• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      tak i letos na toho idiota něco zbylo:)

      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      PAYAMAN: zapoměls na pokračování:

      ... Uzijte si tyhle skvely dny pro dobrou vec, sirte co muzete, at se vas sejde co nejvice a pristi rok se vidime Emotikona smile Obrovsky respekt poradatelum a kazdemu, kdo pomaha a kdo se zucastni ! EMF Emotikona heart
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      tak Highlander bude ješte kopa srandy:))vege festival na vepřové farmě, to tu ještě nebylo, plus uz takova klasika, avizování nepotvrzených artists:))


      Tomáš Lapka
      25 únor v 17:35 · Plzeň, Česko ·
      ahoj Emotikona smile nevim, jak moc presne Michal avizoval nas koncert na tyhle skvely akci, ci se mel zverejnovat line up pozdeji, kazdopadne kdo vedel o nasem vystoupeni a pripadne se tesil, musime se bohuzel omluvit, ze nemuzeme dorazit, jelikoz nam byli pred chvili poslány data pro uk tour a v den koncertu mame uz planovany koncert v Glasgow a nejde s tim nijak bohuzel hybat . Kazdopadne jsme se s Michalem uz domluvili na pristi rok, vse vynahradime a budeme se tesit !
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      MEIMEI: však letos to pomalu přebíra Crackenn, tak doufam, že výhledově Rajdu už nebudou potřebovat:)
      MEIMEI
      MEIMEI --- ---
      INK_FLO: vzdy kdyz sem sel kolem, tak tam vydavali urcity umelci blize nespecifikovatelne zvuky.. obcas to bylo jako vejit do dzungle :D fakt des.. Ten rok zpatky tam bylo vic lidi, tenhle uz tam fakt nikdo nebyl - max na naky tekno v noci :D
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      MEIMEI: stage managera jedne z nejmenších a nejvíc loserovských stagi na te akci, kterou projistotu dobře schovali, aby nedělala zbytečně velkou ostudu...prošel jsem kolem asi dvakrát a vždycky tam bylo nejmíň lidí ze všech stagi
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      MEIMEI: Jj byl sem na woodstocku s 750 000 ;)))
      MEIMEI
      MEIMEI --- ---
      KEITHHSTER: to je pravda.. :D kazdopadne B4L se oficialne chlubi unique visitors 40k takze jestli se dostanou do prvni dvacitky nejvetsich festivalu ve stredni evrope tak to bude uspech.. Jen z hlavy - Electric Love, Fusion, Melt, Audioriver, Open'er, Balaton Sound ... a to nemluvime o produkcni strance, kde na B4L je 10 světel na stagi + 4 repráky (a považuje se to za stage :D)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      L4MA: a sámoška, taky mistrovo oblíbené:)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Jahriderovo motto: Zijes jenom 2x. :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      no tak cos cekal, zase sme ho pristihli pri lzi, tak se smazal :) dnes rano mel sluzbu asi Hyde a byl na Jekylla nasranej, c tu vcera psal za picoviny :D
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      jeziiis,zase všechno smazal radši..nebo me ma v dvojitym ignore?
      L4MA
      L4MA --- ---
      ja vim ze svoboda slova a vsechno, ale za osloveni "čeče", by by mely bejt naky sankce, ne? :)
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      To Soldik : na ty pardubicky akci je nejhorsi to :D ze se spojil s Codakem coz je dalsi mantak od nas z kraje - no ale ted ta perla - mluvil sem s majitelem HOBE panem Hebkym a ten mi rekl ze i kdyz vi ze Kody a Jah uz nemuzou nikde jinde delat akce tak je to tam stejne necha delat .... Lol . No zasmali sme se a sel sem ... ;))))))))))
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      MEIMEI: Hele on to asi nejvetsi EDM bude , ale pouze navstevnosti a ne kvalitou . Jmena jako vsude na pouti . Kdo ma rozum a byl na vetsich evropskych festivalech vi svoje .. Chapes ne 200 000 lidi za cely vikend je jako 200 000 najednou .. Ach ty cechacci.
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      Prednimi producenty :D jj jako byla Angree nez se dozvedela co ses za smucku :D Tvl to sou predni djs a producenti, ktery tady nikdo nezna. LOL , sis minulej rok vypestoval spatnou urodu ? :D
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      LUBOSSTREJCEK: Hezky napsano ... Hele ja myslim ze to dela jednoduse ted , ;) pozve hosty ( situace A B C D E F G H .....) a oni nakonec neprijedou ( duvod skoro jako vzdy ) no a jah z toho ma to fee .. ;)
      LUBOSSTREJCEK
      LUBOSSTREJCEK --- ---
      OMNIHASH: Hele ono to funguje relativně triviálně.. A zkusím ti to popsat z mého pohledu..

      Zkušenosti lidí:
      Občas nepřijede headliner nebo zdrhne s kasou, nebo něco obdobného.. Třeba zůstane dlužnej a djs nasraní.. No a takhle občas pár djs vodí za nos, ale jsou i výjimky který pořád doufají. Mám to jenom z doslechu ale co tu tak čtu, tak si to umím i barvitě představit.. Pak je špína na celý venue a lidi už tam neradi chodí. (logicky) Poslední rok najel na "Charitavní akce"(A, B, C)

      Booking:
      Občas "machruje" s tím, že někoho má a je to obrovská hvězda.. no.. Občas opravdu chytne někoho ze zahraničí a pokud se musí platit dopředu (někým jiným), tak to i vyjde.. (max 1000E). No a z českých kvalitních DJs, málo který pro něj ještě zahraje.. už jenom kvůli tomu že je Jah akce..

      Marketing:
      Pak je tu marketing, kterej je taky takovej šmelenej.. Jednou se dělá dnb akce, najednou zmízí headliner a začnouvýmluvy (nejlepší je ta část o LIR on tour) pak je z toho charita a nakonec warmup, pak přidá logo labelů kam nepatří (aby to vypadalo že je tu konečně někdo z Hospital), změní se to na reggae a nakonec je to všechno dementováno..

      K marketingu se ještě připadá relativně asertivní přístup jakože veřejné hanění dalších eventů nebo nadávání do komerčních sraček ostatním (slyšel sem jahuv dnb set a rozhodně to bylo taky komeční).. Myslím si, že by tady měla fungovat nějaký vzájemný respekt.. Ve výsledku je schopen spamovat, právě jím zmiňované a haněné, komerční eventy s odkazy na jeho akce.. Kdyby byl co k čemu, tak má aspoň hrdost...

      Ultra vege festival Highlander
      Dále se prezentuje jako ředitel "vege" festivalu Highlander.. I když všechny možný fóra a eventy na fb spamoval sdělením "bych váš/tě rád pozval na první vege festival v ČR", tak z toho vypadnul úplně průměrný festival, kde vegani byli nasraní že to nakonec není vege.. (o veganech se tu bavit nebudeme :) ) a jah ve výsledku prej říkal "není to vege, jenom tu máme občas vege stánky".. Nahodile spamuje neznalé promotéry a majitele klubů s nejlepším dnb nebo reggae párty a zajištěním všeho..
      [ LUBOSSTREJCEK @ Jahrider rádobyRASTApavián, Neurobeat a Danonskej aneb největší voserové na scéně. ]

      A o B4L se bavit snad nebudeme, dělá warmup parties s pořád stejným programem.. tak nějak je to šul nul, zatím to drží.. asi první vlaštovka.. kdyby to posral, asi letí... takže to řeší radši i ostatní..

      Vystupování na soc. sítích
      Pokaždé mě zahřeje na srdci, když vidím nějaký jeho příspěvek od něj s 10ti lajky, který si sám olajkoval ze všech možných profilů.. To si pak řeknu, jo mezi námi.. Nechce se cítit sám a tohle asi pomáhá.. Je to dost zajímajvý prvek ohledně soc. marketingu, takový příklad toho jak to nedělat.. Má asi 15-20 různých profilů a není schopen zacílit ani na pár set lidí, to trošku vypovídá o jeho umění.. Stejně tak tady na nyxu je schopen se hádat, lhát o něčem a potom (i když je to již napsané) to zase změnit. Chvíli je schopen argumentovat, pokud ne, pak jsi pro něj komerční sračka nebo moc mladej..

      Toť snad vše, nikdy sem s ním žádnou akci (ani za mých mladých let) nedělal a jsem na to pyšný. I přes opakovené maily od "ředitele" s nabídkou nejlepsích DJs, marketingu nebo kondomů.. Nikdo rozumný nestojí o průser ať již u návštěvníků, artists a nebo majitele klubu/venue.

      Po jahriderovi ať přijde potopa..

      PS: Sorry za překlepy, vždycky sem zajdu ráno a pěkně si ulevím. :)
      MEIMEI
      MEIMEI --- ---
      ASTAR_SERAN: Ještě jsem zapomněl dodat, že práce stage managera je opravdu náročná.. jestli je to vrchol tvé kariéry po téměř 20 letech pohybování se na scéně, tak bych si už asi našel klidné místečko a zastřelil se.
      MEIMEI
      MEIMEI --- ---
      ASTAR_SERAN: "jak jinak si vysvětlit, že největší podělávka dělá stage managera na největším EDM festivalu ve střední Evropě"

      omg.. tím největším EDM festivalem ve střední evropě myslíš B4L? Takže buď si myslíš, že hranice střední evropy jdou od Opavy k Havířovu a to mezitim je střední evropa, nebo seš tak zakonzervovanej že vůbec netušíš, co za festivaly se koná v okolních zemích a že mají násobně vyšší návštěvnosti..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam