• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      ASTAR_SERAN: asi spadnul. Vis, u nas na Marsu maji nekteri z nas Martanu na poradani akci martansky IČO, platej martanskymu statu dane a - to bude pro tebe novinka - platej i dohodnutou sumu vystupujicim, zvukarum atd.
      DOKKTOR
      DOKKTOR --- ---
      SOLDIK: tyvoe, než sem stihl na mobilu dopsat traktát, jak rovný rovného si hledá, tak se mně to smazalo. tak už to jenom shrnu.

      ASTAR_SERAN: proč by město mělo živit podnikatelské aktivity nejakého mirka? dává lojzovi dotace na autoserivs? platí frantovi ztráty ve fabrice, když si zrovna lidi nekupujou plastové okna? věřím že outsider tvého tipu nemá šanci vubec zabřednout nejak hloub do podstaty dění a pokud bereš info pouze ze zdroje ukřivděný lhář naplákal, tak se není čemu divit. mně vubec nejde o to, jestli tam akce budou nebo ne, klidně at nejsou, majitel je kokot už od pohledu a to místo neni na takovou produkci ani trochu nic, ne tak eště ideální. de o to, že roky to tam balancuje na hraně a "funguje" to (co vím, tak poslední dva roky tam žádné techno do dubnan slyšet nešlo) a pak přijede cirkus vytažený z prdele, co má všeccko u prdele a po víkendu zas do prdele odtahne a šmitec. ano je to čistě a jen výtka tvojí produkční značce a tvému pořadatelskému stylu. nic jiného. a taky mimojiné hlavně díky tobě na to dojedou ostatní provozovatelé jakékoliv nejen kultury ve městě.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: vy dva ste se hledali, fakt. jeden vetsi lhar a mimon jak druhy.
      ASTAR_SERAN
      ASTAR_SERAN --- ---
      DOCKINEZ:
      dělají se snad akce jinak? normální praxe toto. děláš jak kdyby jsi spadl z marzu..

      DOKKTOR:
      koncepty akcí budou kapku jiné, myslím že klid bude...

      jinak tady ani nejde tak o hluk, jako spíš dlouhodobý boj místního starosty s majitelem kempu. a nezačalo to hlukem. začalo to tím jak město ke kempu přistupuje (doteď je v katastru to místo zapsaný jako průmyslová zóna - tzn těžký dostat dotace, atd) a jak pomáhá kempu přežít a nulovou podporou. Mira by tam ani ty rychty nedělal, kdyby mu město dalo možnost se uživit jinak. ale bohužel, situace je jaká je a tak se děje co se děje...
      DOKKTOR
      DOKKTOR --- ---
      ASTAR_SERAN: chm, já už sem si bláhově myslel, že tam konečně bude klid
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      SOLDIK: to vis, kdyz se to "kapku zaonaci" (preklad: kdyz se natrci nejakej blbecek, co to vezme na sebe), tak to preci musi klapnout :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: takze jankovic na zasedani lhal, kdyz rekl, ze mas u nas navzdy utrum?
      ASTAR_SERAN
      ASTAR_SERAN --- ---
      :D tolik slziček, no nekecej...

      ....mimochodem s Mirou normálně plánujeme akce a spolupráci. to že si město udělalo stupidní vyhlášku, neznamená, že nás zastaví. akce tam být mohou, jen se to musí kapku zaonačit :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      dyt jsem to psal uz tenkrat, ze byl bordel, neunosny bordel a jankovic lhal. no a tady to mate, jahrider pojebal co mohl. a pro mistni podnikatele to budezel bude mit fatalni nasledky.

      apeluju na vsechny, kterym neni jedno, co jah u nas posral, a posral i v minulosti jinde, aby jste od nej opravdu dali ruce pryc a nejen ze s nim neporadaly akce, ale ani ho na akce nezvali.
      DOKKTOR
      DOKKTOR --- ---
      on to tady po sobě zas promazal? takže už se nedají dohledat ty srdceryvné výplody, jak se domlouvá s vedením města a jak bude ten rege festák s výtěžkem na dětské hřiště, škoda. ale asi už se teda domluvil
      Nová vyhláška v Dubňanech má ochránit obyvatele. Cílí na hluk a pití alkoholu - Hodonínský deník
      http://hodoninsky.denik.cz/...anech-ma-ochranit-obyvatele-cili-na-hluk-a-piti-alkoholu-20160318.html
      "Majitel kempu Josef Miloslav Jankovič přiznal, že problémy nastaly minulé léto s jednou akcí." .... a voda přetekla hránek a útrum pro všechny :)
      N_I
      N_I --- ---
      aha vtipny, potom jsme asi ve spravnym klubu
      LYNCH
      LYNCH --- ---
      psal kamos a asi to melo bejt vtipny
      LYNCH
      LYNCH --- ---
      N_I: Fight jako bubenik Fajt.nebo co je spatne?
      N_I
      N_I --- ---
      At 22:00 WWW+Fight

      tohle je dobrej preklep
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      tak i letos na toho idiota něco zbylo:)

      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      PAYAMAN: zapoměls na pokračování:

      ... Uzijte si tyhle skvely dny pro dobrou vec, sirte co muzete, at se vas sejde co nejvice a pristi rok se vidime Emotikona smile Obrovsky respekt poradatelum a kazdemu, kdo pomaha a kdo se zucastni ! EMF Emotikona heart
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      tak Highlander bude ješte kopa srandy:))vege festival na vepřové farmě, to tu ještě nebylo, plus uz takova klasika, avizování nepotvrzených artists:))


      Tomáš Lapka
      25 únor v 17:35 · Plzeň, Česko ·
      ahoj Emotikona smile nevim, jak moc presne Michal avizoval nas koncert na tyhle skvely akci, ci se mel zverejnovat line up pozdeji, kazdopadne kdo vedel o nasem vystoupeni a pripadne se tesil, musime se bohuzel omluvit, ze nemuzeme dorazit, jelikoz nam byli pred chvili poslány data pro uk tour a v den koncertu mame uz planovany koncert v Glasgow a nejde s tim nijak bohuzel hybat . Kazdopadne jsme se s Michalem uz domluvili na pristi rok, vse vynahradime a budeme se tesit !
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      MEIMEI: však letos to pomalu přebíra Crackenn, tak doufam, že výhledově Rajdu už nebudou potřebovat:)
      MEIMEI
      MEIMEI --- ---
      INK_FLO: vzdy kdyz sem sel kolem, tak tam vydavali urcity umelci blize nespecifikovatelne zvuky.. obcas to bylo jako vejit do dzungle :D fakt des.. Ten rok zpatky tam bylo vic lidi, tenhle uz tam fakt nikdo nebyl - max na naky tekno v noci :D
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      MEIMEI: stage managera jedne z nejmenších a nejvíc loserovských stagi na te akci, kterou projistotu dobře schovali, aby nedělala zbytečně velkou ostudu...prošel jsem kolem asi dvakrát a vždycky tam bylo nejmíň lidí ze všech stagi
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      MEIMEI: Jj byl sem na woodstocku s 750 000 ;)))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam