• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    DARTHFADER: Samozřejmě že ne, to je klasická vojeb politika buranskejch podniků. Zaplať nám patnáct kil za to, že sem přitáhneš lidi, na oplátku můžeš stát u dveří a nechat si, co vybereš na vstupu.
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    ADZI: nemyslím kluby ale " prostor" - hala, bunkr nebo jakakoliv dira co ma majitele :-)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ADZI: kdyz vybiraji na najem, nechavaji i trzbu z baru ? kdyz to mas pronajmuty...
    ADZI
    ADZI --- ---
    MUDFUK: Bohůžel hodně klubů co vybírají za nájem nechtějí o papíru ani slyšet :(
    Třeba Bastion vybírá peníze za nájem, potom také zálohu na rozbití aparatury a náklady na uklid klubu po skončení akce, ale vše dává na papír, ale jsou tam i hodně skrytá "ale" jako že když se majiteli klubu nebude akce zdát může navýšit cenu nájmu, nebo zálohy na vybavení apod.
    S tím jsem se setkal jen u Bastionu a proto jsem po 9 letech přestal akce v Bastionu dělat :(
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DISKOPANKER: když "jen" přijedeš zahrát tak se ti určitě nedostane do ruky papír například se smlouvou o pronájmu objektu co má organizator, viš :-)
    ADZI
    ADZI --- ---
    DISKOPANKER: Něco na tom je, ale hold jsem z pravěku :)
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    DARTHFADER: Aby ne;) add hradecká scéna..co se týká toho untergruntu, jde o asi 10 lidi, co se potkavaj u piva asi ve dvou, nebo třech pajzlech:D

    ADZI: hraju poměrně často na uzemi čr a občas se podíváme i do polska, nebo na slovensko, v životě jsem neměl v ruce jedinej papír, co by se toho tykal (když nepočítám bankovky, nebo listky vdo nafty) a takovyhle vomrdy se mi stavaj jen zřidkakdy, z toho se poučím a dale s nima nespolupracuju, a mam jsou mi ukradený (s někym zasvěcenym si z takovejch teda občas dělám srandu) což je i tenhle připad, to je víc, než papír;)
    ADZI
    ADZI --- ---
    SOLDIK: No já když jsem ještě akce pořádal, tak jsem po špatných zkušenostech chtěl mít v ruce něco o tom, že za nájem klubu na jednu akci nezaplatím ani o korunu víc než klub avizoval.
    Stalo se mně že řekli za pronájem klubu 2000, a pak chtěl 3000 protože si myslel že dorazí lidí víc ale ne ničem takovém jsme se s klubem nedohodli.
    To samé (nebo podobné) by si měl ten co nevěří druhým také zajistit. Email mně nikdy v argumentcích a obhajování nestačil.
    Asi jsem opravdu v pravěku (nebráním se tomu...), ale papír s podpisem je papír s podpisem :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    papir? v jakem stoleti ty lojze zijes? staci ustni aka komunikace na FB, pres email atd. zadny papir nepotreujes.
    ADZI
    ADZI --- ---
    DARTHFADER: Jinak s tím přikynováním to je fakt, ale tak pokud se člověk bojí voserů musí si zajistit papírově aby se měl čím ohánět a voseru co mu nechce hraní a náklady s ním spojené zacvakat :)
    Pak je zbytečné "brečet" že někdo to a jinej tohle :(
    Hodně DJů si nechá od promotérů potvrdit to na čem se dohodli, to pak má něco v ruce...
    ADZI
    ADZI --- ---
    DARTHFADER: Čau. no Jirků znám hodně ale tototo neznám :)
    at 2. Špatně jsi mou reakci pochopil, ale tak HK se nemá myslím za co stydět když už to tak vezmu :)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ADZI: neznas Jirku woe nebo co ?! ;)
    ADZI: ..v Hradci je megascena.. - doufam ze nemyslis Hradec Kralove, to bych se musel opravdu smat az se za bricho popadat... a btw. rozumne se domluvit znamena, ze s tim budou souhlasit oba, ne ze si hejsek neco vymysli a Jirka bude horecne prikyvovat, jak je to bajecny, i kdyz pro nej nevyhodny ;)
    ADZI
    ADZI --- ---
    SOLDIK: Tak pokud to vyjde tak ok, revanž je OK věc, ale když to nevyjde a zbytečně si pak rozmlátíte držky i když se to dá třeba vyřešit jinak mně příjde zbytečné. Já jsem se ještě nedostal do sporu s tím kdo mně na akci pozval tak to neznám, ale už jse mse dostal do situace kdy jsem opravdu neměl na zaplacení DJů, sepsal jsem s nimi prohlášení že jim prachy pošlu přístí měsíc a bylo po problému. Pamatuji si u situaci kdy mávl člověk rukou a řekl že přijel rád.
    Jak znám Jardu Neurobeata tak je stejný, než mít průšvih a oplejtačky tak se raději dohodne. Ale záleží samosebou i na druhé straně jak se chová ten "dotčený" co nedostal co mu slíbil. Tam jsou pak spory ega a drzosti :(
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    udelal jsem to taky a udelal bych to znovu. prenosky, player... ty jedes na akci bavit lidi, sam se jdes bavit a nejdes tam resit curaky, vychcanky a profi podelavace. tudiz udelam, to co je pro me v ten moment nejjednodussi a pdchazim. proc bych se mel ja starat o to ci je co a s nekym se dohadovat, kdyz navic vim, ze se mnou vyjebal. a vite co, ono to funguje. uz je to sice dyl, ale s playerem jsem odesel az skoro k autu, nacez pribehl pan "promoter" a maval s kasou. kdyz je pruser, domluvime se, jsme lidi, ale kdyz citim ojeb, jsem nekompromisni.
    ADZI
    ADZI --- ---
    DISKOPANKER: Mám o tom trochu jiné informace od Čápy a jeho kamarádů co tam byli, ale budiž. Nebudeme to řešit. On to bere jako házení klacků pod nohy, špinění kde se dá a s tím já souhlasím.
    Když něco chci řešit s dotyčným, tak si to vyřeším s ním osobně nebo korespondencí jemu, ale veřejně ? To by snad muselo jít o statisíce ne ? :(
    Nelíbí se mně to, ale tak já jsme jinej přiznávám :(
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    PAYAMAN: už se to tu psal, nebylo to tak, že sem si je prostě vzal, bylo to po vzajemny domluvě, prej sem mu i něco doplatil, což si teda nepamatuju uplně přesně, ale řikal mi to typek, co u toho byl. Vubec se nehodlam nějak ospravedlňovat, každej, kdo nas kdy kam pozval vi, že je nějaka domluva, a v připadě dobryho supportu (kterej v bastionu fakt nebyl) si s promoterem placnem i na minimalni častku, aby se nam prostě zaplatili naklady v případě, když dojde malo lidi, nebo je tam třeba nějakej drahej headliner, prostě když ty prachy nejsou. i v obrácenym případě, nikdy se nestalo nikomu, koho sem zval, aby se mu neproplatili naklady, plus každej odjel ještě přinejmenším dobře občerstven z baru, kolikrát i najedenej plus další srandy. Někdo tyhle připady řeší poskákáním ksichtu dotyčnýho ksindla(což se čápovi už párkrát stalo), někdo si holt pomože něčim, co ma hodnotu dannejch nákladů, mam svědomí čistý a tuhle dva roky starou věc beru jako zkušenost, od ty doby sem s timhle člověkem neřešil vubec nic a sem rad.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    DISKOPANKER: a byly ty přenosky vubec jeho nebo je měl pujčene?
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    PAYAMAN: svinárna je pozvat 4 lowbudged DJe, vybrat vstup od stovky lidi a tem DJum nedát ani na naftu, řikám sice, že "to dělám za prachy, za vlastní" ale všechno ma svy meze, mimochdem mezi Undergroun DJs a Undergroun podělama snad rozdíl ještě je ne?
    LOGO
    LOGO --- ---
    tak popcorn prej ne a jak se nám to tu pěkně rozjíždí. a co teprv v pondělí až budou lidi dřít v háku :b
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    DISKOPANKER: sory, ale sebrat nekomu přenosky, protože nemá pro tebe nejaké posrane prachy za hraní jakože undegroundových djs je celkem pěkná svinárna taky...co si je prodal v nejbližší zastavárně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam