100 Kč tak se mně vysmějou protože tam se platí 50 - 70 a málo kdy více, 100 Kč je už pomalu za vstup na živou kapelu (slova majitele klubu).

      Teď jde o to jestli na to přistoupit nebo ne. Něco prostě ta pořádání akce stojí (DJs, OSA případné půjčení techniky, pronájem klubu, plakáty...zná to každý i Vy...) vím že čápa čas od času zariskuje a akci která se zdá prodělečná vezme a pak se diví, ale poslední rok se už s akcemi klidní, nezve DJs na které nemá, smlouvá o nájmu klubu, vozí část techniky vlastní apod. ale pokud se chci jakožto součást akce o ní dozvědět víc (jaký je rozpočet ? chce klub nájem ?...) tak se zeptám a sám si musím řící jestli do toho jdu.
      Většina rozumných DJů má svůj strop když je akce plná lidí i podlahu když je to propad.

      Nikoho tu nechci poučovat jak se má zachovat, to rozhodně ne sám jsem v určitém směru "vosera" ale když se mně pozvaný DJ zeptá jaký je rozpočet tak mu to řeknu a současně se DJe ptám jaká je jeho podlaha kdyby nedorazilo na akci 120 lidí ale 40. To mně vždy Jarda řekl a podle toho jsem se přizpůsobil v případě že jsem jeho pozvání přijal...

      Pak se jako ten co ho pozvali nemůžu tolik zlobit na pořadatele že mně dal 200 na benzín místo dohodnutých 500 protože přišlo 50 lidí, DJů bylo 5, nájem klubu byl XXX a vstup klub určil max 50 kč protože....... vedle ve vesnici hraje TBC, protože na Zděřině je velká akce, protože v Hradci je mega scéna apod....

      Všichni kdo pořádali akci sami se do tohoto problému museli sami jednou dostat a řešit jej podle situace.
      Hrál jsem s Járou za těch 7 - 8 let asi na 15 akcích které pořádal a vždy BEZ PROBLEMU !!!

      Teď se tu do mně zase pustí pan Soldík a všichni co nás vosery probírají, ale tak už to chodí.
      Já jen popsal moje postřehy.

      Hezký večer...
      ADZI
      ADZI --- ---
      LOGO: Jak to má Jahrider nevím, neměl jsem tu čest s ním na žádné akci hrát nebo s ním spolupracovat, znám o něm jen z vyprávění (někdy dobře jindy špatně...) ale pokud to vyprávění je jako u Neurobeata (negativně pojaté) tak pak je na světě převaha lží nad skutečnostmi ! Tečka :(
      DISKOPANKER
      DISKOPANKER --- ---
      ADZI: podepsanej jsem jako Diskopanker, protože jsem takhle i jako DJ známej, btw sam si se taky nepodepsal, lol. no tady nejde o hazeni klacku pod nohy, ale pouhý konstatování faktu kolem obecně provařenýho bludišťáka. ja se poučil a mam to v prdeli, ale když mi z ničeho nic po dvou letech napíše takovejdle blud, tak se nemůže divit, že se o tom někdo někde zmíní;) (na což jsem ho defakto upozorňoval sam)
      LOGO
      LOGO --- ---
      ADZI: a Jarda je stejnej tmelič scény jako Džahrajda? nebo to má jinak?
      LOGO
      LOGO --- ---
      ADZI: ale to je škoda. počkal bych na další zúčastněné. že bychom se pobavili takhle při sobotě..
      ADZI
      ADZI --- ---
      LOGO: Myslím že není potřeba !
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam