PAYAMAN: Michal Ludvig hele Addo, tohle co se řeší tady se řešilo v debatě / události na NYXu cca před dvěma měsíci. od té doby nic, žádná soukromá zpráva, ani poznámka. a najednou 2 týdny před akcí 10 lidí z NYXu rozjede neskutečnej hate tady na FB události Emotikona smile jako já nejsem včerejší. tady někdo vyloženě šlape po mojí osobně a festivalu a snaží se ho poškodit. nevím jakou mají motivaci, ale pochybuji, že je za tím pouze chybně formulovaná pozvánka Emotikona grin respektive tuším co a kdo je v pozadí a jaká je hnací síla a motivace Highandera pošpinit a udělat mu negativní reklamu. jinak každý, kdo mě napsal soukromou zprávu (kdykoli) dostal jasné vysvětlení a instrukce. nikdo z těch co tu hejtujou to ale neučinil, proč asi ? Emotikona smile odpoví si každý sám - bo je to do očí bijící, že jo ! jinak kdyby sis chtěl pokecat v soukromé poště, udělal bys to dávno Emotikona grin ale jako jo, jako snaha dobrá, blbej rozhodně nejsi Emotikona smile a pokud chceš reagovat, zkus prosím tu tebou zmiňovanou soukromou poštu. tady v té události mají být topované úplně jiné příspěvky, než omílání jednoho a toho samého pořád dokola. a kdybych to vlákno smazal, tak se zas urazíte a uděláte ze mě kdovíco. jo a taky bych událost udělal tak, aby mohli příspěvky vkládat jen správci, ale neudělal jsem to, čímž jsem dal jasně najevo, že se za nic neschovávám, nestydím a vše co jsem udělal je čistý bez postranních úmyslů....
9 hod · Upraveno · To se mi líbí