MAESTRO_MLK:
opakuji - jen tvůj názor. ale abych tebe a tvoje ego trochu ukojit, tak ano řešil sem morální dilema a ano není to úplně košer. ale rozhodně to není na to, aby se za to styděl a k zblití a už vůbec ne. prostě je to easy cajk na peníze a jak sám dobře víš, peníze sou špinavé všechny, je jedno odkud pocházejí. jinak já ten Provident opravdu pucuju, jdou po mě jak slepice po flusu, musím ty soutěže dávat pod jinýma totožnostma, jelikož vědí, že sem v nich odhalil snadný zdroj příjmu a udělal jsme si z toho supr kšeft. a to se jim nelíbí, nelíbí se to asi ani českému státu, jelikož to nedaním, ale naštěstí mě na to nemůže dostat.
šlo hele. dokud jsme to nenahodil na NYX tu událost, tak to bylo v pohodě :D a to sem to sdílel v x veganskejch skupinách a stránkách na FB. ano vegan v uvozovkách a na samotné události byl komplet popis skutečnosti - tzn že tam bude mít majitel svou hospodu a že s tím bohužel nic nenaděláme. nikomu jsme nelhali a ani nikoho neklamali.
dík za péči, myslím že se rozhodně nepobliju, naopak, zatím jsem docela hrdý na to jak to tady dávám na tom světě.
tak vidíš, že sem prospěšný :) supr, že ti dělám radost a působím na tvé emoce. jsem ani nedoufal, že toho budu moci vůbec kdy dosáhnout :D