• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tak i letos na toho idiota něco zbylo:)

    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    PAYAMAN: zapoměls na pokračování:

    ... Uzijte si tyhle skvely dny pro dobrou vec, sirte co muzete, at se vas sejde co nejvice a pristi rok se vidime Emotikona smile Obrovsky respekt poradatelum a kazdemu, kdo pomaha a kdo se zucastni ! EMF Emotikona heart
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tak Highlander bude ješte kopa srandy:))vege festival na vepřové farmě, to tu ještě nebylo, plus uz takova klasika, avizování nepotvrzených artists:))


    Tomáš Lapka
    25 únor v 17:35 · Plzeň, Česko ·
    ahoj Emotikona smile nevim, jak moc presne Michal avizoval nas koncert na tyhle skvely akci, ci se mel zverejnovat line up pozdeji, kazdopadne kdo vedel o nasem vystoupeni a pripadne se tesil, musime se bohuzel omluvit, ze nemuzeme dorazit, jelikoz nam byli pred chvili poslány data pro uk tour a v den koncertu mame uz planovany koncert v Glasgow a nejde s tim nijak bohuzel hybat . Kazdopadne jsme se s Michalem uz domluvili na pristi rok, vse vynahradime a budeme se tesit !
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    MEIMEI: však letos to pomalu přebíra Crackenn, tak doufam, že výhledově Rajdu už nebudou potřebovat:)
    MEIMEI
    MEIMEI --- ---
    INK_FLO: vzdy kdyz sem sel kolem, tak tam vydavali urcity umelci blize nespecifikovatelne zvuky.. obcas to bylo jako vejit do dzungle :D fakt des.. Ten rok zpatky tam bylo vic lidi, tenhle uz tam fakt nikdo nebyl - max na naky tekno v noci :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MEIMEI: stage managera jedne z nejmenších a nejvíc loserovských stagi na te akci, kterou projistotu dobře schovali, aby nedělala zbytečně velkou ostudu...prošel jsem kolem asi dvakrát a vždycky tam bylo nejmíň lidí ze všech stagi
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    MEIMEI: Jj byl sem na woodstocku s 750 000 ;)))
    MEIMEI
    MEIMEI --- ---
    KEITHHSTER: to je pravda.. :D kazdopadne B4L se oficialne chlubi unique visitors 40k takze jestli se dostanou do prvni dvacitky nejvetsich festivalu ve stredni evrope tak to bude uspech.. Jen z hlavy - Electric Love, Fusion, Melt, Audioriver, Open'er, Balaton Sound ... a to nemluvime o produkcni strance, kde na B4L je 10 světel na stagi + 4 repráky (a považuje se to za stage :D)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    L4MA: a sámoška, taky mistrovo oblíbené:)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Jahriderovo motto: Zijes jenom 2x. :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    no tak cos cekal, zase sme ho pristihli pri lzi, tak se smazal :) dnes rano mel sluzbu asi Hyde a byl na Jekylla nasranej, c tu vcera psal za picoviny :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jeziiis,zase všechno smazal radši..nebo me ma v dvojitym ignore?
    L4MA
    L4MA --- ---
    ja vim ze svoboda slova a vsechno, ale za osloveni "čeče", by by mely bejt naky sankce, ne? :)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    To Soldik : na ty pardubicky akci je nejhorsi to :D ze se spojil s Codakem coz je dalsi mantak od nas z kraje - no ale ted ta perla - mluvil sem s majitelem HOBE panem Hebkym a ten mi rekl ze i kdyz vi ze Kody a Jah uz nemuzou nikde jinde delat akce tak je to tam stejne necha delat .... Lol . No zasmali sme se a sel sem ... ;))))))))))
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    MEIMEI: Hele on to asi nejvetsi EDM bude , ale pouze navstevnosti a ne kvalitou . Jmena jako vsude na pouti . Kdo ma rozum a byl na vetsich evropskych festivalech vi svoje .. Chapes ne 200 000 lidi za cely vikend je jako 200 000 najednou .. Ach ty cechacci.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Prednimi producenty :D jj jako byla Angree nez se dozvedela co ses za smucku :D Tvl to sou predni djs a producenti, ktery tady nikdo nezna. LOL , sis minulej rok vypestoval spatnou urodu ? :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    LUBOSSTREJCEK: Hezky napsano ... Hele ja myslim ze to dela jednoduse ted , ;) pozve hosty ( situace A B C D E F G H .....) a oni nakonec neprijedou ( duvod skoro jako vzdy ) no a jah z toho ma to fee .. ;)
    LUBOSSTREJCEK
    LUBOSSTREJCEK --- ---
    OMNIHASH: Hele ono to funguje relativně triviálně.. A zkusím ti to popsat z mého pohledu..

    Zkušenosti lidí:
    Občas nepřijede headliner nebo zdrhne s kasou, nebo něco obdobného.. Třeba zůstane dlužnej a djs nasraní.. No a takhle občas pár djs vodí za nos, ale jsou i výjimky který pořád doufají. Mám to jenom z doslechu ale co tu tak čtu, tak si to umím i barvitě představit.. Pak je špína na celý venue a lidi už tam neradi chodí. (logicky) Poslední rok najel na "Charitavní akce"(A, B, C)

    Booking:
    Občas "machruje" s tím, že někoho má a je to obrovská hvězda.. no.. Občas opravdu chytne někoho ze zahraničí a pokud se musí platit dopředu (někým jiným), tak to i vyjde.. (max 1000E). No a z českých kvalitních DJs, málo který pro něj ještě zahraje.. už jenom kvůli tomu že je Jah akce..

    Marketing:
    Pak je tu marketing, kterej je taky takovej šmelenej.. Jednou se dělá dnb akce, najednou zmízí headliner a začnouvýmluvy (nejlepší je ta část o LIR on tour) pak je z toho charita a nakonec warmup, pak přidá logo labelů kam nepatří (aby to vypadalo že je tu konečně někdo z Hospital), změní se to na reggae a nakonec je to všechno dementováno..

    K marketingu se ještě připadá relativně asertivní přístup jakože veřejné hanění dalších eventů nebo nadávání do komerčních sraček ostatním (slyšel sem jahuv dnb set a rozhodně to bylo taky komeční).. Myslím si, že by tady měla fungovat nějaký vzájemný respekt.. Ve výsledku je schopen spamovat, právě jím zmiňované a haněné, komerční eventy s odkazy na jeho akce.. Kdyby byl co k čemu, tak má aspoň hrdost...

    Ultra vege festival Highlander
    Dále se prezentuje jako ředitel "vege" festivalu Highlander.. I když všechny možný fóra a eventy na fb spamoval sdělením "bych váš/tě rád pozval na první vege festival v ČR", tak z toho vypadnul úplně průměrný festival, kde vegani byli nasraní že to nakonec není vege.. (o veganech se tu bavit nebudeme :) ) a jah ve výsledku prej říkal "není to vege, jenom tu máme občas vege stánky".. Nahodile spamuje neznalé promotéry a majitele klubů s nejlepším dnb nebo reggae párty a zajištěním všeho..
    [ LUBOSSTREJCEK @ Jahrider rádobyRASTApavián, Neurobeat a Danonskej aneb největší voserové na scéně. ]

    A o B4L se bavit snad nebudeme, dělá warmup parties s pořád stejným programem.. tak nějak je to šul nul, zatím to drží.. asi první vlaštovka.. kdyby to posral, asi letí... takže to řeší radši i ostatní..

    Vystupování na soc. sítích
    Pokaždé mě zahřeje na srdci, když vidím nějaký jeho příspěvek od něj s 10ti lajky, který si sám olajkoval ze všech možných profilů.. To si pak řeknu, jo mezi námi.. Nechce se cítit sám a tohle asi pomáhá.. Je to dost zajímajvý prvek ohledně soc. marketingu, takový příklad toho jak to nedělat.. Má asi 15-20 různých profilů a není schopen zacílit ani na pár set lidí, to trošku vypovídá o jeho umění.. Stejně tak tady na nyxu je schopen se hádat, lhát o něčem a potom (i když je to již napsané) to zase změnit. Chvíli je schopen argumentovat, pokud ne, pak jsi pro něj komerční sračka nebo moc mladej..

    Toť snad vše, nikdy sem s ním žádnou akci (ani za mých mladých let) nedělal a jsem na to pyšný. I přes opakovené maily od "ředitele" s nabídkou nejlepsích DJs, marketingu nebo kondomů.. Nikdo rozumný nestojí o průser ať již u návštěvníků, artists a nebo majitele klubu/venue.

    Po jahriderovi ať přijde potopa..

    PS: Sorry za překlepy, vždycky sem zajdu ráno a pěkně si ulevím. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam