• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      KATTYGYAL:
      BOLDRIK23: já teda nejsem interpret, takže se asi neumím vžít do tvých pocitů, ale jako pokud
      dopředu zveřejníš na svých stránkách/FB že se nezúčastníš nějaké akce z těch a těch důvodů, tak vůbec nechápu proč bys pro mě měl být "zmrd", nebo bych tě měl "přestat mít rád"...to si namlouváte nesmysly/děláte zbytečný starosti imho.

KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      BOLDRIK23: mas stejnou moznost jako ja i Mikkim...vyresi to jeden status na tvy strance....a oba dva jsme to udelali jen proto, abychom vysvetlili lidem, co na nas chteli prijit, proc tam nebudeme a vyhnuli se zbytecnym pojebum po festu...jestli te za tohle nejakej fanousek prestane mit rad, tak ho kamo nepotrebujes....vsichni chceme aby druzi byli moralni, ale zacit musime u sebe...me to stoji klidne za -100 fans. a je fajn byt dobry a hodny clovek, ale nechat sebou kvuli tomu orat je tezce kontraproduktivni...bud rozumny dobry clovek, ne sjete slunicko
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      BOLDRIK23: ja te chapu, ale bohuzel ho tim jednanim v jeho srackach podporujes.
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      SOLDIK: už jsem mu dávno psal, že nebudu a furt mě tam má...nejhorší je že mi píší normální lidi co i znám a co nevidí zákulisí, jestli jedu, nejedu a jak to teda je...a zrovna tihle lidi jsou to jediný co mě doopravdy štve, nevím co s tím...pro normální fanoušky budem zmrdi co nepřijedou a jahi nás ještě pořádně zašpiní)

Ve skutečnosti to jak jezdím, není díky promoterům, ale lidem...a Jahi mě třeba několikrát napsal na plagát bez mého vědomí, pak říkal že mě domluvil s Jirkou že mi jen o tom Jirka zapomněl mi říct a věděl že tam přijedu, neb zná mojí pokoru s tím že jezdím tam kde jsem psanej, právě kvůli lidem...
      SKRU
      SKRU --- ---
      FREEDA: hodně krát
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      MADUBSTEPGUY: Očividně už si na tebe čas udělal :D
      FREETEKK
      FREETEKK --- ---
      MADUBSTEPGUY: Vskutku vážná odpověď.. na aprila :)
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      FREEDA: Jonáš z Oereo už by si tady taky zasloužil své místo.. S Jahriderem si budou rozumět.
      A tohle je jen malá část lidí, kterou ojebal..

SKRU
      SKRU --- ---
      SOLDIK: přijd mi to řiť do očí? to je asi autentickej citat, zejo?:))
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      Tihle dva se tak dlouho hledali, až se našli....

FREEDA
      FREEDA --- ---
      SOLDIK: Nebylo to Senzi 23? Nebo jak to pojmenoval? Točitý schodiště nahoru?
      PTT
      PTT --- ---
      PAYAMAN: no hlavne kamil a spol. uvazuji o prodeji znacky BfL
      KBN
      KBN --- ---
      SOLDIK: bys zasloužil nějaké tantiemy ;)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      To je divny, ze za tech 18 let hrani nepodelal ani me ani moje nejblizsi....uz vim proc....poslali sme ho i po xxty, co neco zkousel, do píči))))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      SOLDIK: nebo to byl zdar nad sazavou? hm
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      GROK: kdo chce, muze to odlinkovat kam je libo. tohle auditko je verejne pristupne.
      GROK
      GROK --- ---
      SOLDIK: napis tuhle storku i na fb do komentu pod ten link, nebo kamkoliv jinam vic verejne, preci jen tady je to dost uzavreny, ale na fb to uvidi mnohem vic lidi.)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ted jsem si jeste zpomel, jak me vyzval na battle, 2x! :D ani jednou se nedostavil. a i tak mel jeste tu drzost pri sve "obhajobe" po te co me sam vyzval, napsat, at to co pisu mu prijdu rit do oci... :D ja chtel, mockrat, jenze on nikdy nemel cas..
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      MADUBSTEPGUY: spis, jak se prezentoval poslednich deset let.

a protoze se porad nekdo pta, co ja s nim vubec mel a kde na nej prisel, tak tady moje zkusenost:

nam (mercur, vaczech, ja) nezaplatil za hrani v jihlave, v takovym divnym klubu plny zrcadel a zahradniho nabytku, na benal sme dostali 350,- od barmana, protoze jah "spal" nad klubem a nikdo ho nesmel budit. ani nemel koule prijit dolu rict, ze to posral a neudelal ani vylep. byl pouze program na vchodovych dverich a plno kecu o tom, jak je to uplne zbytecny, ze lidi chodi na dobry akce sami... (to je z komunikace z druheho dne, kdy jsem ho na ICQ odchytil..) ze nebyla ani technika, ani zvuk v pouzitelnem stavu (pozadavky byly jasne a potvrzene) snad ani nemusim dodavat...
      takze nam slibil dalsi hrani ve stejnym klubu a ze uz bude vse cajk. no, samozrejme to neklaplo. uz jsem zamykal dvere od bytu a slysim cink na ICQ, vratim se k PC a jah pise, nejzdete, nemam zvuk) akce se rusi.
      par dnu na to jsem objevil myslim na WKC, ze akce probehla, jen tam "narychlo" musel domluvit dje z okoli, protoze hvezdy z brna neprijeli,...
      po tomhle divadle jsem sve zkusenosti napsal do auditka na nyxu, djs sobe (a pak i na wkc) svete div se, nebyl jsem sam, jenze spousta lidi to nechtela resit a jini se ho bali. po te, co mi tady na nyxu spadla do PM zprava od nejake holciny, ze ji zmlatil a sebral recepty na konopne masti, jsem si rekl, ze takovy zmrd (tenkrat hral hodne dnb a jungle) nema co delat a ze to tak zkratka nenecham.
      po te vznikl onen clanek na drumandbass.cz a a pak i tohle auditko.
      je fakt strasne fascinujici, ze on stihl podrazit a zkusrvit tolik dju a mist a muselo to dojit tak daleko. jak jsem psal uz nekolikrat, kdyby kazdy necekal, az na vlastni zkusenost s nim, mohl byt od nej uz leta klid.
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      Mě se líbí, jak v tom vidí další spiknutí, přitom mu absolutně nedochází spojitost s tím, jak se prezentoval vůči Kentě. Sebereflexe nulová.
      CDR
      CDR --- ---
      chichi .)
      CDR
      CDR --- ---
      Urazky, lzi, pomluvy, imbecilita, podely, nesmyslne jednani s 20 ti facebokovymi profily k tomu, Jahrider (Nekvapil,Ludvig,Dirty Growa atd..) je opravdu nechutnou postavou na domaci promotérské scene,proto jsme se spolu s Richem rozhodli ze nevystoupime na Beats 4 Love –Reggae/Jungle stage kde dotycny dela stage managera. I kdyz je to prestizni festival se skvelou atmosferou jeho osoba je na stejdzi kde bychom hrali pro nas nepřijatelná a neakceptovatelna a nehodlame travit ani minutu v jeho společnosti, kor na festivale kam jezdime za zabavou . Jahrider ma jiz spoustu podelu za sebou, poslední dobou však jeho vylevy jsou i za hranici unosnosti. Viz zde jeho komunikace se zpevackou, kterou zval na akci jako reditel festivalu Highlander a se kterou se nakonec nedohodl, jeho x tej falesnej profil ji hned zacal bombit temahle nechutnostma a to s nim jednala slusne a bez urazek. Doporucujeme jeho akce nenavštěvovat ani s nim jakkoliv spolupracovat..Jeho letita dlouha story je zaznamanena i v archivu na nyxu, pripadnym pochybovačům doporucuji prostudovat.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      L4MA: to je taky mozny)))))))))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam