• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    to asi nevi, kam vlezli... stejne jako pirati..


    Highlander
    4 hod ·
    Součastí Higlander festivalu bude i projekt ANONYMOUS. Kdo zná ten ví, kdo nezná, pozná

    ANONYMOUS
    Jsme organizace která nebojuje pouze po internetu ale jsme také bojovníci mimo internet! Naše mise je osvobodit náš český národ od zla, cenzury, omezení svobody, lží a korupce. Od všeho špatného !
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KATTYGYAL: SOLDIK:
    +
    i tady probehlo mraky dukazu a emailu + jako bonus, mistr se k hodne vecem doznal tady, pisemne, ale pak mu cvaklo, ze neni oc v poradku psat takovy veci, kdyz vecer ma sluzbu jekyll a rano hyde a vse smazl :) to mu jde suprove.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    SOLDIK: To je pravda, ale me o nem nikdo nic nerek az kdyz jsem s nim odjela treba ctyri akce, ktere byly naprosto v pohode a pak uz nejsem ten typ cloveka, co neda na pomluvy ostatnich, kdyz ma jine zkusenosti. Kdyby me nedo ukazal to, co jsme do sveta vypustila treba ja, tak bych mela dukaz, ze tomu mam verit, ale to nikdo neudelal ;-) Neverila jsem spravnym lidem, je to moje chyba, ok. Ale poucila jsem se a hlavne vim, ze vzdy jednam profesionalne i moralne velmi dobre a on na me nema co vytahnout. Teda krom vymyslu ze jsem zhrzena pac me opichal a odkopnul :D :D ale tak to uz sem cekala, kdyz mi do smsek vypisoval neco o prodejne coure....to byla jen otazka casu a je to to nejlehci, co muzes o zene napsat, takze to byl schopny vymyslet i on :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: podobna vlna tady uz jednou byla, jenze lidi zapominaji, scena se obmenuje novyma tvarema, kteri nic netusi... tak snad uz bude klid.
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Já jsem naopak rád, aspoň je to nezpochybnitelný:)
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    CHONGX: Me by hlavne zajimalo, co bych po nem tak mohla chtit, ze jsem zhrzena :D Ja na tom festaku ani nechtela hrat, az mi Dreadalist rika 'Tak se vidime na highlanderu priste' a ja asi ne ja tam nehraju a on 'ale ty si na lineupu a proto jsme na to kejvli' tak jsem to resila a s dobrym umyslem, ze nez sedet doma, tak pojedu za bandou jsem se domluvila za zvlastni podminky - byla to moje chyba vubec sem na to nemela kyvnout ano vim, ale stalo se. V prubehu casu mi zacly chodit divne reci, jakoze jestli se budu odznacovat z postu, tak hrozi, ze neprijdou lidi a to bude mit vliv na muj honorar a pak jeste jedna posledni kapka, po ktere jsem hrani odmitla...on dva dny nic nepsal a pak 'hodil jsem te na ss stage a mohla bys rict Dashi at dojede s tebou?' tak jsem ji volala a nasledne mu potvrdila, ze opravdu ani jedna nemame zajem na festivalu hrat. a ja po nem neco chci a jsem zhrzena? :D jasne ze soukromou postu sdilet nebude, protoze by vsem potvrdil ze je ultrak.kot, pokud to teda jeste nekdo nevi, ale vazne nechapu kde bere odvahu psat takove blitky, kdyz vi, ze mam dukaz v poste na naprosto vsechno.
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    ROBOTON: mi právě na dveře zabouchal trojskej kůň osedlanej jahriderem. je potřeba zůstat ve střehu..)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ONDRAASOVKA: taky jsem to ani nezkousel, kouka z toho nejaka jahpicovina :D
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    ROBOTON:

    to je zas nějaká další voblož,né? do toho pro sichr nejdu..)
     photo Bez naacutezvu_zpsuf2imlgj.jpg
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    koukam, ze kdyz uz to nechytne na muziku, tak tam aspon da nejaky pokerovany cuchty :D

    Highlander
    16 květen v 16:39 ·
    SUICIDE ANGELS na HIGHLANDERU
    ► Modní předhlídka Highlander Street Wear
    ► Suicide Angels fotokoutek - vyfot se se svou oblíbenou Gyal
    ► Charitativní přesah (pomáháme Matýskovi - dětská obrna)
    ► Fotoreport a Videoreport z festivalu
    WEB
    https://www.suicideangels.eu/
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    me na tom vsem vlastne mrzi to, ze tohle vsechno nemuselo byt, kdyby proste vsichni necekali az na osobni zkusenost.
    VEX
    VEX --- ---
    KADLINO: ohohoho! to je hodně deep.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    "Filip Kelis
    Borec určitě není piča první den, to já poznám Emotikona grin"

    :D
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    a uz mu nekdo rozbil hubu?
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    SOLDIK: Už standardní bláboly a nesmysle... pořád dokola kolovrátek.. prostě se na něj všichní dohodli a ... dál to všichni známe :

    Michal Ludvig původně jsem nechtěl vůbec reagovat, ale tak asi je to potřeba. a to ne abych se bránil, ale aby jste měli možnost si přečíst také vyjádření druhé strany. za mě je to jasná agitačka proti festivalu a všem lidem co na něm makaj. jelikož řešit soukromé problémy a zatahovat do toho festival a další lidi okolo, kteří v tom mají nejen čas ale i peníze, a dělat si tak z nich rukojmí, může jen naprostý ubožák. moc dobře všichni víme proč to děláte a jaká je vaše motivace. je to trapné a ubohé a tím, že se zveřejnila soukromá pošta a navíc učelově jen její upravené výseky, se tomu dala korunu na hlavu. nikdo z vás nemáte koule na to, to semnou řešit osobně, a jste tak ubozí že musíte rejt do kvalitniho festivalu s dobrou myšlenkou, aby jste mě ublížili a poštvali proti mě další a další lidi. a jelikoz nemáte skillz ani patrony mě ublížit osobně, tak ubližujete lidem kolem mě a ničíte a shazujete vše kolem, bez odledu na nic a nikoho. prostě všici internetoví hrdinové schovaní za monitorem, ale když se potkáme osobně tak úsměvy, přetvářka, špíčky a panáčky. berete odemě kšefty když se vám hodí a druhej den mě s klidem za zády pomluvíte. oproti tomu jsou moje píče, kundičky a kentičky medovej odvar. sice nejednám v rukavičkách, ale alespoň jednám na rovinu a nepomlouvám za zády. takže omluvy se odemě nedočkáte, nemám se za co omlouvat. Kenta se ufňukaná zhrzena ženská co nedostala co chtěla a tak prská, kope a vňuká kde může. a dokazovat vám to tím že zveřejním soukromou poštu nemám zapotřebí. nejsem kunda ani pes, abych se snižil k těmhle činům a mastil si ego a lízal rány tímhle naprosto podřadnym a trapným způsobem.

    a k tomu mazání. festival Highlander, jeho FB událost a chat pod ní by měl sloužit k jiným účelů, než řešní soukromých záležitostí. a jelikož řešite mě a moji prdel, tak to tam nemá co dělat. nahazujte si to na můj soukromý profil, jestli máte potřebu to řešit veřejně, tam to můžeme vše probrat, nemám s tim problém. ale zatahovat do soukromých problémů celý festival je účelová sračka a svědčí to o pravém důvodu a vaší skutečné motivaci.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    SOLDIK: je to tam schovany v komentarich ..
    YORICK
    YORICK --- ---
    MADUBSTEPGUY: bo by se tez hodil do tymu Milose a jeho ovciho kamose. Ten by smet i Ferdinanda ze stolu.... ma na to skillz
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DOGGY: se asi uz zase smazal. vidim nic :)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    Mistr by měl založit PR workshop! Je škoda naplno nevyužívat takového ojebávacího talentu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam