MIHALAKH:
mě internet živí, respektive si tu dělám PR, promo, grafiku atd. takže si občas sem tam hodím na zeď nějaký shit. ale že bych byl nemocný si nemyslím, naopak, jsem jeden z mála, který využívá jeho dobré možnosti a ty špatné se snaží ignorovat. celý co dělám na PC je prostě PR, né asi :)
MAESTRO_MLK:
to veganského v uvozovkách nebylo jen tak. píši to podobným ignorantů tako ty již po xté, ale tak co když si to lidská demence žádá :D
takže na pozemku, který jsme měli pronajatý, měl hospodu majitel pozemku. a tam si dělal co chtěl. ostatní stánky a vše bylo veganské. stačí, nebo máš ještě nějaký debilní arci stupidní, 100x omletý otázky, příteli z nyxu, hmm ?
pokrucuješ, vytrháváš z kontextu, slovíčkaříš, prudíš a ještě se snažíš být za správnáka - k popukání hele !! :D
OMNIHASH:
jj lidskej mozek je párádní záležitost, souhlasim :)
SOLDIK:
a zase smažu až budu mít náladu, ale né kuli tomu co tady píšeš :) dělám to )plně z jiných důvodů, když se zamyslíš docvakne ti to :D
MAESTRO_MLK:
jj lžeš a nebo, což je asi horší jsi easy moron, co věří všemu co mu kdo přežvejká. nebo sme se někdy potkali, dělali jsme spolu něco,. byl jsi na Highlanderu aby jsi mě mohl vyvrátit to co říkám ? nebyl :D a tím bych to asi ukončil Jardo :D