• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    To Soldik : na ty pardubicky akci je nejhorsi to :D ze se spojil s Codakem coz je dalsi mantak od nas z kraje - no ale ted ta perla - mluvil sem s majitelem HOBE panem Hebkym a ten mi rekl ze i kdyz vi ze Kody a Jah uz nemuzou nikde jinde delat akce tak je to tam stejne necha delat .... Lol . No zasmali sme se a sel sem ... ;))))))))))
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    MEIMEI: Hele on to asi nejvetsi EDM bude , ale pouze navstevnosti a ne kvalitou . Jmena jako vsude na pouti . Kdo ma rozum a byl na vetsich evropskych festivalech vi svoje .. Chapes ne 200 000 lidi za cely vikend je jako 200 000 najednou .. Ach ty cechacci.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Prednimi producenty :D jj jako byla Angree nez se dozvedela co ses za smucku :D Tvl to sou predni djs a producenti, ktery tady nikdo nezna. LOL , sis minulej rok vypestoval spatnou urodu ? :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    LUBOSSTREJCEK: Hezky napsano ... Hele ja myslim ze to dela jednoduse ted , ;) pozve hosty ( situace A B C D E F G H .....) a oni nakonec neprijedou ( duvod skoro jako vzdy ) no a jah z toho ma to fee .. ;)
    LUBOSSTREJCEK
    LUBOSSTREJCEK --- ---
    OMNIHASH: Hele ono to funguje relativně triviálně.. A zkusím ti to popsat z mého pohledu..

    Zkušenosti lidí:
    Občas nepřijede headliner nebo zdrhne s kasou, nebo něco obdobného.. Třeba zůstane dlužnej a djs nasraní.. No a takhle občas pár djs vodí za nos, ale jsou i výjimky který pořád doufají. Mám to jenom z doslechu ale co tu tak čtu, tak si to umím i barvitě představit.. Pak je špína na celý venue a lidi už tam neradi chodí. (logicky) Poslední rok najel na "Charitavní akce"(A, B, C)

    Booking:
    Občas "machruje" s tím, že někoho má a je to obrovská hvězda.. no.. Občas opravdu chytne někoho ze zahraničí a pokud se musí platit dopředu (někým jiným), tak to i vyjde.. (max 1000E). No a z českých kvalitních DJs, málo který pro něj ještě zahraje.. už jenom kvůli tomu že je Jah akce..

    Marketing:
    Pak je tu marketing, kterej je taky takovej šmelenej.. Jednou se dělá dnb akce, najednou zmízí headliner a začnouvýmluvy (nejlepší je ta část o LIR on tour) pak je z toho charita a nakonec warmup, pak přidá logo labelů kam nepatří (aby to vypadalo že je tu konečně někdo z Hospital), změní se to na reggae a nakonec je to všechno dementováno..

    K marketingu se ještě připadá relativně asertivní přístup jakože veřejné hanění dalších eventů nebo nadávání do komerčních sraček ostatním (slyšel sem jahuv dnb set a rozhodně to bylo taky komeční).. Myslím si, že by tady měla fungovat nějaký vzájemný respekt.. Ve výsledku je schopen spamovat, právě jím zmiňované a haněné, komerční eventy s odkazy na jeho akce.. Kdyby byl co k čemu, tak má aspoň hrdost...

    Ultra vege festival Highlander
    Dále se prezentuje jako ředitel "vege" festivalu Highlander.. I když všechny možný fóra a eventy na fb spamoval sdělením "bych váš/tě rád pozval na první vege festival v ČR", tak z toho vypadnul úplně průměrný festival, kde vegani byli nasraní že to nakonec není vege.. (o veganech se tu bavit nebudeme :) ) a jah ve výsledku prej říkal "není to vege, jenom tu máme občas vege stánky".. Nahodile spamuje neznalé promotéry a majitele klubů s nejlepším dnb nebo reggae párty a zajištěním všeho..
    [ LUBOSSTREJCEK @ Jahrider rádobyRASTApavián, Neurobeat a Danonskej aneb největší voserové na scéně. ]

    A o B4L se bavit snad nebudeme, dělá warmup parties s pořád stejným programem.. tak nějak je to šul nul, zatím to drží.. asi první vlaštovka.. kdyby to posral, asi letí... takže to řeší radši i ostatní..

    Vystupování na soc. sítích
    Pokaždé mě zahřeje na srdci, když vidím nějaký jeho příspěvek od něj s 10ti lajky, který si sám olajkoval ze všech možných profilů.. To si pak řeknu, jo mezi námi.. Nechce se cítit sám a tohle asi pomáhá.. Je to dost zajímajvý prvek ohledně soc. marketingu, takový příklad toho jak to nedělat.. Má asi 15-20 různých profilů a není schopen zacílit ani na pár set lidí, to trošku vypovídá o jeho umění.. Stejně tak tady na nyxu je schopen se hádat, lhát o něčem a potom (i když je to již napsané) to zase změnit. Chvíli je schopen argumentovat, pokud ne, pak jsi pro něj komerční sračka nebo moc mladej..

    Toť snad vše, nikdy sem s ním žádnou akci (ani za mých mladých let) nedělal a jsem na to pyšný. I přes opakovené maily od "ředitele" s nabídkou nejlepsích DJs, marketingu nebo kondomů.. Nikdo rozumný nestojí o průser ať již u návštěvníků, artists a nebo majitele klubu/venue.

    Po jahriderovi ať přijde potopa..

    PS: Sorry za překlepy, vždycky sem zajdu ráno a pěkně si ulevím. :)
    MEIMEI
    MEIMEI --- ---
    ASTAR_SERAN: Ještě jsem zapomněl dodat, že práce stage managera je opravdu náročná.. jestli je to vrchol tvé kariéry po téměř 20 letech pohybování se na scéně, tak bych si už asi našel klidné místečko a zastřelil se.
    MEIMEI
    MEIMEI --- ---
    ASTAR_SERAN: "jak jinak si vysvětlit, že největší podělávka dělá stage managera na největším EDM festivalu ve střední Evropě"

    omg.. tím největším EDM festivalem ve střední evropě myslíš B4L? Takže buď si myslíš, že hranice střední evropy jdou od Opavy k Havířovu a to mezitim je střední evropa, nebo seš tak zakonzervovanej že vůbec netušíš, co za festivaly se koná v okolních zemích a že mají násobně vyšší návštěvnosti..
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    ASTAR_SERAN: treba ten vykradenej plakat.. ?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hele ty gumo s totalne prohulenym mozkem neschopnym porozumet psanymu textu nebo pracovat spolecne levou a pravou hemisferou. je mi uplne jedno co rikas, protoze nepochopit, ze "dramíky" se vztahuje i na vsechny tvoje vygumovany raggablbosti, džanglíčky a dalsi zlamany pribuzny, je skutecne vykon hodny mentalniho invalidy.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    OMNIHASH: ber to i tak, ze na psytrance nenatahas bez subkulturnich kontaktu tolik lidi na kterych by si mohl vycashovat. zatimco na "dramících" ano. et voila, jahriderovo povolani.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    EJCZKA: přiznám se, že tyhle interní vztahy moc neznám. Ale nikdy se mi nestalo, ze by vypli proud, nebo Dj odmítal hrát, dokud mu nezaplatí.
    S tím počtem dj vs. posluchačů máš pravdu a ty na chvostu byli opravdu na chvistu, ale hráli v šest večer nebo osm ráno a bral jsem ti vždycky hako druh platby snaživci, co za to tejden plet uv lanka do sítí a barvil psychadelický obrzce po okolí.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    paneboze... lze v primem prenose a jakoby nic.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    já myslím, že tohle bychom měli dát do záhlaví

    Křišťálově čistý Jahrider k nám promluvil : " jsi to nepochopil čeče. tady se pár let někdo snaží očernit (nejen) moji osobu, jakýmkoli způsobem "
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    OMNIHASH: na vsech scenach je spousta djs, kteri chteji hrat. Zrovna na psytrance je snad kazdej druhej dj, byt to vic jak polovina z nich vali pres traktor s ochybnym midi. A i tady se objevuje vic nez by bylo zdravo, ze spousta djs potrebuje hrat a tak delaj akce pochybny kvality. A jsou tam i lidi, kteri profilujou svy akce jako hrozne true pure psy roots style, avsak moc seriozne nejednaji a casto nedodrzi zavazky. Nestavel bych zrovna v serioznosti psy scenu vejs nez ty ostatni.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PETGRIDUS: jelikoz mistni guru jara ma tolik fandu a obdivovatelu, tak to chvili potrva nez se stane opravdu velky pruser, ktery nebude moct okecat, jak to umi a teprve potom bude klid. snad.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    v psytrance scéně se nevyznám, ale myslím, že každá scéna má své jahridery a jde o to jen jak dlouho můžou fungovat
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OMNIHASH: kdysi to byvalo o malinko lepsi, o malinko :) ted je z toho v podstate jen komercni sracka.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SOLDIK: jako chápu, já když si dám tři koule v rychlým sledu, tak už jsem taky schopnej tancovat i na zapnutou vrtačku s příklepem, ale přece na akci musej bejt relativě střízlivý a při smyslech aspoň učinkující, technici a prodavači všeho atd... nebo to jako jahrider objiždí jednu každou putiku v Čechách, co má místo pro dj stolek a dva repráky? A najde se někdo, kdo tam příjde znova i potom, co mu nasranej zvukař vypne v půl dvanáctý bedny, protože nedostal zaplaceno? Otázky, samý otázky.

    Asi sem zmlsanej z psytrance parties, který připravuje banda x-lidí tejden dopředu na místě, ale kurva vždyť tohle není normální a doject na něco podobnýho, tak se otočím na fleku a dám si velikej pozor, aby se to neopakovalo...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OMNIHASH: ano, je tkovych hodne. nenadelas nic.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    ASTAR_SERAN: a ze kdyz to vadi jenom par luzrum z nyxu ze si to hnedle upravil co? :))) chapu ze na lidi ktery poslouchaj toho cucaka v teplakach to mozna funguje ale pro soudnyho cloveka ses proste lhar a nic jinyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam